Šandor iz Vranje

Kakve veze ima gde si rođen i gde živiš sa srećom?I kolega Šandor je rođen ovde i živi, pa nije srećan jer nema učenike. Jesi li raspoložen za učenje mađarskog? :lol:
ko si bre ti uopste?

uzivas u minornoj temi, nasadjujes se izmisljenom situacijom na glasanju, pale te oni sto su kao ti

nisam tebi ni replicirao

zivim ovde, DA! pukni od zavisti. deo sam lepe , zdrave srbije, koja radi, da nas nema niceg ne bi bilo za zivot ovde. a od vas nema nikakve koristi, vi ste stetocine, imele bre!

lepo je jutro, uzivam, bice i dan lep.

vas izjeda politicki cir i gorusica, i sve vam je gore. telo vam reaguje jer ste nenormalni.

Poslednja izmena:
ovo nesto autobiografsko? blesavis se

uvek je tako kad ponestane materijala.

sad si kukumavka! ha, ha, ha
Tu si ti sa svojim glupostima ,tako da mataerijala za zajebanciju vazda :hahaha:
Uvek se trpas negde nicim izazvan , a nemas nista valjano i pametno reci ,vec mantras jedno te isto godinama !
zaista bi zivot bio monoton bez takvih !?

Poslednja izmena:
ti.ubrzo svoje mantranje mantras trista na sat protiv vucica i srbije a to.samo.znaci da ste pukli🤣
Vidi kako brani svoga bota :hahaha:
Vodi ga kuci i gledaj da nadjete nesto pametnije :zkez:
I bez razmnozavanja molicu ! ne moze toliko tupavih da podnese ova zemlja , nakotilo se toga !

P.S. Ja ne mogu puci nikada ! ne zavisim ni od jedne stranke niti predsednika ma koliki idioti bili !

ma.poruka je tebi upucena..uspori.to.mantranje bas.ono.provaljeno sendvicarenje
Rad , samo rad ! :deda2:
Znas Ana ! Koliko vas Vucic mrzi ovaj narod toliko ja mrzim njega , tako da ovo mantranje o njemu radim dobrovoljno i sa velikim zadovoljstvom ! jer mi je on omogucio ovoliko slobodnog vremena , pa da ga bar iskoristim sto pametnije :zkez:
Tako sam ponosan na sebe sto nisam deo te njegove zabokrecine !

sto bi se neko stideo izbornih rezultata????

dal si nenormlan????

to sto se pravis engez ne znaci nista, odaje te mrznja i sadrzaj onoga sto pises, zaudara mrznjm
Niko se ne stidi izbornih rezultata ostvarenih postenim putem, kako na glasanju tako i ravnopravnim odnosom u predizbornih kampanji.

O predizbornoj trci i zsstupljenosti u javnom servisu i pre toga ne vredi trositi reci.

Stid nema onaj koji i pored bojkota, PLAĆA GLASOVE, SALJR LJUDE NA KUCU GRSDJANIMA DA IH PITA DA LI SU GLASALI, KOJI ŠTIMA IZBORNE REZULTATE...

O POBEDI SVM U VRANJU... Ista situacija ko i oko zaje. ba sa laziranjem tomine diplome, zeznuli se priglupi naprednjaci u datumu, ispalo da je toma jedini diplomirao u nedelju!!!

Tako i ova kradja i bruka, zez maloumnih oko broja na listi pa u VRANJU dobise preko 1000 glasova, i ako tamo nema ni jednog madjara.

I ti kazes na to, nekom da je pukao?

Gubiš kontrolu, sto je i razumljivo jer na ovu kradju nema pravdanja. Stvar se vidi iz aviona.

I zasto se stideti takvih izbora?

tema je ds i rto klovnovska

pa se i klovnovi zabavljau sto na sat. to sto pameti nema, to se i ne trazi

osoblje je dozvolilo temu sa laznim naslovom, jer ni jedan dokaz nema da je sandor stanovnik vranja. vrlo glupa dosetka, malogradjanska na nivo i tata bi sine. tatu vam treba nnnnti

Znas Ana ! Koliko vas Vucic mrzi ovaj narod toliko ja mrzim njega , tako da ovo mantranje o njemu radim dobrovoljno i sa velikim zadovoljstvom !

Znas Ana ! Koliko vas Vucic mrzi ovaj narod toliko ja mrzim njega , tako da ovo mantranje o njemu radim dobrovoljno i sa velikim zadovoljstvom !
Znas Ana ! Koliko vas Vucic mrzi ovaj narod toliko ja mrzim njega , tako da ovo mantranje o njemu radim dobrovoljno i sa velikim zadovoljstvom ! jer mi je on omogucio ovoliko slobodnog vremena , pa da ga bar iskoristim sto pametnije :zkez:
dobro reko si sve mrzis vucica i njegov narod koji ga voli ..ukratko mrzis srbiju.problem.za tebe je mrznja a ne za drugoga

znamo bre znamo ! ne moas 3 puta da mi ponavljas !
Uzbudila si si se najverovatnije !? :zkez:
Pocinjes da uvidjas sopstvenu glupost i promasaj , normalno je da tripujes :mazipsa:
P.S. Mrzim samo Vucica i smradove oko njega !
Ja volim moj narod i duboko ga zalim , za tupave i sledbenike toga bolesnika nemam pardona !
Glup se glupom raduje !

tema je ds i rto klovnovska

pa se i klovnovi zabavljau sto na sat. to sto pameti nema, to se i ne trazi

osoblje je dozvolilo temu sa laznim naslovom, jer ni jedan dokaz nema da je sandor stanovnik vranja. vrlo glupa dosetka, malogradjanska na nivo i tata bi sine. tatu vam treba nnnnti
Tema je skladna IDIOTIZMU, FENOMENU U VRANJU GDE savez vojvodjanskih madjara dobija preko hiljadu glasova!

I kako sad opravdati TAKAV FENOMEN???

Nikako, pa ni tim trolovanjem.

Tema je skladna IDIOTIZMU, FENOMENU U VRANJU GDE savez vojvodjanskih madjara dobija preko hiljadu glasova!

I kako sad opravdati TAKAV FENOMEN???

Nikako, pa ni tim trolovanjem.
Dzaba pricate , on to neshvata , ovoliku sprdnju na to , kao i Anin autobus !
Oprostite mu on je ogranicen malo !
Takvi su sad na ceni kod SNS-a :(
Izvinjavam se na mesanju u razgovor, ali da ne gubite vreme , uvidecete ubrzo sami !
Pozzzzzzz !

Back