mario80
Stara legenda
- Poruka
- 85.805
E ovaj u zelezniku je bas talija
Ja sam juce skoro zatako jednog zurishu na autobus, kao srndac je skakao
Ja sam juce skoro zatako jednog zurishu na autobus, kao srndac je skakao

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Cuo sam ja takvih prica, nije ovo nista novo, ali sam prvi put gledao kako se to desava, i to odmah tu ispred mene. Da je ovaj ludak zakasnio, 5 sekundi, ja bih bio bas na tom mestu gde je udario u banderu! Ako mi verujete, kad sam nastavio put posle toga, bezao sam od svakoga ko mi je dolazio u susret kolima.
Pre par godina, Lancia Dedra, prošavši kroz crveno, se zakuca u Volvo S60. Smrskana Lancia udara u semafor (koji je i dan danas kriv). Lik izlazi iz auta i kuka za svoj auto, dok mu devojka unutra sva izlomljena (mislim da ne moze da rodi vise). Putnici u Volvou nista. Zakupise par delova, sacekase miliciju da slikaju, i upalise ga na gurku i oterase. Posto je nemacke tablice, cega ga fino osiguranje kod kuće.

,da da znam ja šta je to ,to ti je kada od siline udara noga završi u stomaku,pa se dobije novi ud ili ti organ,butni koš 

), smotan mu je pun, stiso kvacilo, vozilo krenulo unazad i spucao se u znak(vidi se u pozadini jedan iskrivljen