- Poruka
- 8.889
ima jedan lik se obesio pre dva dana u Krusevcu '92 godisteNesto mi ga i nije zao, je6es budalu
![]()
Joj jedna "drugarica" mi je spomenula juc eda joj je brat umro obesio se isto 90 to god. Mozda ga znas?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ima jedan lik se obesio pre dva dana u Krusevcu '92 godisteNesto mi ga i nije zao, je6es budalu
![]()
Znam da svi odrastamo i imamo lose trenutke, ali.... je li vam se ikada desilo da ste toliko ocajni da ne vidite razlog da nastavite dalje? sta cinite tada?
.Oni koji se žale, kukaju nikad to ne urade, najgori su oni koji ćute i trpe.
![]()
Da se nije to objesio zbog neke djevojke? Ako je tako, onda ga je greota zaliti.

Joj jedna "drugarica" mi je spomenula juc eda joj je brat umro obesio se isto 90 to god. Mozda ga znas?
jao,pun si pameti
otkud vi znate šta se ljudima mota po glavi kad su spremni na to
možda nama njihove muke izgledaju bezazlene...ali ko smo mi,opet
neki čovek se obesio u mojoj ulici pre 10ak dana u nekoj odvratnoj šumi
uvek sam mrzela da prolazim tuda,baš je bilo jezivo![]()
bio je do guše u dugovima i pretili su mu
Nikad necu da zalim takve kretene!vala zbog ribe se ne bi beso

Ne. Nego sto mu se cale i kewa razvode. Kewa mu advokatica a cale niko i nista![]()
Ne. Nego sto mu se cale i kewa razvode. Kewa mu advokatica a cale niko i nista![]()
Po čemu sudiš da je taj što se ubio bio "bolestan" ( u mozak) ? Šta ako je čovek bio i suviše ponosan i nije hteo dopustiti da se zbog nekog razloga dalje mrcvari u životu?.To ne mora uvek značiti da je neko skrenuo pa sam sebi presudio...Jednostavno, svog tela gospodar, vlasnik svog života. Po meni je to izuzetna hrabrost i takve postupke potpuno razumem.ne mozes da znas kako bi ti postupio jer ne znas kako bi se osecao prvo i prvo. suicidalna ideacija je kompleksna stvar i na to uticu pre svega emocije koje su otisle van kontrole. znaci nema tu racionalnog zakljucivanja kakav sav zdrav svet poseduje.
Npr moj pradeda je upucao sam sebe jer je mislio da ima tumor ili tako nesto pa da ne bi polako umirao od bolova sam je sebi skratio zivot..pametno!

je l' stvarno imao tumor?![]()
Nisam sigurna da li je tumor al sve jedno neka teska bolest..Zato sto zavisi, neko je psihicki jaci, neko slabiji... Nekome se to gomila vremenom(nervoza,bes, lose stvari u zivotu), i ako ne prazni taj bes, on ce jednom morati da izadje iz te osobe, na ovaj ili onaj nacin...

osjecam da cu da poginem prije nove godine imam 20 god i ne znam kako sam jos uvijek ziv ali ne jos dugo poginucu u saoracajnoj nesreci izmedju 17-og novembra i 17-og decembra.
Sta da se radi toliko mi je sudjeno da zivim
kad sam god nesto predosjetio to se i dogodilo i zato znam da mi se ne pise dobro iduceg mjeseca.
Ljudiznam da je ovo neko poslao 2003,ali da li je cuo neko nesto od njega od tada?znaci,zaledila sam se dok sam citala poruku......skroz.

Znam da svi odrastamo i imamo lose trenutke, ali.... je li vam se ikada desilo da ste toliko ocajni da ne vidite razlog da nastavite dalje? sta cinite tada?