Samoubistvo

Pa šta ću...Jeste tragedija,al ja ne mogu da ih nateram da ne skaču.
Ono što sam hteo da dodam - mnogo važniji od visine je svakako prestiž mesta sa kojeg se samoubica baca u smrt...

da,da ili recimo nacin na koji skoci,umetnicki dojam skoka,treba da imaju sudije ko za klizanje!ma daaaaaaaaj treba da znamo razlog pa onda da pricamo kojekakve gluposti

Laza lud, nemoj tako. Nesrecna ljubav i tako... a kao sto Djuro rece "O majko, majko, svet je pakostan, zivot je, majko, vrlo zalostan!"

Jedan decko se pre dve godine obesio... bio 8 razred i dobio keca. Sestra ga zezala i on joj je rekao da ce se obesiti ako ne prestane, ona nije prestala i sutradan ga nasli... no coment

Laza lud, nemoj tako. Nesrecna ljubav i tako... a kao sto Djuro rece "O majko, majko, svet je pakostan, zivot je, majko, vrlo zalostan!"

Jedan decko se pre dve godine obesio... bio 8 razred i dobio keca. Sestra ga zezala i on joj je rekao da ce se obesiti ako ne prestane, ona nije prestala i sutradan ga nasli... no coment

pa ja da sam ta sestra ja bi se ubila!!!!a inace u zadnje vrijeme sanjam kako mi umiru ljudi oko mene...i da sam ja kriva...i svaki put (u snu) ja odlucujem da se ubijem....:neutral:

Inace, ja sam odlucila odakle cu da se bacim sa 52god(pomjerila sam granicu)...!!sa nasih divnih bedema!!!:mrgreen: mada bi prvo probala da se spustim padobranom, al ako ne bude uspjelo..nema veze...ufff kol`ko jos..30-40god...:think:

Primjetih kako ljudi cesto prijete da ce se ubit..i kako je to postala uzrijecica..ono dok cekamo rezultate testa..svi vicu ''ubicu se, ubicu se''..i tako...kad god su zabrinuti vicu ''ubicu se''....boozzzee...:roll: ja kazem ''prejest cu se cokolade i spavat cijeli dan''-to je moj izlaz iz svega:mrgreen:

Back