Sankcije protiv Crne Gore

***** им материна црногорска бре они ни не постоје као народ, то су све Срби који су се мешали са шиптарима или муслиманима и сад се ту нешто курче бре за Европу би мајку продали, а какве они санкције могу да нам уведу?

***** им материна црногорска бре они ни не постоје као народ, то су све Срби који су се мешали са шиптарима или муслиманима и сад се ту нешто курче бре за Европу би мајку продали, а какве они санкције могу да нам уведу?

Mogu da nam smanje recimo seljakluk po Srbiji ako ne budu dolazili u nju , a to moze imati velike posljedice .

Prijatelju lakše malo, mislim ovo vređanje mene ne dodiruje, ali malo pripazi na rečnik... ovo ti je moje dobronamerno upozorenje.

Ja sam nešto čuo i da će da nam ukinu Pink TV. To ne bi bilo loše, da se oslobodim onih raspalih serija đe god dođem, pa čak i u mojoj kući, ali ne bih volio da ga ukinu zbog "Zvedzda granda" i još ponekih emisija. A zamisli kako ćemo da preživimo bez pinka?? A tek bez paštete?? Joj!!!! Oćemo li dobiti sankcije na patriJotizam?? Ovo pitam pošto u CG na izborima u Srbiji uvijek pobijede radikali

Ja sam nešto čuo i da će da nam ukinu Pink TV. To ne bi bilo loše, da se oslobodim onih raspalih serija đe god dođem, pa čak i u mojoj kući, ali ne bih volio da ga ukinu zbog "Zvedzda granda" i još ponekih emisija. A zamisli kako ćemo da preživimo bez pinka?? A tek bez paštete?? Joj!!!! Oćemo li dobiti sankcije na patriJotizam?? Ovo pitam pošto u CG na izborima u Srbiji uvijek pobijede radikali

Bas ce ga ukinuti, sto kad razmislim i ne bi bilo lose.

Evo cuh da Srbija samo sa Crnom Gorom ima pozitivan spoljnotrgovinski balans. To bi znacilo da bi ekonomske sankcije prema Crnoj Gori bilo ka da sami sebe pucaju u nogu.

Osim toga, ako bi mi njima zatvorili Luku Bar, onda ne bi mogli izvozit ni u Italiju (to im je 40% izvoza) i u ostale zemlje koje dobijaju robu preko Luke Bar.

Samo da ih ovo ne odbije da nam udare sankcije na paradajz turiste.

Back