Manga Hilux
Stara legenda
- Poruka
- 86.501
mala kiša i toliko
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ova gvozdjurija je zastitila drvo ….
Ova gvozdjurija je zastitila drvo ….
Ne mogu da shvatim ljude uopste …..
I sa kupljenim vozackim dozvolama ,ima i toga.Kako ne možeš da shvatiš, pa pola ljudi vozi drogirano i pijano
I sa kupljenim vozackim dozvolama ,ima i toga.
cigla na papuči za gasUvek ista priča voze i spavaju cc
Ajd što je zaspao čekajući, al što je zaspao dok je vozio...i da je zaspao tu cekajuci da neko stane.
Al sto niko sem Sedgwicka nije stao ,e to sve govori kakve nistarije od ljudi zive medju nama.Ajd što je zaspao čekajući, al što je zaspao dok je vozio...
Za takve i ne zalim da stradaju ,ali sto ubiju nekoga u saobracaju to je najgore .Kad sam ja polagao bila je tu i jedna žena, žena od drugara njihovog, nameste joj bukvalno da prođe, kao samo izađi sa poligona i to je to, žena ne spusti ručnu...
Tužno, ali istinito.Al sto niko sem Sedgwicka nije stao ,e to sve govori kakve nistarije od ljudi zive medju nama.
Vazno je da si ispao covek ,to je najvaznije.Ponudio vodu,u povratku uzeo sok i neku cokoladicu...i sto je najveca fora ja dolazim tamo,ovi poceli da ga vracaju na tockove...i ja mentol odem tamo,javim mu se i odem...i posle 10km skontam da mi sok i cokoladica u frizideru...i jbg