DiVljA
Elita
- Poruka
- 15.395
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Posto samo lepo ispljuvali vozace, da vidimo malo drugu stranu.
Gledam danas u gradu kako ljudi prelaze ulice. Od 20 pesaka, 19 prelaze na crveno, a bar 10 i ne pogleda da li mozda nailazi neki automobil koji ima otvoren signal za prolaz! Kao zombi...
Razumem ja da u mnogim mestima ne postoji semafor i da je stresna situacija kada se susretnete sa jednim takvim cudom, tri raznobojna svetla pa se jos i menjaju. Mozda ih hipnotisu i oni onako hipnotisani pocinju da se priblizavaju tim ljupkim svetlima sa druge strane kao da su mornari koji su culi pesmu sirena...e, kada stvarno cuju sirenu, onda je uglavnom kasno.
Pod hitno uvesti uputstvo za ponasanje na ulicama grada i besplatno ga deliti na autobuskoj i zeleznickoj stanici kao i na naplatnim rampama pri ulasku u grad.
pa, nije loše....mnogo se skratilo vreme putovanja sa novog beograda do centra...zadovoljna sam, za sada.
pa, nije loše....mnogo se skratilo vreme putovanja sa novog beograda do centra...zadovoljna sam, za sada.
ja preplivam do posla za chas !!!Naravno i ja skratim brodicem ponekad...
Да,изузетно се показао као делотворан,а уједно је зближавао људе јер комшија данас вози мене,а ја њега сутра! Гужва у граду пола мања,мање издувних гасова,мање уништених нерава! Зашто неће нико да га уведе,па јер се тада троши упола мање горива,а из цене горива се највише пуни буџет...Par-nepar je postojao jednom kod nas (valjda zbog stednje goriva ili sl.), ali se ne secam da li je dao ocekivane rezaultate. Mislim da bi jako tesko bilo iskontrolisati da li svi postuju svoj dan.
jeste,ali i peshaci imaju ogroman udeo u svemu tome...koliko je lako izgubiti zivot na Beogradskim ulicama.

meni je drago što su svuda na trotoarima i stazama oko zgrada izbetonirali stubiće, tako da vozači baš ne mogu bulju da dovezu do ulaznih vrata svog milog doma...
a to - što ja drmnem ponekad u stubić, jer se zablesavim, to nema veze...