N_ToNx
Primećen član
- Poruka
- 667
Nikada o tome nisam razmisljala,ali mislim da se nikada ne bih ubila. Po meni,to je najjadniji nacin da napustis svet. Slazem se da je to kukavicki.Moras nastaviti da se boris.Gutanje pilula nista nece resiti.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
N_ToNx:Nikada o tome nisam razmisljala,ali mislim da se nikada ne bih ubila. Po meni,to je najjadniji nacin da napustis svet. Slazem se da je to kukavicki.Moras nastaviti da se boris.Gutanje pilula nista nece resiti.
Prosto, pa ako ne vidis razlog zasto dalje da zivis onda se ubijes.lara:Znam da svi odrastamo i imamo lose trenutke, ali.... je li vam se ikada desilo da ste toliko ocajni da ne vidite razlog da nastavite dalje? sta cinite tada?
wild_child:Meni samoubistvo i nije kukavicluk.....ja npr nikad ne bih mogla dici ruku na sebe....ne bih mogla da se odlucim na to....tako da ono....za sve u zivotu treba biti hrabar tako i za ovo....
Evo ja cu da ti kazem sta da uradis ako ti nista ne pomogne, mislim na drustvo, izlaske, fizicko praznjenje, plakanje, spavanje, muzike, filmova i drugih stvari.lara:Znam da svi odrastamo i imamo lose trenutke, ali.... je li vam se ikada desilo da ste toliko ocajni da ne vidite razlog da nastavite dalje? sta cinite tada?
UrosWasHere:Goodbye...
Znam da svi odrastamo i imamo lose trenutke, ali.... je li vam se ikada desilo da ste toliko ocajni da ne vidite razlog da nastavite dalje? sta cinite tada?
Ne zelite da znate koliko cesto mislim o tome...a steta.Bas imam cool zivot,samo sam,eto tako uzasno depresivna,i....ma ja sam prsla!Ali ne,stvarno,cesto placem bez razloga,sitnice umeju uzasno da me povrede...ja sam jedna jako osetljiva devojcica.
Čim nije tako dugo pisala na forumu verovatno se roknula![]()
![]()
![]()
probably...kakve su ovo nebuloze? Nemate vi pojma kakvi problemi postoje u zivotu,a kao hocete da se ubijete... Msm ta ako je htela da se kokne mogla je to da uradi odmah,a ne 1. da postavi temu na forum...
Ljudska glupost je bezgranicna...
Znam da svi odrastamo i imamo lose trenutke, ali.... je li vam se ikada desilo da ste toliko ocajni da ne vidite razlog da nastavite dalje? sta cinite tada?