SAMSUNG

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Sto se tice tih Samsun modela sa dve kartice mogu da kazem da sam imao B77ss i da je to nevidjeni SHIT od telefona koji se gasi sam od sebe.Reklamirao sam ga i kao ucitan je novi softver da bi opet posle nekoliko dana sam poceo da se gasi i na kraju posle razgovora sa vlasnikom prodavnice i dobijanja novog istog telefona ujutro mi nisu radili tasteri.Prsao sam i otisao da im sve po spisku i dobio mogucnost da vratim telefon i da uzmem drugi koji hocu i uzeo sam Samsung Ace koji je mnogo bolji ali meni licno total nepraktican jer touch screen je za mene glupost.
@PussiCat
Ima ona te smajlije ali su bezvezni.Na mojoj staroj Nokia 6500 Slide ima pregrst smajlija koji se tako i pokazuju dok poruke sa smajlijima poslate sa Samsunga Ace se prikazuju na drugim telefonima u vidu tacica i crta.E pa tako je to funkcionisalo ali pre 12-13 godina na telefonima.

Ja mislim da nema tu neke filozofije, ako joj ne odgovara može da skine druge smajlije i instalira, ali nisam sigurna da će se nekom drugom pokazati kao takvi ukoliko nema iste instalirane. Na samsungu uvek izađu ti njegovi smajliji, na nokiji su čini mi se oni žuti, slični ovim forumskim, ali kad sa nokije šalješ na drugi telefon isto ispadnu bezveze..

Ljudi, jel zna neko da li može da se kupi negde kod nas olovka za Galaxy S II ? I da li to uopšte postoji, ne znam dal te olovke mogu da funkcionišu baš na svakom ekranu?

Potrebna pomoc oko dizanja softvera na Samsung SGH-d880!!

Pao mi je softver i ako bi mi neko mogao u kratkim crtama objasniti kako se dize. Dizao sam softver na iphone i verovatno je slicno. Samo u kratkim crtama ostalo cu sam shvatiti. HVALA!

Kakva su vasa misljenja?
samsung-galaxy-s-4-12-of-35.jpg

Ooooooooooooooooooooooooo... Bombastičan telefon. Imala sam ga, ali sam ga ove godine zamenila za LG Nexus 4. Kamera 8 mPx, razne opcije... Razumljivo zato što je samo za 5 meseci prodat u 30 000 000 primeraka... Samo pazljivo s njim, da ti ne eksplodira :D

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back