Saobraćajne nesreće!

4156966.jpg

Ja sam danas gledao na 30-40 metara ispred mene kako gine covek. Prolazio samo kroz Nis, u kolima moja zena, nazad cerkica, i ja vozim.

Isli smo prema Niskoj Banji, prvi semafor pre toga, ja prvi na semaforu u levoj traci, iza mene jos dva automobila. Cekamo da se upali zeleno svetlo. Taman je bilo zuto, kad odnekud u desnoj traci, stvori se BMW serija 5, oko 20 godina star model, pa proleteo je na metar od nas, ja mislim sa bar 100km/h, i taman sam rekao zeni vidi ludaka, upalilo se zeleno, ja krenuo, sekundu kasnije on skrece ispred nas u nasu traku, presavsi semafor, i zakucao se direkno u banderu na sred puta, bez kocenja. Bandera od oko 15 metara, raspukla se na delove, a ono sto smo videli, ne moze se opisati. Ja nikad nista stravicnije u zivotu nisam video uzivo. To je izgledalo kao da je neko bacio bombu, al ne kasikaru ili nesto tako malecno, ovo je vise bilo kao TNT kad se detonira, stravicno, i to nije bila eksplozija auta, vec silina udarca. BMW se prevrnuo i posle bandere nastavio da ide i udario u jedan mali kamioncic i zguzvao mu deo kabine, ali mislim da vozac tog vozila nije tesko povredjen. Bio je u nesvesti, ali su ga probudili, mrdao je glavu, pa je pretpostavka da je kicma u redu. BMW je zavrsio na krovu, ostao je samo gepek, sve ostalo je smrskano, kao i sadrzaj vozila. Nisam prilazio, morao sam sto pre da odem zbog deteta, ali cini mi se da je bio sam u kolima i mislim da je u delovima kao i njegov auto. Zasto je leteo kao ludak i iz cista mira skrenuo i zakucao banderu, valjda ce se saznati. Meni je ono licilo na samoubistvo. Jos uvek smo u soku, samo mi je to pred ocima.

Moram da kazem da sam primetio i jednu pozitivnu stvar, cim se ovo desilo, a sve je bilo gotovo za par sekundi, odmah se skupilo bar 20-30 ljudi koji su dosli da pomognu nastradalima. Svaka cast Nislijama.

Nije mu otkazala kocnica, taj kad je proleteo pored nas, pod punim gasom se zakucao u banderu. Nije uopste probao da koci niti da uspori, niti se zaneo pa tresnuo u banderu, vec je dirktno uleteo u nju. Nema nikakvih tragova kocenja, zato kazem da je meni ono izgledalo kao samoubistvo. Nije se uopste trudio da ukoci ili da omasi. Zao mi je samo onog bespomocnog coveka u kamioncicu, cekao je iz suprotnog pravca semafor, i bio je zadnji u toj koloni od 3-4 vozila, stajao je, nije bilo sanse da izbegne ovog. Da je bio u pokretu, mogao je da ode u desno i verovatno ga ovaj ne bi udario. Sudbina...

Gledam sad bas po online novinama, nigde ne pominju ovu nezgodu, a obicno kad ima poginulih, javlja se. Hocu da kazem, mozda je ovaj u BMW ostao ziv, ipak (ali, sanse za to su nikakve).

Ajde ako neko nadje na netu, nek postavi link, zanima me sta se desilo, mislim, zeleo bih da saznam zasto je tako vozio i zakucao se onaj. Jel bio pijan, ufixan, psihicki rastrojen, ne mogu da se pomirim sa tim da je covek svesno i svojevoljno uradio ono.

