Potreban mi je savet 
Pre 2-3 nedelje mi je pauk odneo auto. auto je bio parkiran na obelezenom parking prostoru, i parking je placen 2 sata. medjutim, u toj ulici stoji znak da se placa parking, ali odma posle njega stoji jedan STARI znak da je dozvoljeno parkiranje samo za taksiste (razmak izmedju ta dva znaka je svega 10m). parking prostori su obelezeni BELOM linijom.
ja nisam hteo da pravim nikakav problem, otiso sam u komunalnu, uzeo svoj auto (4300dinara), oni pozvali pandure da mi napisu kaznu za nepropisno parkiranje (5.000), ja u zapisnik naveo da sam parking platio, i naveo broj tiketa.
MEDJUTIM, sta se desava...kroz par dana (4-5) postavlja se novi znak u toj ulici, sad stoji znak da je dozvoljeno parkiranje i da se parking placa, zatim ide znak da je dozvoljeno parkiranje samo za taksiste pa posle njega ide OPET znak da je dozvoljeno parkiranje. ja sam bio parkiran skroz na kraj ulice, tako da za mene vazi sad taj NOV POStAVLJEN ZNAK!!!
mene sad zanima jedna stvar, ja sam pauk platio, i ok, oprosticu im tih 4000dinara, ali da li postoji mogucnost da se zalim i da ne platim kaznu, posto je postavljen taj nov znak??????????????
neka mi odgovori neko ko se razume u to, ja cu svakako da se raspitam kod nekog advokata, ali bi ipak da mi neko kaze pre toga, ima li nade ili ne. HVALA