Samoubistvo

pa ona nije ni bila kriva i plus se izvinila razrednoj a ona kravetina pocela samo jos vise da jo njake....:thumbdown:

pa takwih nastawwnika ima swuda,a mnogo puta i mi kada neshto uradimo kazemo da nismo kriwi da nismo namerno,a kako nastawnica da weruje(a shto bi i ja werowala,mozda je samo rekla da nije kriwa,msm kako to da ne zna da je kutija od zwaka prazna) u mnogim skolama ima strogih nastawnika koji stalno zowu roditelje na razgowor,pa i moj jedan drug se bojao jako swog tate,i razredna je rekla zowi roditelje na razgowor( ne znam shta je uradio,ali se prawdao da nije kriw,sada da li je bio ili nije niko ne zna sem njega(tako i sa owom dewojcicom,ne znamo da li je neduzna,ili mozda laze))i drug je molio da ne zowu roditelje,ali *** nastawnica stroga,pa se neda,i on zowe roditelje,i dobije batine,i kaznu,ali pa shta proci ce

ii ja sam na nastawnicinoj strani,ni ja ne wolim takwe nastawnike,ali ona nije nishta kriwa,i za swe owo osudjujem dewojcicu

a ti teletabisi,(nisam sigurna mislim da je iz nemacke potekao crtani)to je tamo odakle je potekao crtani , u toj zemlji to je i naprawljeno bas za decu sa posebnim potrebama(mojoj mami je rekla neka prijateljica iz nemacke waljda)

pa da tako mislis.....izgleda da ti puno volis skolu i nastavnike....:confused:

ne wolim skolu,niti nastawnike,pa meni su roditelje zwali na disciplinski postupak,pa sam dobila ukor,pa nisam smela da idem na ekskurziju,pa su hteli da me izbace iz skole,pa se nisam obesila,a u tom tekstu gde pise to za tu dewojcicu,pogledaj dole komentare,ima ih dosta koji misle slicno kao i ja,a samoubistwo je greh a ona se ubila tako bzvz......a wi swi protiw te jadne zene,nastawnicima je posao da decu nauce disciplini,i nastawnici jesu strogi i swe to,ali shta swi osudjuju jadne zenu,ta dewojcica je imala problem sa roditeljima i sa sobom cim se ubila tako bez razloga

ovo sam procitala u nekim novina: sudbina nas cuva od samoubistva. jedan covek je pokusao da se samoubije 3 puta. 1 put je pokusao strujom, ali je neko od ukucana usao u kupatilo. 2 put je skakao sa terase,ali je preziveo. nesecam se sta je bilo treci put, ali jednostavno (ovo je ''malo'' sujeverno) bog je taj koji odlucuje kad ce mo umreti.:heart:

Da li ti nekad dodje da se ubijes?Skocis sa krova ili preseces vene?To jeste greh ali tada resavas sve probleme........ne moras da ucis,da slusas roditelje kako ti seru 24 sata nad glavom o ocenama,ponasanju itd.Jedna bivsa osmakinja iz moje skole je na casu isekla vene zato sto je dobila keca iz biologije,problem je u tome sto su je na vreme odveli u bolnicu pa je prezivela na njenu zalost.....

Hm..Imam nekoliko stvari da izvedem iz ovog texta....

ne moras da ucis,da slusas roditelje kako ti seru 24 sata nad glavom o ocenama,ponasanju itd...

Shta ovo znachi... Ovo je normalna faza koju svi prolazimo kroz chitav zhivot... UVek moramo da uchimo neshto novo... i uvek nam neko pricha kako nismo dovoljno dobri i kako mozhemo josh bolje... :think:
Kada bi svi tako olako padali u depresiju zbog ovoga... ljudska populacija bi odavno izumrela... :confused:

Jedna bivsa osmakinja iz moje skole je na casu isekla vene zato sto je dobila keca iz biologije,problem je u tome sto su je na vreme odveli u bolnicu pa je prezivela na njenu zalost.....

Ta devojchica nije prezhivela na svoju zhalost vec na zhalost svojih roditelja kojima je tim potezom odnela 20 godina zhivota! Mislim kolika budala morash da budesh da presecesh sebi vene zbog keca iz biologije.... c c c :nono: Pre svega za tog keca joj nije niko kriv sem nje same!

...Sve u svemu, jasno je meni da vas roditelji forsiraju i teraju da dajete maximum od sebe, ali to je zato shto veruju u vas i znaju da mozhete bolje... Uostalom... kao shto rekoh kada bi svi tako brzo padali u depresiju gde bi nam bio kraj??
Jednostavno nauchi da se izborish i zhivish sa tim ( jer toga ce u zhivotu biti sve vishe) ili nauchi fuckin biologiju i popravi skrnavog keca... Toliko od mene :)

Back