Mrs_Sick
Veoma poznat
- Poruka
- 12.691
LoL, naravno da je bilo u Srbiji...
Msm 'de ce biti
Msm 'de ce biti

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
E jel to bilo u Srbiji" Suvise me podseca na teletabise...
Skocio kroz prozor... Danas covek mora da pazi sta prica kakvih sve ljudi ima...
Kad malo bolje razmislim,profani nisu krivi.Jesu li oni duzhni da nekome daju 2,a da on to nie zasluzhio ? Msm ne razumem,shta je sad profan trebao da da dechku/devojci 2 da se oni ne bi ubili...![]()
a ona deca sto ssu skocila u bunar i poginula...samo zbog glupih teletabisa
u Kini su zabranili teletabise(ono je za idiote)ko jos moze da gleda to....![]()
Tinki Vinki, Dipsi, Lala, Pooooo.... Teletabisi, teletabisiI... kazu A-O
Postoji li ista retardiranije od tog nazovi crtaca
Joooj nie to crtacj,najgore je to shto su to pravi ljudi u kostimima...Mogu samo da zamislim ko se krije iza tih kostima.![]()
to mora da su neki idioti ili stvarno,stvarno dobri glumci![]()
to mora da su neki idioti ili stvarno,stvarno dobri glumci![]()
They would do anything for Satan.![]()
pa ona nije ni bila kriva i plus se izvinila razrednoj a ona kravetina pocela samo jos vise da jo njake....![]()
a ti teletabisi,(nisam sigurna mislim da je iz nemacke potekao crtani)to je tamo odakle je potekao crtani , u toj zemlji to je i naprawljeno bas za decu sa posebnim potrebama(mojoj mami je rekla neka prijateljica iz nemacke waljda)
Ja msm da su Teletabisi iz UK ili USA.![]()
pa da tako mislis.....izgleda da ti puno volis skolu i nastavnike....![]()
Izgleda da imaju , i to duze vremeNe odlučuje on, imate li vi vjeronauku u školi?
Ne odlučuje on, imate li vi vjeronauku u školi?
Da li ti nekad dodje da se ubijes?Skocis sa krova ili preseces vene?To jeste greh ali tada resavas sve probleme........ne moras da ucis,da slusas roditelje kako ti seru 24 sata nad glavom o ocenama,ponasanju itd.Jedna bivsa osmakinja iz moje skole je na casu isekla vene zato sto je dobila keca iz biologije,problem je u tome sto su je na vreme odveli u bolnicu pa je prezivela na njenu zalost.....