Poslednja izmena:
Prije par godina momak i djevojka u bmw 3 e30 oko 9 sati ujutro,pukao u autobus sa nesto blizu 200 na sat,u prednji dio autobusa,vozac i pet ljudi ozljedjeni u autobusu,djevojka poginula na licu mjesta a momak u invalidskim kolicima bio,ne znam sta je sada s njim ali bmw je izgleda kao zgnjecena limenka,ovaj nije isao da se ubije vec je jednostavno lik bio manijak,interesantno je to da je autobus stajao i kad je ovaj spicio u njega malo je prikocio da su u autobusa prednje i sa strane par sajbi jednostavnu puknule....
Strahota....a djeca imala 18 godina samo sto je on bio polozio....

Cuo sam ja takvih prica, nije ovo nista novo, ali sam prvi put gledao kako se to desava, i to odmah tu ispred mene. Da je ovaj ludak zakasnio, 5 sekundi, ja bih bio bas na tom mestu gde je udario u banderu! Ako mi verujete, kad sam nastavio put posle toga, bezao sam od svakoga ko mi je dolazio u susret kolima.

Poslednja izmena:
Pre par godina, Lancia Dedra, prošavši kroz crveno, se zakuca u Volvo S60. Smrskana Lancia udara u semafor (koji je i dan danas kriv). Lik izlazi iz auta i kuka za svoj auto, dok mu devojka unutra sva izlomljena (mislim da ne moze da rodi vise). Putnici u Volvou nista. Zakupise par delova, sacekase miliciju da slikaju, i upalise ga na gurku i oterase. Posto je nemacke tablice, cega ga fino osiguranje kod kuće.

Cuo sam ja takvih prica, nije ovo nista novo, ali sam prvi put gledao kako se to desava, i to odmah tu ispred mene. Da je ovaj ludak zakasnio, 5 sekundi, ja bih bio bas na tom mestu gde je udario u banderu! Ako mi verujete, kad sam nastavio put posle toga, bezao sam od svakoga ko mi je dolazio u susret kolima.

Mah to sam ja naletio na to,nakon 15 tak minuta,svi su tu murija,hitna ovo ono...Ljude unose iznose...Ma loodnica...Samo kazem ne do Bog nikom,strasno je to,jos tu nevini stradaju najvise...

Pre par godina, Lancia Dedra, prošavši kroz crveno, se zakuca u Volvo S60. Smrskana Lancia udara u semafor (koji je i dan danas kriv). Lik izlazi iz auta i kuka za svoj auto, dok mu devojka unutra sva izlomljena (mislim da ne moze da rodi vise). Putnici u Volvou nista. Zakupise par delova, sacekase miliciju da slikaju, i upalise ga na gurku i oterase. Posto je nemacke tablice, cega ga fino osiguranje kod kuće.

Volvo je Volvo :mrgreen:

20godina, bmw, vufer u gepeku, neonke unutra, neonke spolja, fufice pozadi...

brate tebra, ispostuj me, vozim bmw batice, matori, 200km/h drugom brzinom, cepam gume dok drzim kvacilo, konza bembarica me nikad nije izdala, ne gledaj me tako popreko, izaci cu s ortacima, a pice ostaju pozadi, si cuo batice, matori?

Evo šta sam neki dan vidio. Nije mi jasno kako je ovako pogužvan. Jedino objašnjenje je da udario u banderu ili nešto slićno, ali opet previše je pogužvan, za ovako nešto treba veća brzina što u rikverc i nije baš ostvarivo.

dsc02576qs.jpg

dsc02575d.jpg

dsc02574n.jpg

dsc02573z.jpg

dsc02572o.jpg

dsc02577e.jpg

Čini mi se da nema ni jedog djela da nije iskrivljen.

P.S. To se malo popglea i ispolira, biće ko novo. :mrgreen:

mozda je pokusao "policajski" (ili pokusao da driftuje :P ), smotan mu je pun, stiso kvacilo, vozilo krenulo unazad i spucao se u znak(vidi se u pozadini jedan iskrivljen :)
za ovo ne treba neka prevelika brzina, veruj mi..... znam sta se meni desilo sa 40 km/h kad sam se zakucao u tanak stubic

Back