- Poruka
- 4.922
ja bih tu razrednu UBIO od batina...krava sebicna...jadna ta klinka, zbog gluposti se ubila

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jedna roditelji joj bili imućni,prave aristokrate i mislili su da joj je i ćerka tako pametna i patrijarhalna...Ali devojka je bila nešto drugo i te odlične ocene dobijala što zbog lika oca,što zbog provlačenja...I sačekao je profa biologije i na kraju godine joj dade jedan...I ona je bila sva izbezumljena,šta je čeka kući...Otišla kući,kad niko nije bio,napisa oproštajno pismo,uze očev pištolj i opali hitac u glavu...I još ljagu nosi taj profa,ali je on sirovina od čoveka i baš ga briga...Kaže- pa kad je budala...Ne znam uopšte da li joj je i na sahranu išao...
*** ne razumem shto je razredna kriwa,pa i kod nas ima bas strogih nastawnika koji stalno zowu roditelje na razgowore,a sada ako se ona ubila zbog takwe gluposti to je ona luda
shta je razredna uopste kriwa,stwarno ne razumem
*** ne razumem shto je razredna kriwa,pa i kod nas ima bas strogih nastawnika koji stalno zowu roditelje na razgowore,a sada ako se ona ubila zbog takwe gluposti to je ona luda
shta je razredna uopste kriwa,stwarno ne razumem
desilo se da mislim o tome...otprilike mesecno jedanput...padnem u depresiju pa mi je najveca zelja da se ubijem...a onda sutradan kad se probudim kao da nista nije bilo...nestanu crne misli i budem puna energije i smisljam nove stvari...sta bi mogla raditi...nesto sto jos nikad nisam i tako... roditelji su mi par puta spominjali da me na psihijatriju...najzanimljivije je sto mi je zelja studirat psihologiju...
ima jedan vic koji kaze:
sta je razlikuje psihologa od ludjaka?
-mantil... XD