ScipioAfricanus
Stara legenda
- Poruka
- 93.797
Mogu odgovorno da tvrdim da su ljudi iz tog sela glupi ko kurazz.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ajd' Zvonko Bogdan, ali kad sam pre nekog vremena video da Srbin svira čardaš već mi je bilo nešto sumnjivo. Sad su stvari mnogo jasnije.
Blago tebi , ti si blazen lik :gradjani su glasali, i opet ce.
pukli ste!
meni je superBlago tebi , ti si blazen lik :![]()
meni je super
ovde sam rodjen, ovde zivim, ovde su mi deca
a ti nemas ni ds ni cro kuce ni mace, cim si teletabis
ovo nesto autobiografsko? blesavis se
blago prostima njihovo je carstvo nebesko !![]()
Kakve veze ima gde si rođen i gde živiš sa srećom?I kolega Šandor je rođen ovde i živi, pa nije srećan jer nema učenike. Jesi li raspoložen za učenje mađarskog?meni je super
ko si bre ti uopste?Kakve veze ima gde si rođen i gde živiš sa srećom?I kolega Šandor je rođen ovde i živi, pa nije srećan jer nema učenike. Jesi li raspoložen za učenje mađarskog?![]()
Tu si ti sa svojim glupostima ,tako da mataerijala za zajebanciju vazdaovo nesto autobiografsko? blesavis se
uvek je tako kad ponestane materijala.
sad si kukumavka! ha, ha, ha
ti.ubrzo svoje mantranje mantras trista na sat protiv vucica i srbije a to.samo.znaci da ste pukliTu si ti sa svojim glupostima ,tako da mataerijala za zajebanciju vazda
Uvek se trpas negde nicim izazvan , a nemas nista valjano i pametno reci ,vec mantras jedno te isto godinama !
zaista bi zivot bio monoton bez takvih !?
Vidi kako brani svoga botati.ubrzo svoje mantranje mantras trista na sat protiv vucica i srbije a to.samo.znaci da ste pukli![]()
Kaj si rekel gospon pandur ?ma jedi krempite, slino hrvatska
ma.poruka je tebi upucena..uspori.to.mantranje bas.ono.provaljeno sendvicarenjeVidi kako brani svoga bota
Vodi ga kuci i gledaj da nadjete nesto pametnije
I bez razmnozavanja molicu ! ne moze toliko tupavih da podnese ova zemlja , nakotilo se toga !
Rad , samo rad !ma.poruka je tebi upucena..uspori.to.mantranje bas.ono.provaljeno sendvicarenje
Niko se ne stidi izbornih rezultata ostvarenih postenim putem, kako na glasanju tako i ravnopravnim odnosom u predizbornih kampanji.sto bi se neko stideo izbornih rezultata????
dal si nenormlan????
to sto se pravis engez ne znaci nista, odaje te mrznja i sadrzaj onoga sto pises, zaudara mrznjm
Rad , samo rad !
Znas Ana ! Koliko vas Vucic mrzi ovaj narod toliko ja mrzim njega , tako da ovo mantranje o njemu radim dobrovoljno i sa velikim zadovoljstvom !
Tako sam ponosan na sebe sto nisam deo te njegove zabokrecine !
Rad , samo rad !
Znas Ana ! Koliko vas Vucic mrzi ovaj narod toliko ja mrzim njega , tako da ovo mantranje o njemu radim dobrovoljno i sa velikim zadovoljstvom !
dobro reko si sve mrzis vucica i njegov narod koji ga voli ..ukratko mrzis srbiju.problem.za tebe je mrznja a ne za drugogaRad , samo rad !
Znas Ana ! Koliko vas Vucic mrzi ovaj narod toliko ja mrzim njega , tako da ovo mantranje o njemu radim dobrovoljno i sa velikim zadovoljstvom ! jer mi je on omogucio ovoliko slobodnog vremena , pa da ga bar iskoristim sto pametnije
Tema je skladna IDIOTIZMU, FENOMENU U VRANJU GDE savez vojvodjanskih madjara dobija preko hiljadu glasova!tema je ds i rto klovnovska
pa se i klovnovi zabavljau sto na sat. to sto pameti nema, to se i ne trazi
osoblje je dozvolilo temu sa laznim naslovom, jer ni jedan dokaz nema da je sandor stanovnik vranja. vrlo glupa dosetka, malogradjanska na nivo i tata bi sine. tatu vam treba nnnnti
meni je super
a ti nemas ni ds ni cro kuce ni mace, cim si teletabis
Taj njegov toboz "madjarski" narod u VRANJU mrzim i ja!dobro reko si sve mrzis vucica i njegov narod koji ga voli ..ukratko mrzis srbiju.problem.za tebe je mrznja a ne za drugoga
Dzaba pricate , on to neshvata , ovoliku sprdnju na to , kao i Anin autobus !Tema je skladna IDIOTIZMU, FENOMENU U VRANJU GDE savez vojvodjanskih madjara dobija preko hiljadu glasova!
I kako sad opravdati TAKAV FENOMEN???
Nikako, pa ni tim trolovanjem.