neizreciva
Buduća legenda
- Poruka
- 34.075
na žalost možeš, naročito u ovom slučaju, da spojiš![]()
ti bi da mi budes ucitelj aaaaaaaa
? pa volela bih da imam jos sta da naucim 8-), ali ne iz gramatike 
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
na žalost možeš, naročito u ovom slučaju, da spojiš![]()
? pa volela bih da imam jos sta da naucim 8-), ali ne iz gramatike 

pa baš je bio na redu homonim KOSA
A ti nećeš na kurAs!![]()
s obzirom da smo mi "starke" deklarisane kao radodajke :shock: sad moram malo da se femkam :razz:...da se malo razlikujem od ostalih :wink:pa baš je bio na redu homonim KOSA
A ti nećeš na kurAs!![]()
ponudi joj neki bolji..homonim![]()
, kad je zelen i neiskusan sa homonimima :shock:
@NewSame
ti si ponuđena, pa podvi ®ep![]()

@NewSame
ti si ponuđena, pa podvi ®ep![]()

...iz zasede!!!!! 8-)
sta mislite, koliko je onih medju nama koji svesno srljaju u lose veze, lose medjuljudske odnose, promasene fatalne ljubavi? koliko je tu mazohizam zasluzan za buduccu patnju, depresiju, samotragiku?
zaista ima ljudi koji vole da pate. gde je granica koja odvaja jednu zdravu patnju od one iskarikirane?
i jos nesto- koliko je, zaista, moguce trenirati osecaj za srecu? da li mislete da se to trenira, kao i trbusnjaci? ja mislim da da. tvrdim.
ajmo o sreci..........gde je, koliko je jaka, kako je prepoznati, kako se uziveti u nju, kako kroz nju trajati...

sinnke mogao si da ubacis rec torbanje u post...ovako nije zanimljivo...a i tema je dusu dala:
TORBANJE IZ ZASEDE!
...iz zasede!!!!! 8-)
sta mislite, koliko je onih medju nama koji svesno srljaju u lose veze, lose medjuljudske odnose, promasene fatalne ljubavi? koliko je tu mazohizam zasluzan za buduccu patnju, depresiju, samotragiku?
zaista ima ljudi koji vole da pate. gde je granica koja odvaja jednu zdravu patnju od one iskarikirane?
i jos nesto- koliko je, zaista, moguce trenirati osecaj za srecu? da li mislete da se to trenira, kao i trbusnjaci? ja mislim da da. tvrdim.
ajmo o sreci..........gde je, koliko je jaka, kako je prepoznati, kako se uziveti u nju, kako kroz nju trajati...
Mislim da je najcesci nacin samoubistva nedelanje.
Zapustanje sebe po i fizickom i psihickom stanju, trpljenje statusa quo, kompromis za kompromisom koji u stvari nismo u stanju da prihvatimo, pa onda ide laganje sebe...
Na kraju smo 'walking dead'.
Citav grad i planeta su puni ljudi koje srecete svaki dan, nasmejane, a u stvari su odavno sami sebi presudili i sada vrte palceve u publici i grickaju (glasno) kokice, tu i tamo neumesno dobacuju za stolom.
a šta fali da se ništa ne menja..
pa zar nije cilj zadovoljstvo onim što se ima?
Savrsen decko mi skida zvezda sa neba i mnogo me nervira,
a baraba me coolira i mnogo me privlaci.
Svesna sam da, posle toga mogu da patim za njim,
ali, jbg, nije mi interesantno, kad dabijem sve na tacni.
Ali, ako da toga dodje, nikome ne kukam i ne izigravam zrtvu posle toga,
jbg, sama sam to trazila.
e o tome je tema. dokle ici i dokle sebi dozvoliti luksuz da se tone za nekim ili necim sto je, mozda, nedostizno?