Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Koristim S2 i ICS ali od kako sam poceo da koristim novi sistem baterija mi traje duplo krace. Kako mogu da vratim stari ROM?
Da li ima jos nekog da poseduje SGS3 GT-I9300? Interesuju me iskustva, mozda i neka nova fora. Inace, telefon je cudo koliko je jak, prezadovoljan sam.
T-Mobile Austria za 9€, 2 godine ugovor, 36€ mesecno. Znam da je puno, ali sam jednostavno pao na performanse!![]()
Ja ga zato zbog velicine i nisam uzeo,sportski sam tip i cesto muku mucim sa S2 da ga zadrzim u dzepu kad vozim bajs ili radim nesto.
Ovaj ne znam gde bih stavio,imam velike sake i pored toga ovaj telefon mi je veliki za svakodnevno koriscenje.S druge strane je vrhunski uredjaj.
Da li neko ima iskustva sa Samsung-om F480i?
Da li ima jos nekog da poseduje SGS3 GT-I9300? Interesuju me iskustva, mozda i neka nova fora. Inace, telefon je cudo koliko je jak, prezadovoljan sam.
T-Mobile Austria za 9€, 2 godine ugovor, 36€ mesecno. Znam da je puno, ali sam jednostavno pao na performanse!![]()
Ne znam dali je neko vec pitao ali moja zena muci muku sa smajlijima na Samsungu Galaxy Ace jer ih jednostavno nema!
Postoji li neki program ili aplikacija gde bi dobila tj imala smajlije kao i na svim dosadasnjim telefonima?