Saobraćajne nesreće!

@VNX man

Obavesten sam ja dobro. Ali evo ti konkretan primer. Ne znam jesi li nekada vozio obilaznicom oko Budimpeste. Na toj obilaznici je organicenje doduse 80 km/h i nema pun profil autoputa. Ali sluzi svrsi. I njom prolazi vise putnickih vozila nego kamiona. Ako krenes iz Djera za Segedin i nemas posla u Budimpesti, neces sigurno kroz centar Budimpeste, nego obilaznicom. Tako jednog dana ako krenes iz Subotice za Nis, a neces u Beograd, onda neces sigurno od Batajnice voziti 60 km/h da bi dosao do Zmaja pa se ukljucio na autoput prema Bubanj potoku, kroz centar BG. Nego ces na obilaznicu pa 120 km/h do Bubanj potoka.

utisci sa porodichnog puta u Egipat, ono krstarenje Nilom sa bus ekskurzijama ...
elem... kod njih je normalno da se guraju u saobratjaju, sitna chukanja su skroz normlna,
znachi da te neko MALO gurne .. recimo hitna pomotj ne hebe zivu silu .. imaju ogromne
push barove i samo se probijaju kroz masu ... kad ti oshtete auto ti odesh u policiju, prijavish
oni i posle to nadoknade ...

a sto se tiche kamiona/slepera .. elem.. na autoputu oko bgd su svuda postavili one znakove da je zabranjeno kamionom u najbrzu traku :) i elem da .. video sam da pandur na motoru startuje lika sa kamionom, zaustavlja i kretje drkavelisanje :)

utisci sa porodichnog puta u Egipat, ono krstarenje Nilom sa bus ekskurzijama ...
elem... kod njih je normalno da se guraju u saobratjaju, sitna chukanja su skroz normlna,
znachi da te neko MALO gurne .. recimo hitna pomotj ne hebe zivu silu .. imaju ogromne
push barove i samo se probijaju kroz masu ... kad ti oshtete auto ti odesh u policiju, prijavish

To ti je isto kao sto ovi idioti maltretiraju ove Iracane:

Došla cica na kolica .... svi pričate letovanje u CG ovako onako, egipat je zakon ....
Kad ono, dovoljno je jedna nesreća pa svi da kažu kakvo je stanje tamo :lol:

Moji su delimichno a od nedelje svi u kompletu u CG, imaju kutju dole tako da su samo sporedne troshkovi i slichno :) ...

Inache egipat se obilazi samo brodom rekom Nil :) pa se ide u izlet Luxor - Huranga (ili ako se vetj zove ...)

Poslednja izmena:
n666238903_382014_7665.jpg

n666238903_490460_2347.jpg

n1524370744_30025691_4441.jpg

Aj za sitna cukanja i da razumem, voze krseve, pa im je svejedno da li ce dodati jos koju ogrebotinu na autu. Ali mi ne ide u glavu i ne mogu da verujem da na otvorenim putevima voze ugasenih svetala nocu. Ako nema mesecine, u takvim uslovima se ni put ne moze videti, a kamoli nesto sto ti dolazi u susret.

Back