Велики Комбинатор
Elita
- Poruka
- 15.200
Srbsko vreme ce doci........kad tad.....tako je i bilo i tako ce ako Bog da biti ponovo!!!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja cujem da ce i CG da udari kontru, oko sankcija.
Ja cujem da ce i CG da udari kontru, oko sankcija.
Necemo vise imati kome da se sprdamo sto vozi Yugo![]()
***** им материна црногорска бре они ни не постоје као народ, то су све Срби који су се мешали са шиптарима или муслиманима и сад се ту нешто курче бре за Европу би мајку продали, а какве они санкције могу да нам уведу?
***** им материна црногорска бре они ни не постоје као народ, то су све Срби који су се мешали са шиптарима или муслиманима и сад се ту нешто курче бре за Европу би мајку продали, а какве они санкције могу да нам уведу?
Srbija od sjutra zabranjuje uvoz carneks paštete i automobile marke zastava u Crnu Goru.
Pa neka trpe Crnogorci te sankcije sa svim njenim posljedicama.
![]()
![]()
Koju ??? Zabrana izvoza gluposti i bezobrazluka?![]()
Ako vam uvedemo sankcije, nećete imati plazma keksa i imlekovo mleko... hhahha, pa da vi nemate ni jednu redovnu mlekaru... tako da krenite sa proizvodima domaće radinosti, možda uspete na tržištu EU![]()
Nemoj tako, ima da piju "riblje" mleko.![]()
Ja sam nešto čuo i da će da nam ukinu Pink TV. To ne bi bilo loše, da se oslobodim onih raspalih serija đe god dođem, pa čak i u mojoj kući, ali ne bih volio da ga ukinu zbog "Zvedzda granda" i još ponekih emisija. A zamisli kako ćemo da preživimo bez pinka?? A tek bez paštete?? Joj!!!! Oćemo li dobiti sankcije na patriJotizam?? Ovo pitam pošto u CG na izborima u Srbiji uvijek pobijede radikali
Ja sam nešto čuo i da će da nam ukinu Pink TV. To ne bi bilo loše, da se oslobodim onih raspalih serija đe god dođem, pa čak i u mojoj kući...
Srbija od sjutra zabranjuje uvoz carneks paštete i automobile marke zastava u Crnu Goru.
Pa neka trpe Crnogorci te sankcije sa svim njenim posljedicama.
![]()
![]()
Malopre citam Kosovo priznalo makedoniju po njenim imenom ,tako to cveta ljubav medju susedima .
A oboje moze da se slikaju ako bi im uveli sankcije steta sto imamo plisanog predsednika.