Ajkulin zub
Obećava
- Poruka
- 98
Da li neko zna koliko kosta registracija opel kadetta , 1,6 benzin, godiste 1986 ?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jel postoji neka kazna za vozaca koji vozi a leva mu u gipsu....bukvalno vozi desnom i salta desnom...
Leva mu sluzi kao blok da se volan ne okrece dok salta...
Postoji - saobraćajna nezgoda tj. nesreća.

JA mislim da tako moze.Cao forumasi imam pitanje na koje mi treba brz odgovor
Treba da kupim auto u nekoj garazi/auto-kuci ali auto je bez registracije
Kako ja taj auto da dovezem do kuce,sta treba da se uradi,gde itd
tnx![]()
auto je u BG a ja ga teramza PO
a gde se vade probne tablice
tnxPozdrav svima!
Da li neko ima informaciju, kolike su takse za
uvoz automobila? (carina?, porez?)![]()
DA samo jos treba znati katalosku vrednost...
Imam sve kataloge. U principu nema šanse da je izbegneš, ako se vodiš kao izdržavano lice (student) i ako ne budeš imao ti stići će poziv nekom od tvojih roditelja koji se vode kao tvoji staratelji. Najverovatnije će ti biti najmanja kazna od 6.000 plus sudski troškovi od 800 dinara.e ovako..mene zanima..u martu me uhvatili jedan dan nakon sto mi je istekla registracija, i policajac mi uze saobracajnu i vozacku, i upisa tamo podatke (nije bio neki zapisnik, niti ista da potpisem, samo mi rekao: izvolite dokumenta, prijatno), i tek sad mi stize plava koverta u kojoj pise da se javim prekrsajnom sudu radi ispitivanja. E sad, mene zanima da li postoji neki nacin da ta kazna ne bude, ili ako bude, (s obzirom da sam studenat), tesko da cu imati da platim taj kes...hvala na misljenjima.