причалица
Buduća legenda
- Poruka
- 45.103
a ko treba da radi na tome?
ovi smajlići su odvratni
ops::razz::wink:;-)
ovi smajlići su odvratni
ops::razz::wink:;-)Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ovi smajlići su odvratni
ops::razz::wink:;-)vuče,držite se temeStvarno strasno.......
nista se nije promenilo od kad sam zadnji put
bio na temi.....a obecali da se radi na tome.........:shock:

Saobracaj je strasan!!! Katastrofalan! Prosle godine je moj skolski drug poginuo, udarila ga mesalica... Mesalica u suvom centru grada?!? Kako kroz centar mogu non-stop da prolaze kojekakve kamioncine?! Strasno. O guzvama i da ne pricam, besmisleno je... Steta, Beograd je zaista poseban grad, ali saobracaj je veeeeliki minus... Na zalost.

Пре свега, недавање жмигаваца ... оно - ја знам куда идем а ви остали се сналазите
ops:

vratili su normalne smajliće:shock:a ko treba da radi na tome?ovi smajlići su odvratni
ops::razz::wink:;-)

nemamo mi kulturu i svest da treba ziveti na periferiji a u centar dolaziti samo na posao i po potrebi..i to parkirati na 2-3 km od uzeg centra..pa polako prosetati..bus par stanica..bar skuter kulturno ako je bajs pojamE pa to..ostave na shinama auto..parkiranje je tek prica za sebe kad pesaci ne mogu proci..pa podignu brisacenemamo mi kulturu i svest da treba ziveti na periferiji a u centar dolaziti samo na posao i po potrebi..i to parkirati na 2-3 km od uzeg centra..pa polako prosetati..bus par stanica..bar skuter kulturno ako je bajs pojam