911s [SK]
Poznat
- Poruka
- 9.260
Mogla je liftom ili stepenicama, nije morala da skače.Jedna devojka odavde skočila sa 14-og sprata pre neki dan
Ima 28 godina
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Mogla je liftom ili stepenicama, nije morala da skače.Jedna devojka odavde skočila sa 14-og sprata pre neki dan
Ima 28 godina
Mogla je liftom ili stepenicama, nije morala da skače.
Mogla je liftom ili stepenicama, nije morala da skače.
Bila u žurbi.
Jedna devojka odavde skočila sa 14-og sprata pre neki dan
Ima 28 godina
Jedna devojka odavde skočila sa 14-og sprata pre neki dan
Ima 28 godina
kako neko od 17 ili 23 godine moze da bude toliko razocaran u zivot ili sta vec pa da se ubije??? stvarno mi nije jasno
Pa imala je sad nema
Sad se podmladila![]()
Pa zato se i smejemo
daj ljudi kako mozete da se zajebavate sa tako necim,mada......................jeste crnjaksramota me da se smejem,al shta cu...............
![]()
Pa šta ću...Jeste tragedija,al ja ne mogu da ih nateram da ne skaču.
Ono što sam hteo da dodam - mnogo važniji od visine je svakako prestiž mesta sa kojeg se samoubica baca u smrt...
da,da ili recimo nacin na koji skoci,umetnicki dojam skoka,treba da imaju sudije ko za klizanje!ma daaaaaaaaj treba da znamo razlog pa onda da pricamo kojekakve gluposti
Romantizam je prošao još u devetnaestom veku,tako da je sa time gotovo...
realizam je zakon, iako volim Đuru Jakšića...
jao,djura jakshicj!realizam je zakon, iako volim Đuru Jakšića...
Jedan decko se pre dve godine obesio... bio 8 razred i dobio keca. Sestra ga zezala i on joj je rekao da ce se obesiti ako ne prestane, ona nije prestala i sutradan ga nasli... no coment
jao,djura jakshicj!
omiljeni pjesnik,definitivno (:
romantizam je meni lichno omiljeni pravac![]()
Laza lud, nemoj tako. Nesrecna ljubav i tako... a kao sto Djuro rece "O majko, majko, svet je pakostan, zivot je, majko, vrlo zalostan!"
Jedan decko se pre dve godine obesio... bio 8 razred i dobio keca. Sestra ga zezala i on joj je rekao da ce se obesiti ako ne prestane, ona nije prestala i sutradan ga nasli... no coment