mega mlađa
Početnik
- Poruka
- 1
Neki lik mi je ulubio vrata na autu a ja trbam da krenem na odmor u Crnu Goru.Da li ću imati neki problem sa našim ili njihovim pandurima
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Neki lik mi je ulubio vrata na autu a ja trbam da krenem na odmor u Crnu Goru.Da li ću imati neki problem sa našim ili njihovim pandurima

ili slepas auto tamo..
Znaci ja sam iz NS, i zato sam ja ovde placao porez. A kazem taj sto je kupio, on mi je poslao pare.
Ako ti je napisao mandatnu kaznu od 3 ili 5 hiljada (onaj mali papir na jednom delu ima zuto obojen), negde pri dnu ti pise kada mozes da odes kod sudije za prekrsaje i das izjavu zasto ne priznajes to sto ti je napakovao.
Ako ti je pisao resenje za prekrsajnu prijavu (A4 papir sa linijama), onda ce ti kroz nekog vreme (uglavnom 3-6 meseci) na kucnu adresu stici poziv od sudije i datum kada treba da se pojavis na sudu.
NAdam se da bar nisi potpisao?
Mene su u subotu zaustavili i navodno sam išao 76 km/h, gde je dozvoljeno 60, a znam da sam išao oko 90 km/h, pre nego što sam ih video.
Ništa nisam govorio, a nisam ni potpisao ( pitao sam policajca da li sam obavezan da potpišem, a on je rekao da nisam, tako da nisam potpisao ), a u prijavi je napisao da sam " odbio " da potpišem.
Dao mi je uplatnicu na 3000 dinara da platim.
Dal' ići kod sudije za prekršaje ili platiti ?
Nisam hteo. Optuzio me je covek da nisam propustio auto koji je na 60 metara od raskrsnice. I ja mu reko gospodine vi izgleda ne vidite najbolje, ja nista nisam uradio. E sada cu ja tesko da dokazem, ali ima da se sudim,pa sta bude..
Mene su u subotu zaustavili i navodno sam išao 76 km/h, gde je dozvoljeno 60, a znam da sam išao oko 90 km/h, pre nego što sam ih video.
Ništa nisam govorio, a nisam ni potpisao ( pitao sam policajca da li sam obavezan da potpišem, a on je rekao da nisam, tako da nisam potpisao ), a u prijavi je napisao da sam " odbio " da potpišem.
Dao mi je uplatnicu na 3000 dinara da platim.
Dal' ići kod sudije za prekršaje ili platiti ?

Treba i on da dokaze. Trazi pred sudom, da dodje taj koga nisi propustio.
I da, slobodno potpisite, ali trazite da stavi da imate primedbu, i to uvek.

Hvala na savetu!
Bila je situacija ovako,ukratko. Raskrsnica, na semaforu crveno, ja imam desno slobodno,zelenu strelicu. Izlazim na raskrsnicu, gledam levo, covek na 50 metara, vozi beli kombi i vuklja se.. Gledam iza mene, deset automobila! I ja vidim da nema nikakve opasnosti i polako, prva druga i ukljucim se sasvim normalno, pogledam retrovizor i taj isti kombi i dalje 20 metara iza mene.
Onda me zaustavi slepac, trazi mi vozacku saobracajnu i licnu kartu, i ode na 15 minuta. I vraca se sa zapisnikom. Ja u fazonu, sta je bre to? A on kao,zapisnik o prekrsaju.. O kom prekrsaju? Nepropustanje vozila.
I tako ja njemu kazem da to nisam uradio, ma nista on.
Imam cetiri svedoka, i polako da se spremim za to kad stigne, a verujem da nece skoro.
A nepismen je totalno, ne zna ni da se potpise, ali to je druga prica.![]()
Jel ono, bese, moze da se registruje stranac 2001.? Konkretno Saxo VTS?
http://www.polovniautomobili.com/oglas556493/citroen_saxo_14_vts/

Moze, kolko ja znam od '01 pa nagore, za evropska vozila. Samo hoce li ti odgovarati to, posle 325 E30![]()

Moze, kolko ja znam od '01 pa nagore, za evropska vozila. Samo hoce li ti odgovarati to, posle 325 E30![]()

S konja na magarca ali i magarac ume da trči![]()

Hvala na savetu!
Bila je situacija ovako,ukratko. Raskrsnica, na semaforu crveno, ja imam desno slobodno,zelenu strelicu. Izlazim na raskrsnicu, gledam levo, covek na 50 metara, vozi beli kombi i vuklja se.. Gledam iza mene, deset automobila! I ja vidim da nema nikakve opasnosti i polako, prva druga i ukljucim se sasvim normalno, pogledam retrovizor i taj isti kombi i dalje 20 metara iza mene.
Onda me zaustavi slepac, trazi mi vozacku saobracajnu i licnu kartu, i ode na 15 minuta. I vraca se sa zapisnikom. Ja u fazonu, sta je bre to? A on kao,zapisnik o prekrsaju.. O kom prekrsaju? Nepropustanje vozila.
I tako ja njemu kazem da to nisam uradio, ma nista on.
Imam cetiri svedoka, i polako da se spremim za to kad stigne, a verujem da nece skoro.
A nepismen je totalno, ne zna ni da se potpise, ali to je druga prica.![]()