Samoubistvo

Meni kad bi neko pretio da cje se rokne ako ne uradim neshto za njega,ja bi ko iz topa rekao "Ubi se". 8)

@ maksifor
A msm shta ima loshe u uzrechici "Ubicju se" ? Svi takodje koriste "Jao Bozhe",pa ne veruju u Boga.

Skoro nikad, i to je veoma logicno, jer onaj ko sebi stvarno zeli da uskrati zivot nece rizikovati da ga sprece u tome...
Ma da, ali ima onih lažnjaka samoubica koji kontaju da će pokušati, pa ih neko
spasti pa će biti žrtve i žaljeni od okoline...
Znači samo žele pažnju privući i glumac biti...
Kad već ne možeš pronaći rješenje ubij se kako treba...
mada je život vrijedan previše
Samo nemoj da utice previse na teme, da te ne gledamo po banderama...

Neće neće, samo sam naveče pametniji :P
Ma ja ako se roknem biće i u vijestima "Najmonstuozniji način samoubistva"
:mrgreen:

Šteta...Vrhunac pameti dosegneš kad zaspiš... :mrgreen:

Baš tako...
Najbolja stvar je kad nešto u polusnu radim, i tad sebi govorim da znam šta radim...
Kad se probudim nemam veze, često mi prepričaju šta sam radio ili pričao pa se komiram od smijeha onda :mrgreen:
jednom u sred noći ustao i sve ukućane probudio da traže garantni list za sto, odakle ideja Boga pitaj :mrgreen:

Baš tako...
Najbolja stvar je kad nešto u polusnu radim, i tad sebi govorim da znam šta radim...
Kad se probudim nemam veze, često mi prepričaju šta sam radio ili pričao pa se komiram od smijeha onda :mrgreen:
jednom u sred noći ustao i sve ukućane probudio da traže garantni list za sto, odakle ideja Boga pitaj :mrgreen:

:lol: :rotf:

Jbga,ja samo na nekom nepoznatom jeziku govorim...Reče neko da je herbejski...

Pih,mrtvim jezikom govorim,a cele godine muku mučim s francuskim. :mrgreen:

to se i meni desava ...da ustanem i da dozivam nekoga...@nadrealista je l to Kish na avataru...nisam sigurna a bas me zanima :D

Jeste...Što? :D

pioneer_smoke.gif

to se i meni desava ...da ustanem i da dozivam nekoga...@nadrealista je l to Kish na avataru...nisam sigurna a bas me zanima :D

eeeeeeeeee,da znate shta ja pricam dok mesecarim:dash::whistling:............to stvarno nije zdravo.....onaj limunov garantni list je mala beba,majke mi!
aj de ne bude spam............ja stvarno nebih imala 'rabrosti da dignem ruku(a kamo li nogu) na sebe...........ili da skocim.........bilo shta!Najzeshci su mi oni shto se namerno utope........za to treba vremena,kamen oko noge i to,nemoze samo buc!.......i dovidjenja,ko metak u celo i tome slicno:dontunderstand:

Maike mi,ja ne bih imao muda da se roknem... :mrgreen:

A shto se tiche polusna,jednom sam ustao i odneo neku svoju trenerku kevi,ona me pita shta cje joj to,a ja njoj kazhem "Shta,ocjesh preko maila da tie poshaljem ??? ">Posle sam otrchao u sobu i nastavio da spavam. :eek:

Maike mi,ja ne bih imao muda da se roknem... :mrgreen:

A shto se tiche polusna,jednom sam ustao i odneo neku svoju trenerku kevi,ona me pita shta cje joj to,a ja njoj kazhem "Shta,ocjesh preko maila da tie poshaljem ??? ">Posle sam otrchao u sobu i nastavio da spavam. :eek:

:rotf::rotf:Ja sam jednom htela da skočim sa terase....Srećom sam nekako probudila majku pa me žena uhvatila....Strašno....od tada se zaključavaju vrata sobe gde ja spavam jer nikada se ne zna kada ću ustati....Nekada mi se desi da prošetam po sobi i vratim se u krevet, ali ničega naravno nisam svesna...A u snu ispriča sve živo, strašno....tako da tajnu teško mogu da sačuvam, bar svoju....jer se drugima ne bavim toliko da bih mogla opteretiti svoju psihu do te mere.....

Poslednja izmena:

Back