SAMSUNG

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ljudi dobio sam telefon samsung SGH i 600 (iz Svajcarske), no međutim nisam vjest : kada fon prikljucim na racunar on ocita program ali nemogu uci niti u jedan dokument odnosno sliku ili muzicku numeru jednostavno mogu samo uraditi tzv. sinhronizaciju ... Kako dalje, jeli ima nekakva caka ili vec sta ... Pomozite more ...

Pozdrav,imam problem sa Operom Mini na telefonu Samsung S5260...uzeo sam paket u mts-u
I hocu da koristim operu mini,ali ne mogu...Imao sam je vec instaliranu u tel,valjda fabricki i kad u njoj probam da pokrenem nesto,jednostavno nece,samo stoji tako,kao na pocetku ucitavanja i nista se ne desi...problem imam i sa you tube-om,kojeg sam isto imao u telefonu fabricki instaliranog,tu mi udje,ali kad probam da pustim neki klip,kao krene da pusta i izbaci mi poruku pokusajte ponovo i vrati me na prethodnu stranu...A da napomenem da sam operu ranije mogao da koristim,ali preko wi-fia iz kafica i radila je ok,a preko paketa,tj.mog neta nece...inace net mi radi normalno,mislim ovaj obican gde mogu na mondo da idem i slicno...podesavanja su instalirana ona sto mi je mts.poslao...Ps.probao sam i sa novom verzijom opere mini,instalirao sam i nekuu 4.4 i neku 6 i samo sam napravio problem,jer mi ih je instalirao preko fabricke,ne znam kako i sad operu nece ni da ucita,nego krene,pa mi iskoci prozor gde kaze da kao treba aktivan net da bi mogao da je koristim,a net se naplacuje,pa me pita da li hocu i kad idem na jes,stoji tako kao da ucitava i onda iskoci : "Povezivanje nije moguce,proverite mrezne postavke."
Zna li neko kako i sta da podesim da bi mi proradila opera?
Hvala unapred

Imam vec duze vreme Samsung s5230 i do nedavno sam bila prezadovoljna, medjutim pre neki dan ekran je samo zabagovao- svi ostali dugmici rade , i kamera i zakljucavanje, sve ali sam ekran nista :( Nasla sam savet na nekom stranom sajtu da probam da ga zagrejem fenom sto je samo donekle uspelo jer i kada pocne da reaguje na dodir radi bez ikakvog smisla tj ekran kao da se "pomerio" - ako pritisnem "menu" on otvara sat na vrhu ekrana :( sta moze da se uradi , mogu li ista da uradim sama (postoji li neki program za to) ili u najgorem slucaju zna li neko koliko bi kostala popravka ??? :besna:

Imam telefon sam sung s5230 i zaista sam zadovoljna sa njim ali neznam kako video zapise da posaljem na fc i kako da podesim e-mail nalog jer mi tamo trazi neke parametre koje ne znam.Hvala!z:poz:

Evo, ja imam samsung galaxy 5 europe (gt-i5500) vise od pola godine, i imam samo pozitivne utiske. Telefon je odlican, i bolji od vecine telefona u kategoriji. Kamera brzo slika (skoro kao iPhone3) ima wifi, 3mm headset jack, kamera3mpx,bluetooth,gps itd..

Pozdrav!

Potreban mi je telefon sa:
- kvalitetnom kamerom (+5MP)
- jakim zvucnicima
- Android OS

Planiram da kupim Samsung Galaxy Ace, pa me zanima kakva su iskustva i da li, za te pare, ima boljih telefona?

Korisnik sam Samsunga Galaxy Ace i za telefon imam samo reci hvale ne baguje. Funcije su mu u klasi skupljih telefona ( S+,SII ) brz procesor, ram memorija ok nikad je nisam napunio do 280 mb. baterija je malo slabija ukoliko se koristi net. telefon je najbolji odnos cena kvalitet.

Korisnik sam Samsunga 360 H2(vodafone) koji radi na LiMo operatovnom sistemu i imam problem , ne mogu da primam sms poruke,sve ostalo odlicno radi.... ako neko zna sta da radim hvala unapred...

543564_351979864866377_149458071785225_959418_1747375190_n.jpg

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back