PetrolBoy
Poznat
- Poruka
- 7.577
Ja bi ga objesio onde da visi sa nadvoznjaka,idiot,najebase ljudi ni krivi ni duzni....
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
mzoda zato sto autobus nije bio ispravan...Shto li se zalece ovako volina!?![]()
Ovo je ne znam koji slučaj koji čujem-pročitam da je maloljetnik napravio ovako nešto. To je kad roditelji dadnu DJECI auto, a ta DJECA su sazrele šoferčine koji su svjesni svega u saobraćaju pa samo stiskaju GAS, GAS, GAS!
Sad se taj otac kaje, ali sad mu je kasno, trebao je prije da misli.
To je jedan od razloga zbog čega nisam htjeo da sjedam za volan prije 18. godine, jer onda ne bi mogao da čekam da dobijem vozačku, a naravno još uvjek sam djete koje je napaljeno na brzinu i ne zna za kočnice.
mzoda zato sto autobus nije bio ispravan...
on da je kocio ili da je mogo da koci ukocio bi mnogo pre...
Залетео се зато што аутобус није био исправан!?
... и ваљда има ту још нека кочница осим радне... ваљда...
A razlika u tom pogledu brze vožnje i odgovornosti u saobraćaju sa 16 i 18 godina je mnogo velika...![]()
Pa razlika u godina nije velika, ali ipak na neke stvari drugačije gledaš, bar je kod mene tako bilo. Nekako do 15. godine sam bio napaljen na NFS i slične igre to isto sam želio i s autom na ulici da radim (ne baš bukvalno) ali brza vožnja ono ovo, no poslije 15. godine mišljenje je počelo polako da se mjenja.
@ivan
Ima retarde, a ima i ručna umjesto radne, kojom može da se koči skoro kao i radnom, pokazao mi drug u busu kad je vozio, polako pomjera ručicu ručne kočnice do pola i počinje da hvata kako vazduh izduvava i na kraju kada je baš usporio polako do kraja pomjerio ručicu.
nemoguce ?![]()
@ivan
Ima retarde, a ima i ručna umjesto radne, kojom može da se koči skoro kao i radnom, pokazao mi drug u busu kad je vozio, polako pomjera ručicu ručne kočnice do pola i počinje da hvata kako vazduh izduvava i na kraju kada je baš usporio polako do kraja pomjerio ručicu.
ma to ti je u menjacu, nebitno u sustini
ako je to danas izmisljeno ne znaci da ga svaki kamion/bus ima
i najnoviji mozes da kupis bez toga, tako da je suvisno pricati o tome kakve je kocnice imao
Posebno ako pretpostavimo da je kineska proizvodnja![]()
Pa... mislim da ne, ali jako malo verovatno... znam da je moguce da ti se zaglavi papuchica pa da ne mozesh da usporish... ali pre ce biti da se magarac zaleteo pa nije mogao da uspori na vreme... zanimljivo bi bilo znati to...![]()
ne bitno poenta mog posta je da ne lupaju svi sad on kriv kad moz da bude 300 stvari..
a dok sam radio u gspu pricao mi je bivsi vozac kako mu par puta na nizbrdici ( automatik ) ostao bez kocnica i nije mogao da koci motorom nego je moro da ga nasukava na trotoar..
Па не може да буде триста ствари о томе се ради... знаш ли ти колика је вероватноћа да ти у истом моменту откажу ножна и ручна кочница? ... и како не може да кочи мотором ако је аутоматски мењач? ... ваљда може да врати лепо у рикверц и згази на гас.
Шупља му је мало та прича.![]()
Ma može sigurno što ne bi mog'o... nego, vozio si tramvaj?Vrh! Šta tu imaš... gas, kočnicu, vrata i to je to, a?
![]()
Preživeo pad sa 17 metara!
Dragan Stojčev (19) iz Bosilegrada probio „renoom" ogradu na Pančevačkom mostu i sleteo na deponiju ispod mosta.
Mladić ostao živ jer se automobil nije prevrnuo, već se „dočekao" na četiri točka.
![]()
Mesto nesreće... Stojčev kolima probio ogradu na beogradskoj strani mosta
![]()
Mozda nije otac dao, mozda mu je mali ukrao kljucheve...
a je l' mu ukrali pare za benzin?
a je l' mu ukrali pare za benzin?
Pa dobro, možda je u autu bilo goriva