SAMSUNG

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Da li ima jos nekog da poseduje SGS3 GT-I9300? Interesuju me iskustva, mozda i neka nova fora. Inace, telefon je cudo koliko je jak, prezadovoljan sam.
T-Mobile Austria za 9€, 2 godine ugovor, 36€ mesecno. Znam da je puno, ali sam jednostavno pao na performanse! ;)
46601830733578476178200.jpg

Da li ima jos nekog da poseduje SGS3 GT-I9300? Interesuju me iskustva, mozda i neka nova fora. Inace, telefon je cudo koliko je jak, prezadovoljan sam.
T-Mobile Austria za 9€, 2 godine ugovor, 36€ mesecno. Znam da je puno, ali sam jednostavno pao na performanse! ;)

Telefon je super zaista. Radi brzo, glatko, bez ikakvih bagova (internet pretrazivanje je pravi uzitak), sve ima jednostavan i logicki raspored. Zamerka mu je osetljiva back tipka (kad koristis fotić, lahko se dotaknes te tipke i odma te izbaci iz foto moda) i smeta mi raspored poziva (nemas dnevnik podeljen na promasene, ulazne...itd pozive, vec sve zajedno ili jedno po jedno - mada mozda nisam pronasla caku jos, a sigurno je to reseno sa drugim romovima).
I mogao bi biti manje velicine, ali s obzirom da zene uvek vucemo torbakacu sa sobom, to nije problem.

Poslednja izmena:
Ja ga zato zbog velicine i nisam uzeo,sportski sam tip i cesto muku mucim sa S2 da ga zadrzim u dzepu kad vozim bajs ili radim nesto.
Ovaj ne znam gde bih stavio,imam velike sake i pored toga ovaj telefon mi je veliki za svakodnevno koriscenje.S druge strane je vrhunski uredjaj.

Ja ga zato zbog velicine i nisam uzeo,sportski sam tip i cesto muku mucim sa S2 da ga zadrzim u dzepu kad vozim bajs ili radim nesto.
Ovaj ne znam gde bih stavio,imam velike sake i pored toga ovaj telefon mi je veliki za svakodnevno koriscenje.S druge strane je vrhunski uredjaj.

To jeste problem ako si navikao fon nositi u dzepu farki. Mada sve je stvar navike. U pocetku je i meni delovao glomazan, ali sad sam se navikla i ne bih ga menjala za manji ako ne moram. Nemam vecih zamerki od onog sto navedoh u postu gore i nije mi zao ni centa koji dadoh za telefon.

Precenjen komad plastike, no Samsung ima dobar marketing, sad im i Apple moze pozavideti :mrgreen:

Ne znam dali je neko vec pitao ali moja zena muci muku sa smajlijima na Samsungu Galaxy Ace jer ih jednostavno nema!:eek:
Postoji li neki program ili aplikacija gde bi dobila tj imala smajlije kao i na svim dosadasnjim telefonima?

Ne znam dali je neko vec pitao ali moja zena muci muku sa smajlijima na Samsungu Galaxy Ace jer ih jednostavno nema!:eek:
Postoji li neki program ili aplikacija gde bi dobila tj imala smajlije kao i na svim dosadasnjim telefonima?

Jel sigurna da ih nema? Ja imam Galaxy Ace Duos (a to mu dođe isto kao Ace samo sa 2 sim kartice i imam smajlije). Neka klikne na ?123, to je ono za promenu na numeričku tastaturu i znakove i sa leve strane bi trebala da ima dugmence 1/3 ili 2/3 ili 3/3, i kad to bude kliktala, na 3. strani će joj biti smajliji.

Zdravo svima,
Veliki sam zaljubljenik u android telefone I koristim ih od kad su se pojavili na tržištu pa tako svaki put kada izađe neki novi model prvo ga dobro proičim I zatim razmotrim da li bih mogao da ga uzmem. Međutim iz Telenora je stigla ponuda kojoj ne mogu da odolim. http://www.telenor.rs/sr/Privatni-korisnici/eShop-Telefoni/Mobilni-telefoni/Samsung/Galaxy_Note_II
Želim da se prijavim za Note 2 I molio bih sve koji imaju ovaj model ili predhodni da mi napišu par reči o telefonu (vaše utiske, kvalitet rada, praktičnost gabarita…). Na sajtu imaju napisane performanse ali je uvek bolje čuti mišljenje iz prve ruke. Svaki savet je dobrodošao :) Hvala

Društvo kupio sam sebi Samsung D880 Dual Sim i sada kad hocu da zovem ne izbacuje mi ako hocu da zovem sa SIM2 nego moram stalno tamo u Podešavanja kartica da menjam kartice sa SIM2 na SIM1 ima li kakav lakši način pošto meni i kad iz imenika SIM2 ne zove sa SIM2 kartice nego SIM1 pa jel zna neko kako lakše mogu promeniti na SIM2 bio bih mu zahvalan...

Pozdrav.

Sto se tice tih Samsun modela sa dve kartice mogu da kazem da sam imao B77ss i da je to nevidjeni SHIT od telefona koji se gasi sam od sebe.Reklamirao sam ga i kao ucitan je novi softver da bi opet posle nekoliko dana sam poceo da se gasi i na kraju posle razgovora sa vlasnikom prodavnice i dobijanja novog istog telefona ujutro mi nisu radili tasteri.Prsao sam i otisao da im sve po spisku i dobio mogucnost da vratim telefon i da uzmem drugi koji hocu i uzeo sam Samsung Ace koji je mnogo bolji ali meni licno total nepraktican jer touch screen je za mene glupost.
@PussiCat
Ima ona te smajlije ali su bezvezni.Na mojoj staroj Nokia 6500 Slide ima pregrst smajlija koji se tako i pokazuju dok poruke sa smajlijima poslate sa Samsunga Ace se prikazuju na drugim telefonima u vidu tacica i crta.E pa tako je to funkcionisalo ali pre 12-13 godina na telefonima.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back