Samoubistvo

Ja bi tu razrdnu cherecho na sve mogutje srednjovekovne nachine
Bichovao bi je , Probadao bi joj stomak uzarenim gvozdjem , seko bi joj ruke i noge , pa bi joj rane solio i zavezao je da ne moze da se cheshe, pa bi je obesio:twisted::twisted::twisted::twisted:
Debilka jedna nije mogla ni izvinjenje da prihvati
A shta bi josh bilo da je neko stvarno hteo da je zezne

To djubre treba spaliti na lomachi ili baciti u ljuchalu vodu
Ili je zavezanu baziti u vodu pa ako ispliva,veshtica je , pa je onda treba spaliti
A ako se udavi ,dobro

Poslednja izmena:
au covece,jadna,gde joj je inteligencija pobegla,a vesanje je izvrsila zbog drugog razloga,mnogo ozbiljnijeg...ali,evo,sad sam se setila,u nasem gradu se jedan obesio pre nekoliko godina,bio je 7. ,8. razred,imao je opomena i mislim da je bio na drogama,ne secam se bas,kao obesio se zato sto se bojao da ga tata ne prebije zbog kecova..stvarno zalosno.

Jedna roditelji joj bili imućni,prave aristokrate i mislili su da joj je i ćerka tako pametna i patrijarhalna...Ali devojka je bila nešto drugo i te odlične ocene dobijala što zbog lika oca,što zbog provlačenja...I sačekao je profa biologije i na kraju godine joj dade jedan...I ona je bila sva izbezumljena,šta je čeka kući...Otišla kući,kad niko nije bio,napisa oproštajno pismo,uze očev pištolj i opali hitac u glavu...I još ljagu nosi taj profa,ali je on sirovina od čoveka i baš ga briga...Kaže- pa kad je budala...Ne znam uopšte da li joj je i na sahranu išao...

Koliko se dece ubilo zbog skole,tj.ocena...Strasno..

Ne znam kako ti prof. uspeju da nastave zivot,i na sta on zapravo lici,da li nose te mlade ljude na savesti..:(

Kad se ta devojka ubila,zbog biologije?

A i ove male mi je zao,12 god,al sam sigurna da se to ne bi desilo da je imala normalan odnos sa roditeljima.Nemam reci.

Tako nam je kad "mnogo" pricamo. Za glupost... Ja bih razumela te profesore da se ubiju, da ne mogu da zive sa krivicom, ali kad deca sebi oduzmu zivot, i to zbog cega... Sta reci...

Ja mislim da sa 12 godina nisam ni znala sta je to samoubistvo, nisam shvatala... tragedija i to ne jedna...

Jedna roditelji joj bili imućni,prave aristokrate i mislili su da joj je i ćerka tako pametna i patrijarhalna...Ali devojka je bila nešto drugo i te odlične ocene dobijala što zbog lika oca,što zbog provlačenja...I sačekao je profa biologije i na kraju godine joj dade jedan...I ona je bila sva izbezumljena,šta je čeka kući...Otišla kući,kad niko nije bio,napisa oproštajno pismo,uze očev pištolj i opali hitac u glavu...I još ljagu nosi taj profa,ali je on sirovina od čoveka i baš ga briga...Kaže- pa kad je budala...Ne znam uopšte da li joj je i na sahranu išao...

ne razumem shto je profesor kriw,to shto su profesori neprawedni pa joj zbog njenog tate dawali dobre ocene,ne znaci da je owaj profesor shto joj je dao losu ocenu koju je zasluzila kriw,a sada ako se ona zbog te gluposti ubila,onda je stwarno luda

*** ne razumem shto je razredna kriwa,pa i kod nas ima bas strogih nastawnika koji stalno zowu roditelje na razgowore,a sada ako se ona ubila zbog takwe gluposti to je ona luda

shta je razredna uopste kriwa,stwarno ne razumem

pa ona nije ni bila kriva i plus se izvinila razrednoj a ona kravetina pocela samo jos vise da jo njake....:thumbdown:

*** ne razumem shto je razredna kriwa,pa i kod nas ima bas strogih nastawnika koji stalno zowu roditelje na razgowore,a sada ako se ona ubila zbog takwe gluposti to je ona luda

shta je razredna uopste kriwa,stwarno ne razumem

Ne mozes da razumes jer nisi takva!! Ma seljanke obe sta nije joj glavu razbila,ne zna se ko je se vise zajebao!!

desilo se da mislim o tome...otprilike mesecno jedanput...padnem u depresiju pa mi je najveca zelja da se ubijem...a onda sutradan kad se probudim kao da nista nije bilo...nestanu crne misli i budem puna energije i smisljam nove stvari...sta bi mogla raditi...nesto sto jos nikad nisam i tako... roditelji su mi par puta spominjali da me na psihijatriju...najzanimljivije je sto mi je zelja studirat psihologiju...

ima jedan vic koji kaze:
sta je razlikuje psihologa od ludjaka?
-mantil... XD

desilo se da mislim o tome...otprilike mesecno jedanput...padnem u depresiju pa mi je najveca zelja da se ubijem...a onda sutradan kad se probudim kao da nista nije bilo...nestanu crne misli i budem puna energije i smisljam nove stvari...sta bi mogla raditi...nesto sto jos nikad nisam i tako... roditelji su mi par puta spominjali da me na psihijatriju...najzanimljivije je sto mi je zelja studirat psihologiju...

ima jedan vic koji kaze:
sta je razlikuje psihologa od ludjaka?
-mantil... XD

Zavisi od godisnjeg doba nekad mogu i da padnem 3-4 puta u depresiju NEDELJNO,tako da nisi neki slucaj!!;)

Joj, to za samoubistvo me sad podseti.
Bio tu jedan ucenik kod jednog profana, i ucenik ovog pita"Sta mogu da uradim da imam dvojku?" a profan se nasmeje i kaze"Da skocis kroz prozor"
I decko skocio
Pa profan morao da ide u Gornju Toponicu
-.-
Ccccc

Back