Samoubistvo?!

• Začetnik teme Začetnik teme lara
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
ima jedan lik se obesio pre dva dana u Krusevcu '92 godiste :lol: Nesto mi ga i nije zao, je6es budalu :mrgreen:

jao,pun si pameti
otkud vi znate šta se ljudima mota po glavi kad su spremni na to
možda nama njihove muke izgledaju bezazlene...ali ko smo mi,opet

neki čovek se obesio u mojoj ulici pre 10ak dana u nekoj odvratnoj šumi
uvek sam mrzela da prolazim tuda,baš je bilo jezivo :confused:
bio je do guše u dugovima i pretili su mu

Ne postoji izgovor za samoubistvo.

orly_owl.jpg

Joj jedna "drugarica" mi je spomenula juc eda joj je brat umro obesio se isto 90 to god. Mozda ga znas?

Ne znam. Nisam ni cuo da se taj obesio!

jao,pun si pameti
otkud vi znate šta se ljudima mota po glavi kad su spremni na to
možda nama njihove muke izgledaju bezazlene...ali ko smo mi,opet

neki čovek se obesio u mojoj ulici pre 10ak dana u nekoj odvratnoj šumi
uvek sam mrzela da prolazim tuda,baš je bilo jezivo :confused:
bio je do guše u dugovima i pretili su mu

Jaka mu muka obesio se sto mu se cale i keva razvode :lol: Nikad necu da zalim takve kretene!

ne mozes da znas kako bi ti postupio jer ne znas kako bi se osecao prvo i prvo. suicidalna ideacija je kompleksna stvar i na to uticu pre svega emocije koje su otisle van kontrole. znaci nema tu racionalnog zakljucivanja kakav sav zdrav svet poseduje.
Po čemu sudiš da je taj što se ubio bio "bolestan" ( u mozak) ? Šta ako je čovek bio i suviše ponosan i nije hteo dopustiti da se zbog nekog razloga dalje mrcvari u životu?.To ne mora uvek značiti da je neko skrenuo pa sam sebi presudio...Jednostavno, svog tela gospodar, vlasnik svog života. Po meni je to izuzetna hrabrost i takve postupke potpuno razumem.

Ja mislim da je nekome dovoljno da mu umre kucni ljubimac, i on ce se ubiti. Zato sto zavisi, neko je psihicki jaci, neko slabiji... Nekome se to gomila vremenom(nervoza,bes, lose stvari u zivotu), i ako ne prazni taj bes, on ce jednom morati da izadje iz te osobe, na ovaj ili onaj nacin...

osjecam da cu da poginem prije nove godine imam 20 god i ne znam kako sam jos uvijek ziv ali ne jos dugo poginucu u saoracajnoj nesreci izmedju 17-og novembra i 17-og decembra.
Sta da se radi toliko mi je sudjeno da zivim
kad sam god nesto predosjetio to se i dogodilo i zato znam da mi se ne pise dobro iduceg mjeseca.

Ljudiznam da je ovo neko poslao 2003,ali da li je cuo neko nesto od njega od tada?znaci,zaledila sam se dok sam citala poruku......skroz.

Ljudiznam da je ovo neko poslao 2003,ali da li je cuo neko nesto od njega od tada?znaci,zaledila sam se dok sam citala poruku......skroz.

Ma daaaj :)

ja imam likushu u odeljenju koja isto ima svoje periode ''..kad ja neshto predosetim tako i bude..''
ma malo sutra.. jednom u shkoli je rekla kako ima predosecjaj da joj je neko umro i ceo dan u shkoli je otprilike preplakala..
mi kad smo vecj bili sigurni da je za ludaru rekla je da joj se dva puta desilo da je sanjala da joj je neko umro i sutradan se to i desilo. plachucji je otishla kucji, a sutradan je rekla da su joj svi zhivi i da je ona samo bila u tripu :confused::confused:

Znam da svi odrastamo i imamo lose trenutke, ali.... je li vam se ikada desilo da ste toliko ocajni da ne vidite razlog da nastavite dalje? sta cinite tada?

Pasti u depresiju znači da ne znate da cenite ono što imate, a postepeno ga gubite.

LJUDI, živi ste, zdravi ste, ništa vam ne fali, ima toliko dece sa invaliditetom koja bi želela bar jedan naš dan.

NE ZABORAVITE TO!

Back