gost 8170
Veoma poznat
- Poruka
- 10.924
e tako se i meni LED svetla samo ucine 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

vec mesecima mi ovo pada napamet a nikad se ne setim da napisem.
da li je neko cuo mozda za nju, da li je tako nesto uopste radjeno, studiju o LED zadnjim svetlima tj kako uticu na bezbednost?
jer iz licnog iskustva zakljucujem da su uzasna.
iz razloga sto su to sijalice drugacije prirode od ovih edisonki, i one se gotovo trenutacno pale i gase.
LED zmigavac primecujem samo ako provedem vreme gledajuci u njega, LED stop svetla primecujem tek kada su uveliko upaljena.
kod normalnih sijalica onih nekoliko milisekundi dok se pali odnosno gasi, meni jako puno znace. ne moram gledati direkt u izvor svetla da bih znao da gori, ili je tek goreo (zmigavaC), i kada neko prikoci samo malo, vidim koliko je prikocio na osnovu svetala, a ako su LED onda ja ne vidim razliku izmedju naglog i blagog kocenja dok ne prodje dovoljno vremena da primetim po kretanju automobila.
da li i vi imate primedbe ove vrste?
И чеп му је од резевоара испао![]()
Богами мушки забод... само нек' нема повређених 'ебеш ауто![]()
lula od rezervoara je ostala ista samo je 10 cm unapred pomerena u odnosu na otvor u karoseriji.

[/b][/color][/QUOTE]
Kao ovalna modla za kolace... 

Glave se i uvek su se glavili pa čak i oni koji nisu elektronski.najvjerovatnije neka el. fora sa kazaljkom jer je prosto nemoguce da se zaglavi
bas sam to probavao na jedno 3-4 cajgera i nisam uspio da ih zaglavim ....vjerovatno zato sto su zastavini 
vozac mrtav...kamionu ni farovi pukli kako treba..