zizitamia
Veoma poznat
- Poruka
- 11.592
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Haha to stavim napred samo i onda driftujem jos lakse, hah!
A dobra je stvar svejedno.![]()
Цео дан сам у Брави на летњим гумама... патња жива... вечерас одем до града Аудијем на зимским гумама и погон на сва 4... ја мислим да нем постоји начин да се упореде те две ствари...
Дај неки линк ка огласу или детаље на ПП...Ha,Ha,Ha... upravo me zove lik na oglas(prodajem 206 1,4 HDi 04`) i vidi cenu od 4000 i jos ima obraza da me pita koja mi je zadnja cena! izgleda da narod ocigledno misli da se kola preko dele dzabe a o kakvim se cenama radi pogledajte na www.autoscout24.it. stavio sam Italiju jer su tamo povoljnija nego u Nemackoj gde ce narod prvo da poleti da kupi auto pa kad vide cene vratice se praznih ruku ili ce kupiti neki krs jer samo takva kola su preko jeftina.Pa nisu oni ludi da dobar auto daju jeftino.![]()
А нене... већ имам фелген, само ћу да радим замену ако не буду одговарале на новом моторном возилуDovla, citas li ti ovo? I za resto para mozes da kupis felgen![]()
Ha,Ha,Ha... upravo me zove lik na oglas(prodajem 206 1,4 HDi 04`) i vidi cenu od 4000 i jos ima obraza da me pita koja mi je zadnja cena! izgleda da narod ocigledno misli da se kola preko dele dzabe a o kakvim se cenama radi pogledajte na www.autoscout24.it. stavio sam Italiju jer su tamo povoljnija nego u Nemackoj gde ce narod prvo da poleti da kupi auto pa kad vide cene vratice se praznih ruku ili ce kupiti neki krs jer samo takva kola su preko jeftina.Pa nisu oni ludi da dobar auto daju jeftino.![]()
Ha,Ha,Ha... upravo me zove lik na oglas(prodajem 206 1,4 HDi 04`) i vidi cenu od 4000 i jos ima obraza da me pita koja mi je zadnja cena! izgleda da narod ocigledno misli da se kola preko dele dzabe a o kakvim se cenama radi pogledajte na www.autoscout24.it. stavio sam Italiju jer su tamo povoljnija nego u Nemackoj gde ce narod prvo da poleti da kupi auto pa kad vide cene vratice se praznih ruku ili ce kupiti neki krs jer samo takva kola su preko jeftina.Pa nisu oni ludi da dobar auto daju jeftino.![]()
A koja je "zadnja" cena...
Hoces za Golfa 2 da menjas doplatim ti 1000 i tako dalje...![]()