PAWLLE
Poznat
- Poruka
- 8.815
slusam pre neki dan"vozaci da obrate paznju na ledenice iznad tunela" pa ko odrzava puteve valjda taj treba da vodi racuna o tome , osim ako vozaci ne bi trebali da izadju iz kola i sami skinu ledenice , budaletine
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
PA sta su radili?? Jesu merili brzinu, kontrolisali prvu pomoc, ili sta??

samo zaustavljaju sve redom , cak i one sa luxuznim kolima , tipa humer, bmw......e sad sta su im trazili ........

sta je ovo danas u NS opsada policije ne moz proci , harac rajo , pa sta ce biti kad dodje leto neces moci proci od kerova![]()

samo cu ti reci da je nacrtom budzeta za 2010 godinu vlada srbije predvidela da fiskalne 2010 godine naplati TRI PUTA VISE NOVCA na ime kazni od vozaca u Srbiji nego u 2009 godini![]()
![]()

. Pitanje samo koliko ce slova biti dozvoljeno.
. Mada ce tu nastati problem ako ti neko mazne tablice. Mislim da trenutno izvesno vreme ne mozes da dobijes isti broj kao na ukradenim tablicama. I sada ti napises Damnjan 1 i naidje neki tvoj mali imenjak, dopadne mu se fora i drmne ti tablice... Mos' ga jebbat, kazu Bosanci
.Videcemo sta ce dozvoliti. Mada ce tu nastati problem ako ti neko mazne tablice. Mislim da trenutno izvesno vreme ne mozes da dobijes isti broj kao na ukradenim tablicama. I sada ti napises Damnjan 1 i naidje neki tvoj mali imenjak, dopadne mu se fora i drmne ti tablice... Mos' ga jebbat, kazu Bosanci
.

Mene ove sa kombinacijom grada i brojevima ne zanimaju preterano, pa mi nije ni bilo vazno koji broj cu imati. Ali ovo sa slovima nije lose.
@Dule
Jesi li siguran da mozes da dobijes odmah isti broj kada ti maznu tablice?
samo zaustavljaju sve redom , cak i one sa luxuznim kolima , tipa humer, bmw......e sad sta su im trazili ........
Kakvo maltretiranje.
Nema država love,pa to ti je.Nove registarske tablice i sa imenima vozača
Preuzeto sa : Danas.rs
Ispisivanje ličnih imena i drugih natpisa na automobilskim tablicama, koje do sada nije bilo moguće, najverovatnije će biti dozvoljeno novim propisom koji treba da uredi tu oblast. Na taj način, vozači će moći da kombinacijom slova i cifara daju lični pečat svom automobilu po kojem će biti prepoznatljivi.