Dovla
Elita
- Poruka
- 16.636
Није. Ово је била трећа и негде на пола камиона четврта без претераног залажења у велике обртаје 
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Direktan sudar... „Jugo" podleteo pod šleper koji se kretao u suprotnom smeru.
Nije mi jasan razlog zbog cega se ti osecas ugrozenim. Za traktore mi je ok, tu se
slazemo, ali ovo za slepere mi vec ne ide u glavu... Stvarno si lupio.
Gore se nesrece desavaju vozacima automobila, tj banalnije nego nama.

on stane u jednu traku a drugu traku opseda viljuskar. i to su sleperi ne samo novosadskih tablica vec i bosanskih, cesto i zagrebackih, i tako. to policija mora da resi i da mu odrapi kaznu jedno des iljada, i da se nauce nek dostavljaju kombijem sta me briga.
Ево ја мислим да моји програми вреде 4-5кЕУР јер ми треба да купим бољи ауто, ал' пошто ми дају само по 500 онда нећу да радим никако јер ми је то мало пара
И друго... наравно да Град мора да узима у обзир све факторе... ако ти имаш 2% становништва које може да плаћа толику цену транспорта грађевинског материјала према твојој шеми, и кад имаш 60-70% грађанства које то није у стању, а ипак жели кров над главом, онда ти као Град мораш или да прогледаш мало кроз прсте или да понудиш компромис (као нпр ово са ноћном вожњом кроз град). s pogresne strane gledate stvari. kao kada taksista se zaustavi na najdebilnijem mogucem mestu jer mu je musterija tako rekla. znaju se pravila.
avetinjo ne interesuje me, racunica je jednostavna ako se nekome ne isplati posao onda ga ne radi.
i nije vlasnik radnje duzan da obezbedjuje parking za sleper, jer je lokal u normalnoj naseljenoj ulici i lokal nije stovariste. ali je prevoznik duzan da njemu kaze ne moze ja tamo ne mogu da vozim, odnosno mogu s takvim i takvim kamionima i to kosta toliko i toliko. a on ako mu se ne isplati zvace drugog, koji ce ako ima reda i zakona isto to reci, pa neka se snalaze. nije to moj problem.
opet kazem, ako se ne isplati ne radi se.
Ма шлепери просто морају у град и ту је крај. Довозе пуно робе па неретко и неке велике и тешке машине или пак намештај за некога ко се сели... То реално није толико шеста појава и прилично је то регулисано и по мом мишљењу возачи камиона тј. шлепера тај део прилично поштују. Е сад... чињеница је да се неретко догоди да тако неко ко ипак мора да уђе у град не размишља па уђе у шпицу па блокира цео град... мислим да само то треба регулисати да камиони могу да уђу од 21-22 до 6-7 и то је то... у БГу знам да је то регулисано чак и за мање камионе и кипере они до 8 тона... ујутру до 7 морају да нестану из града...![]()
.. LOL BRE !
.. i to stoji panduri i tera ih da se prestroje
...''Инвеститори'' одавно не зидају циглама и блоковима већ лију бетон из мешалица тако да не довозе ни цемент ни шљунак ни блоковеne cekam nista na gotovo nego se mora znati reda a "gledanjem kroz prste" se ne postaje drzava po uzoru na neku u razvijenom svetu, vec istocnjacka mahala.
i dovla obican svet ne kupuje sleper cementa, i sleper blokova i sleper cigala,
to kupuju investitori sto zidaju kartonske zgrade po novom sadu, sa najjeftinijim mogucim programom izgradnje i najjeftinijom mogucom statikom, cije marze su basnoslovno velike i uberu zestok profit na prodaji.
tako da on itekako ima prostora da plati skuplji transport, njegovo je da ne zeli, na drzavi je da ga natera.
a zbog takvih nam se raspada i putna infrastruktura i kuce ljudi u blizini. a ko njima plati odstetu kad im pukne nova kuca na pola? niko.
Да, видео сам и ја то... то је нека мајмунизација сад поводом Универзијаде, видећемо да ли ће то остати и за убудућеJa sam tek danas primetio saobratjajni znak ispred gazele ... kamioni nesmeju u najbrzu traku.. LOL BRE !
.. i to stoji panduri i tera ih da se prestroje
...

''Инвеститори'' одавно не зидају циглама и блоковима већ лију бетон из мешалица тако да не довозе ни цемент ни шљунак ни блоковеУправо обичан народ узима шлепере цемента, цигала, блокова (или свега тога комбиновано није важно)
Но, већ смо далеко од теме
![]()

a kakve ovo veze ima sa saobracajnim nesrecama![]()

da dovla ja sam retardiran pa ne znam sta vidim. treba da prisvojim nesto od tih stanova, a ti sad meni pricas kako oni sklapaju zgradu od betonskih kalupa...
ne znam kojem obicnom narodu treba sleper cigala, osim ako ne zida kucu na 4 nivoa, da ima za kad dodju njegovi
p.s. gradjevinski materijal po ulici izaziva saobracajne nesrece

Valjda šleper cigle
p.s. za prosečnu kuću od 100m2, sa zidovima i pregradama za sobe ode šleper cigle za jedan sprat![]()