Saobraćajne nesreće!

Ne znam, moje mišljenje je da test ne bi imao veze sa životom da su upoređivali Fiata i Audija na osnovu opreme, veličine, terenskih mogućnosti i slično.
A ovaj test je pokazao šta se dešava kada veliki auto sudari se s malim. To se može desiti u saobraćaju.

Koliko sam ja cuo taj novi fiat500 je dobio 5 zvezdica za sigurnost,neka me neko ispravi ako gresim. Sto se tice razlicitih klasa,pa zar se na ulicama gledaju klase kada se sudaraju? Ono sto sam gledao na youtubu je to da niski automobili budu znatno osteceniji nego ovi visi (SUV) pa da bi bili jednaki po tom pitanju visokim prave mekse sasije,a nizim tvrdje (postavlja se pitanje sta se desi kada se sudare 2 "tvrda",nema apsorbcije udara i G sila je veca)

Veoma poucna emisija

Poginuo maloletnik za volanom

Maloletnik za volanom izazvao tešku saobraćajnu nesreću u kojoj je izgubio život. Još troje maloletnika iz Kruševca povređeno. Do nesreće je došlo kada je "pežo 206", kojim je upravljao maloletni N.M, sleteo sa puta.

Šesnaestogodišnji N.M. iz Kruševca izgubio je život, a još troje maloletnika je povrećeno u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila jutros nešto posle četiri časa u Kruševcu.
Do nesreće je došlo kada je automobil marke "Pežo 206", kojim je upravljao maloletnik bez vozačke dozvole, sleteo sa puta.

Teške telesne povrede zadobio je S.T. (17), a lake P.P. (17) i M.S. (18), svi iz Kruševca. Povređeni su hospitalizovani u Zdravstvenom centru Kruševac.

"U ranim jutarnjim časovima primljena su dvojica povređenih na hirurško-ortopedskom odeljenju. Na hirurškom odeljenju primljen je bolesnik sa povredama glave i grudnog koša, koji se ne nalazi u životnoj opasnosti, a na ortopediju bolesnik sa povredama potkolenice i pripremljen je za operaciju", rekao je načelnik hirurgije u Zdravstvenog centra Kruševac doktor Miroljub Smiljković.

Uviđaj su izvršili nadležni istražni sudija i javni tužilac i saobraćajna policija Policijske uprave u Kruševcu.
http://www.rts.rs/page/stories/sr/story/135/Hronika/748798/Poginuo+maloletnik+za+volanom.html

mada prica koju sam ja chuo je malo drugachija, decko koji je poginuo nije vozio auto, auto je ukraden(od koga ne znam), i decko koji je poginuo danas je trebao rodjendan da slavi....tragedija :(

911s [SK];14933959:
Kad su svi poispadali nije se ni znalo ko je vozio, a pošto su verovatno bili pijani posle ispadanja nisu ni mogli da se sete.

sve je to trebalo da se zataska, i da ispadne da je vozio ovaj sto je poginuo, ali nije poslo za rukom....
opste poznata stvar da je krusevac grad bez zakona, i niko nista ne preduzima.... :think:
covek puca na coveka, umalo da ga ubije, kroz mesec dana izadje iz zatvora...razlog: POMIRILI SE :hahaha:

Ma daj pa zar jos jedna ovakva budala :dash:,kojom brzinom je isla,pogresnom trakom,i sta je zaustavilo,to sto je sletela a ne mrtav covek,o boze,dodje mi da ne sednem na bajs vise nikada kada ovo vidim.
Na svu srecu zbog ovakvih umno obolelih manijaka :evil: ja vozim trotoarima

Posto je zena, pre ce biti da joj je otkazao mozak :)

:hahaha::rotf: nemoj generalizovati,nema veze koji je pol. A sto se tice otkaza kocnica ,zaglavljenog gasa,zna se ,RUCNA,kvacilo pa 1 brzina,ZID,bandera,kamion,sve je bolje od toga da uletis u suprotnu traku i prodjes raskrsnicu (koja moze da bude otvorena za pesake) i pokupis coveka,10 puta bih isprevrtao auto samo da pesaka zaobidjem

Al ovo da identitet bicikliste jos nije utvrdjen,jel to sto kod sebe nije imao dokumente ili lice vise nije prepoznatljivo :sad2:

pa jel provaljujes nogu i glavu koje su odletele pod auto? Kako da ga identifikuju?
Inace, u zvanicnom izvestaju pise da je bila drogirana i da je posle bezala autom, pa istrcala iz auta i trcala dalje... Spaliti je treba po kratkom postupku.

Ne postoji dovoljno teska i pravedna kazna za ovakve osobe. Mozda ako sledeci put auto pokupi nekog "veoma vaznog" (al takvi ne voze bicikle) e onda mislim da ce se doneti ekspresni zakon sta raditi sa takvim ljudima,ne bi li ispastali za bol koji su naneli ne nastradalom vec njegovoj porodici,prijateljima,deci,roditeljima

oa8_20090130_001.jpg

BEOGRAD 08. 09. 2010

PRESS

Stravično jutro u Beogradu

Dva pešaka su poginula, a jedanaest osoba je povređeno u saobraćajnim udesima koji su se za manje od tri sata dogodila u Beogradu
U stravičnom udesu koji se dogodio oko 9 sati u Višnjici nastradala je Branislava S. (58). Do tragedije je došlo kada je S.N. koji je upravljao "folksvagen pasatom" pokosio nesrećnu ženu, a onda se zakucao u "opel astru" koja je naišla iz suprotnog pravca. U ovom udesu teško su povređeni i oba vozača i suvozač iz "opela" koji su kolima Hitne pomoći prebačeni u bolnicu. U isto vreme u ulici Lole Ribara, u Železniku, nastradao je i drugi pešak, Goran V. (48) koji je pokušao da pretrči ulicu žureći na autobus, kada je na njega u punoj brzini naleteo automobil "reno talija".
Oko osam časova dve osobe su povređeni na uglu Slavujevog venca i Igmanske, od kojih je jedan muškarac završio na reanimaciji, a ubrzo zatim teže je povređen i muškarac u sudaru kod Ostružničkog mosta.
U sudaru tri automobila na Čukarici oko devet časova povređena je i M.M.(40) koja je kolima Hitne pomoći prevezena u Urgentni centar, a oko 10 časova u Mileševskoj ulici lakše je povređena V.J.(35) koja je prevezena u Vojnomedicinsku akademiju.

Back