Samoubistvo?!

• Začetnik teme Začetnik teme lara
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ne bih se ubio i da saznam ovog momenta da ce vanzemaljci da me otm u ovog momenta da ce da me muce i siluju i da mi vade rebra i ne znam sta jos;)
U prevudu, ne bih se nikad ubio.Ono sto mi je Bog dao moze samo on da mi oduzme i niko vise:roll:

A sta je sa vanzemaljcima koji ti oduzmu rebra i nevinost?:per::hahaha:

@tema

Nisam imao zelju da se ubijem, ali bih smeo da dam zivot za nekoga koga volim...

Poslednja izmena:
Можда је, као и нормално да када смо у пубертету, размишљамо о нечему језивом, занимљвиом, недокучивом једном речју узбудљивом...Сада самоубиство најчешће долази као последица велике депресије...Мислим нико срећан неће да се убије...:roll:

п.с
Иако је тема из 2003 и даље је актуелна...Занимљиво...

sve vise ljudi razmislja o tome ,ali stvarno je istina da to rade samo kukavice ljudi koji nemaju nimalo snage da se izbore sa problemima..ali *** s druge strane nekad ti dojde brate da te sve pritisne i koji je izlaz ondaaa??ja sam bila u tom sranju pa znam ne opravdavam ali s druge strane *** ne znam..nekad prsnes i ne razmisljas...ali uvek treba razmisliti 2-3 pa i 10x uvek postoji nesto da te drzii a ako u tom trenutku ne postoji nistaa..onda odvali muziku uzmi flasu odvali se od skakanja i opustenooooo

Naravno desavalao mi se par puta(u nekim tezim trenucima zivota)ali to nisam uradila jer sam pomislila na sebi drage ljude i nisam to uradila..hahaha morbidno je ali je tako..i sada kad se toga setim kazem sebi kako sam glupa da sam htela zbog toga da se ubijem,ali imala sam ozbiljnu nameru..haha
Inace,cemu to?
Bas skoro jedna moja komsinica se ubila a imala je dete od 7 godina,ja kapiram zivotne probleme i sve to ali kako nije pomislila na dete pre nego sto se ubila?

Pomislio par puta da...
To je normalna stvar kroz koju prodje svaki nesiguran tinejdzer....
Caka je naci osobu... druga/nekog iz porodice/psihologa/nepoznatog lika na chatu, kome ces da se izjadash.... i tako olaksas sebi.
Takve misli su kratke, uglavnom uzrokovane nekim stresnim dogadjajem (smrt clana porodice, kiks na ispitu, raskid nakon duge veze...), i treba vremena da se "predje" preko toga...
Nazalost, neke uhvate kandze depresije, porodica ne prepozna na vreme suicidne tendencije svog tinejdzera, i na kraju se zavrsi fatalno...

Back