Samoubistvo

Skoro sam saznao zanimljive načine za selfdestruction...
Pa koga zanima, mada, originalnost treba na prvom mjestu da bude, kad se već ubijaš učini to kako nije niko do sad...

Da, cujete sta kaze, najbitnije je da ti dospes u novine i da se ubijes kao sto niko nije dosad...
Ummm... kao sta bi to moglo da boode... :think:
Je*em li ga, nema veze, ali mora to da boode original!!! :roll:

Ne ubija se niko zbog novina...
kad se već ubijaš, čisto da i ti ostaviš nešto iza sebe na ovom svijetu, jer samo djela ostaju... i prenosiće se priča o liku koju se ubio na još neviđen način...

Ne ubija se niko zbog novina...
kad se već ubijaš, čisto da i ti ostaviš nešto iza sebe na ovom svijetu, jer samo djela ostaju... i prenosiće se priča o liku koju se ubio na još neviđen način...

Nisam ni rekla da se iko ubija zbog novina, vec delooje da je tako. Da se ubijes na originalan nacin, kao sto niko droogi nije. Msm stvarno. Jeste sve tacno to sto si rekao, ali to se radi & pamti se DOK SI ZIV

Nikad nisam razumeo ljude koji su hteli da se ubiju...Ako je to zbog finansijskih dugova koje je nemoguće isplatiti ajd' i nekako ali zbog grozne realnosti što je najčešći razlog ne mogu da razumem.Meni se stvarnost odavno smučila i zato odem u neki klub,popijem piva u izobilju i živim novi život posle 2l alkohola gde su sve ribe lepe(:lol:),gde bije muzika koju volim,gde nema glupih i nepismenih političara,gde nema nikog da mi rokne keca zato što sam glup,gde nema mržnje i gde su svi dobro i prijateljski raspoloženi bez trunke nacizma/rasizma...

Jao, zanimljiv način je sa tankom sajlom (ali dovoljno debelom da ne pokne, dovoljno tankom da presliječe nešto kad se zategne), oko vrata i sa drugog trećeg sprata...
sleti tijelo, pa se glava prospe onda...
separated.

Secam se pre par godina kad sam sa psom i drugaricom sedela u obliznjem dvoristu.
10 min.nakon sto smo izasli i seli tu u neki hol,jedna zena se bacila za zgrade ,u dvoriste.

Secam se da me je zatim pas ko lud vukao u to dvoriste,i da sam se vratila kuci placuci...Danas ni sa nekim ne smem da udjem po mraku u to dvoriste,jer mi i dalje stoji ul glavi to mesto na kom je lezala...:(

Secam se pre par godina kad sam sa psom i drugaricom sedela u obliznjem dvoristu.
10 min.nakon sto smo izasli i seli tu u neki hol,jedna zena se bacila za zgrade ,u dvoriste.

Secam se da me je zatim pas ko lud vukao u to dvoriste,i da sam se vratila kuci placuci...Danas ni sa nekim ne smem da udjem po mraku u to dvoriste,jer mi i dalje stoji ul glavi to mesto na kom je lezala...:(

OMG, uzas...:(

Da li ti nekad dodje da se ubijes?Skocis sa krova ili preseces vene?To jeste greh ali tada resavas sve probleme........ne moras da ucis,da slusas roditelje kako ti seru 24 sata nad glavom o ocenama,ponasanju itd.Jedna bivsa osmakinja iz moje skole je na casu isekla vene zato sto je dobila keca iz biologije,problem je u tome sto su je na vreme odveli u bolnicu pa je prezivela na njenu zalost.....

Ти си болесна секташица и требаш се лечит :lol::lol::lol: Не озбиљно .... Самоубиство?????? :confused::roll::roll::roll:

:dash::dash::dash::dash: Dokle vise sa predrasudama??:think: Kako smo mi cudan narod,svako ko nije kao ostali je glup,narkoman,satanista,debil.....

То је реплика из једног снимка који теби очигледно није познат... А зар ти подржаваш њене црне мисли. Боље је рећи јој истину у лице пре него што учини себи и другима зло, не дај Боже...

То је реплика из једног снимка који теби очигледно није познат... А зар ти подржаваш њене црне мисли. Боље је рећи јој истину у лице пре него што учини себи и другима зло, не дај Боже...

Da i ja ponekad imam takve misli i sta sad ja sam poremecen i satanista? Ne gledam tv jer nista pametno nema da se vidi samo neki praskovi,tablete,detardzenti,ruzne face politicara,mucenici sa Pinka pa nisam gledao snimak! A te klipove sa telefona jos manje gledam jer ne vidim nista pametno,to je toliko glupo i bolesno da gledas kako nekoga gaze,kako neko radi najgore sebi stvari kako bi postao popularan,neke glupe zezalice idiotizam! Ako je to za nju ispravno resenje onda ne cini sebi zlo i zabole je mnogo za ostalima koji ce da "pate"zbog njenog lisavanja zivota!!

Da i ja ponekad imam takve misli i sta sad ja sam poremecen i satanista? Ne gledam tv jer nista pametno nema da se vidi samo neki praskovi,tablete,detardzenti,ruzne face politicara,mucenici sa Pinka pa nisam gledao snimak! A te klipove sa telefona jos manje gledam jer ne vidim nista pametno,to je toliko glupo i bolesno da gledas kako nekoga gaze,kako neko radi najgore sebi stvari kako bi postao popularan,neke glupe zezalice idiotizam! Ako je to za nju ispravno resenje onda ne cini sebi zlo i zabole je mnogo za ostalima koji ce da "pate"zbog njenog lisavanja zivota!!

Ај немој ми се глупираш ... Тишина.....

Ај немој ми се глупираш ... Тишина.....

Ovo je forum svako ima pravo da iznese svoje misljenje a tvoje je da o tome diskutujes!! Nemoj da me cutkas! E sad ne zna se sta je gore rasizam\nacizam\komunizam\socijalizam\demokratija\liberalizam sve je to sranje jer pravi ratove i mrznju izmedju ljudi u svetu i dok jedna strana zivi u izobilju druga nema ni hrane ni vode!!

I toje sranje poginuces dzabe radi nekog majmuna koji sedi u atomskom bunkeru i kojeg boli ***** sta ce biti sa tobom i tvojima!! Kad se ovaj narod opameti bice nam mnogo bolje!!

Људи који су погинули у ратовима-не рачунајући последњи који је продат су гинули за србски национални интерес и свакако нису гинули за џабе... На пример, у Првом светком рату

Људи који су погинули у ратовима-не рачунајући последњи који је продат су гинули за србски национални интерес и свакако нису гинули за џабе... На пример, у Првом светком рату

Tad je bilo drugo vreme i Srbiju su gledali drugacije!! Brate nemoj biti lozara zato nas i sadasnji politicari i jebu kad je narod glup,oni lazu ko kerovi i pale masu radi ostvarenja svojih interesa!!Odgledaj Jedinicu da vidis sta je Milosevic radio na ratistu,covek trgovao sa Bosancima i Hrvatima sa oruzijem a mi smo bili sa njima u ratu!! Isto to pokusavaju da urade Radikali i DSS-ovci s nas uvuku u fajt i da se obogate,pogledaj imovinsko stanje Radikala i sve ti je jasno!! Zato cuvaj svoj zivot imas samo jedan i ne dozvoli da te drugi obmanjuju[/B]!! Da ne spamujem,sumnjam da bi se ubio!!Igrao bi na kartu srece pa sta bude-bude!!

Back