- Poruka
- 5.797
Pas koji laje,ne ujeda... 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ma da....zato pola njih guli sebi ruke..udara se..reze se??![]()
ma da....zato pola njih guli sebi ruke..udara se..reze se??![]()
Samoubice (skoro) nikad ne nagovještavaju samodestrukciju...
opet sam ispao pametan
tama utiče pozitivno na mene
opet sam ispao pametan
tama utiče pozitivno na mene
Samo nemoj da utice previse na teme, da te ne gledamo po banderama...
Ma da, ali ima onih lažnjaka samoubica koji kontaju da će pokušati, pa ih nekoSkoro nikad, i to je veoma logicno, jer onaj ko sebi stvarno zeli da uskrati zivot nece rizikovati da ga sprece u tome...
Samo nemoj da utice previse na teme, da te ne gledamo po banderama...
Neće neće, samo sam naveče pametniji![]()
Šteta...Vrhunac pameti dosegneš kad zaspiš...![]()
Baš tako...
Najbolja stvar je kad nešto u polusnu radim, i tad sebi govorim da znam šta radim...
Kad se probudim nemam veze, često mi prepričaju šta sam radio ili pričao pa se komiram od smijeha onda
jednom u sred noći ustao i sve ukućane probudio da traže garantni list za sto, odakle ideja Boga pitaj![]()
to se i meni desava ...da ustanem i da dozivam nekoga...@nadrealista je l to Kish na avataru...nisam sigurna a bas me zanima![]()
sto me zanima ?
pa eto...ako nije da znam ko je![]()
to se i meni desava ...da ustanem i da dozivam nekoga...@nadrealista je l to Kish na avataru...nisam sigurna a bas me zanima![]()
Maike mi,ja ne bih imao muda da se roknem...
A shto se tiche polusna,jednom sam ustao i odneo neku svoju trenerku kevi,ona me pita shta cje joj to,a ja njoj kazhem "Shta,ocjesh preko maila da tie poshaljem ??? ">Posle sam otrchao u sobu i nastavio da spavam.![]()