Pozdrav,imam problem sa Operom Mini na telefonu Samsung S5260...uzeo sam paket u mts-u
I hocu da koristim operu mini,ali ne mogu...Imao sam je vec instaliranu u tel,valjda fabricki i kad u njoj probam da pokrenem nesto,jednostavno nece,samo stoji tako,kao na pocetku ucitavanja i nista se ne desi...problem imam i sa you tube-om,kojeg sam isto imao u telefonu fabricki instaliranog,tu mi udje,ali kad probam da pustim neki klip,kao krene da pusta i izbaci mi poruku pokusajte ponovo i vrati me na prethodnu stranu...A da napomenem da sam operu ranije mogao da koristim,ali preko wi-fia iz kafica i radila je ok,a preko paketa,tj.mog neta nece...inace net mi radi normalno,mislim ovaj obican gde mogu na mondo da idem i slicno...podesavanja su instalirana ona sto mi je mts.poslao...Ps.probao sam i sa novom verzijom opere mini,instalirao sam i nekuu 4.4 i neku 6 i samo sam napravio problem,jer mi ih je instalirao preko fabricke,ne znam kako i sad operu nece ni da ucita,nego krene,pa mi iskoci prozor gde kaze da kao treba aktivan net da bi mogao da je koristim,a net se naplacuje,pa me pita da li hocu i kad idem na jes,stoji tako kao da ucitava i onda iskoci : "Povezivanje nije moguce,proverite mrezne postavke."
Zna li neko kako i sta da podesim da bi mi proradila opera?
Hvala unapred