Samoubistvo?!

• Začetnik teme Začetnik teme lara
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Blah...
Svet je preziveo smrt mnogo vaznijih i korisnijih pojedinaca...
Zbog jednog od nas, mladih... sigurno nece stati....
Ma kakav svet, ni Ulica nece stati ***... komshija do tebe ce ujutru da ode na posao ni ne razmisljajuci shta bi sa onim klincem koji se do juche tako fino pozdravljao...
Porodica, fazon, hoce... neko vreme...
Al' nece mnogo vode Dunavom proteci dok ne pocnu opet da se smeju, prave zurke, TVOJU sobu pretvaraju u prirucnu ostavu....
I dok trepnesh okom, nema te....
Ni medju zivima, a ni mrtvi te se preterano ne secaju...
Ako postoji uteha.... tako je sa svima... ;)

Posle ovoga i meni dođe da se ubijem. :)

Blah...
Ma kakav svet, ni Ulica nece stati ***... komshija do tebe ce ujutru da ode na posao ni ne razmisljajuci shta bi sa onim klincem koji se do juche tako fino pozdravljao...
Al' nece mnogo vode Dunavom proteci dok ne pocnu opet da se smeju, prave zurke, TVOJU sobu pretvaraju u prirucnu ostavu....

ne mozes tako razmisljati,cak sta vise o tome i ne treba razmisljati. uzivas dok si ziv,izvlacis maksimum od zivota (kolko je to moguce)! i naravno da te niko nece zaliti i ne treba jer kako bi svet onda funkcionisao. kao sto ceppelini kazu
In my time of dying, want nobody to mourn

Blah...

Tu se 100 posto slazemo i zato treba utuviti omladini da nisu centar sveta i da ni njihove roditelje nesto ne boli kkkk dali ce da se roknu....Gledam od sebe kako sam lose potrosen genetski material bolje da se nisam ni radjo

Samoubistvo je za p**kice.:thumbdown:

mene licno ovo ne dotice toliko, ali znam da svakog ko je ikada pokusao samoubistvo ili mislio o njemu ovakvi izlivi emocija iritiraju.

tako da, ajmo bit konstruktivni i malo manje destruktivni. ako osecas potrebu da uvredis nekoga ko je bolestan a pri tom si zdrav onda se zamisli "koji je meni q-rac?".

Tu se 100 posto slazemo i zato treba utuviti omladini da nisu centar sveta i da ni njihove roditelje nesto ne boli kkkk dali ce da se roknu....Gledam od sebe kako sam lose potrosen genetski material bolje da se nisam ni radjo

Sto ne volim ovakvo retardirano kukumakanje! :dash:
Sta bi ti,da te oplakuju ceo zivot?
Normalno je da te smrt bliske osobe pogodi ali ne mozes da ocekujes da ljudi sad zaustave svoje zivote zbog toga!
Ni ja ne bih volela da mene oplakuju godinama!
Show must go on! :D

Pa ljudi kako ne razumete druge ljude,pa ja samo kada ZAMISLIM da mi neka osoba umre znaci nema je..meni vec nije dobro a mogu zamisliti dan kad se to stvarno bude desilo...prolazi sve vremenom...,,zivot leci rane,tako samo kazu,niko ne broji dane,koji mene lazu...,,

ne mozes tako razmisljati,cak sta vise o tome i ne treba razmisljati. uzivas dok si ziv,izvlacis maksimum od zivota (kolko je to moguce)! i naravno da te niko nece zaliti i ne treba jer kako bi svet onda funkcionisao. kao sto ceppelini kazu
In my time of dying, want nobody to mourn

ne mozes uvek da gledas uzmi sve sto ti zivot pruza.....

Blah...

Nije istina,ama nimalo...Ako si stvarno voleo nekog,secaces ga se. evo,meni se i danas place kad se setim bake,a nema je vec 10 godina...I srce mi se stegne kad pomislim na par mladih ljudi koje sam samo znala ovako iz vidjenja ,u jenog cak i zaljubljena kratko bila...Ako si covek koji si cenio nekog, secaces ga se.;)
На сахранама су најлепше сарме:mrgreen:

Одвратна сам, знам, али сарме нигде не испадну тако добре као на сахранама, то је чињеница:mrgreen:

Ja nikad ne mogu da jedem tu hranu.Tj.nikad nisam isla na sahranu ,jer psihicki nemam snage za to.Ali kad moja mama pravi hranu za parastos bakama,ne mogu da jedem to:neutral:

Nije istina,ama nimalo...Ako si stvarno voleo nekog,secaces ga se. evo,meni se i danas place kad se setim bake,a nema je vec 10 godina...I srce mi se stegne kad pomislim na par mladih ljudi koje sam samo znala ovako iz vidjenja ,u jenog cak i zaljubljena kratko bila...Ako si covek koji si cenio nekog, secaces ga se.;)

Ja nikad ne mogu da jedem tu hranu.Tj.nikad nisam isla na sahranu ,jer psihicki nemam snage za to.Ali kad moja mama pravi hranu za parastos bakama,ne mogu da jedem to:neutral:

E pa devojcice ti si emotivno labilna pa te sve puca u emocije....Ti i toma naj drugari..

ja pred drugima mogu da se suzdrzim da ne placem i da budem potpuno ono nije me briga tako je i bilo kad mi je deda umro...nisam zaplakala al *** onda vidim ova place,onaj place i onda im se malo pridruzim jace od mene...

zasto da se ubijem kad cu ionako da umrem sa 35 godina ostalo mi je jos 16 god da zivim umirem tacno 16.11.2019.god.

Na taj dan je izaso 2007-e godine Crysis na trziste:D
Sto se tice samoubistva.
Sometimes mislim da je svaki dan iznad povrsine zemlje uspjeh.
Often mislim da nema nikakve koristi od zivota...
Nema covjeku naidje da krizira,momenat i buca pistoljem sebi u glavu:confused:
U zivotu treba biti topovsko djule i probijat se do prvih redova,ali neko to ne umije pa stalno pada dublje i dublje...tuzno...krajnje:(

ma bre u principu svako voli svoj život pa da je najbedniji... u principu moji stavovi su prilično nihilistički, zabole me uvo za sve, i da sutra umrem, i kakvi god sranje da me zdesi, alopet lepo kad si živ, svaki dan, i što duže... pa kako se one babe i dede napokrtene i upišane bore az svaki dan života, ljudi kažu kakv je to život, bolje d' ume da se odmori... ma malo morgen... samoubistvo je DEFINITIVO proizvode nesvesnog, neki psihičke krize, dal hroničnog poremećaja, dal afekta, prosto slabosti oi bezmudosti da se suočiš sa životom...

ne treba ti nikakav jak, specijalan razlog da izvrsis samoubistvo.....

Alo,covek se najvise boji smrti,to ga tera da zivi,i to je sustina zivota,ostalo finese,ako je nesto drugo,molim vas objasnite mi...da se pici napred a ne nazad,jer vreme ide unapred a ne unazad... da se ubijes mozes samo u afektu...ajde zamislite,taj koji hoce da se ubije..i prodje ga taj afekat,a ne ubije se...hoce li sad,kad je ciste glave? hoce djavola...ako popustis u afektu,depresiji bilo cemu...j.bg nisi vredan da ides napred....pi*ka...je najmanje sto u tom trenutku moze da te pogodi...

Ja sam se ubio u proslom zivotu,znam sta pricam lol...dobro jes vama smesno ali meni nije,jer u ovom moram dobro da oznojim m*da da bi ziveo...ko covek

Back