MadonnaGirl
Elita
- Poruka
- 23.835
danas sam pročitala da se neki dečko od 20 i kusur godina zapalio jer ga je ostavila žena i odvela dvogodišnje dete 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
danas sam pročitala da se neki dečko od 20 i kusur godina zapalio jer ga je ostavila žena i odvela dvogodišnje dete![]()
Skoro u Hrvatskoj jedan lik roknuo sebe i svoju devojku. Ona je imala beše 17, on preko 25 i kada je on čuo da ona, pored njega, ima još jednog dečka njenih godina, on lepo uzeo stvar u svoje ruke i rešio problem.
Pametan čovek, on nije kukao po forumima.
Skoro u Hrvatskoj jedan lik roknuo sebe i svoju devojku. Ona je imala beše 17, on preko 25 i kada je on čuo da ona, pored njega, ima još jednog dečka njenih godina, on lepo uzeo stvar u svoje ruke i rešio problem.
Pametan čovek, on nije kukao po forumima.
Svako jutro kada se probudim, i vidim sunčeve znake kako se probijaju kroz nebo, i tada znam da me čeka novi naporan dan, i dok sam budan, i dok mislim, ispijam jutarnju kafu, slušajući pesmu Survivor - Eye of the Tiger, koji mi uliva samopouzdanje, kažem sam sebi: Let' s do it...
I onda izvršiš samoubistvo?
Svako jutro kada se probudim, i vidim sunčeve znake kako se probijaju kroz nebo, i tada znam da me čeka novi naporan dan, i dok sam budan, i dok mislim, ispijam jutarnju kafu, slušajući pesmu Survivor - Eye of the Tiger, koji mi uliva samopouzdanje, kažem sam sebi: Let' s do it...
danas sam pročitala da se neki dečko od 20 i kusur godina zapalio jer ga je ostavila žena i odvela dvogodišnje dete![]()
Tacno se secam dana kad sam citala u novinama ovo:
Tacno se secam dana kad sam citala u novinama ovo:
http://www.vesti.rs/izvor/Samoubistvo-zbog-sajta-My-Space.html
![]()
Od mog dobrog druga rođeni brat je izvršio samoubistvo. Prepametan dečko, studirao je uspešno i voleo ono što studira, imao stvarno dobro društvo, ljudi su ga voleli, nije imao nekih ljubavnih problema, njegovi su se razveli još kad je bio klinac ali je ceo život sa oboje bio u super odnosima. Bratu je bio najbitnija osoba u životu. Bio je srećan, ili je bar tako izgledao.Koliko sjeban zivot moras imati da bi uradio to..?![]()
Jeste. I mislim da je sebično uraditi to majci, bratu, i ostalim ljudima koji su te voleli... jer oni osećaju najveće posledice njegovog postupka. I stvarno ne mogu da smislim koji je to problem toliko velik da ne možeš da ga rešiš, ili ga bar na neki način ublažiš, izboriš se sa njim... mada, verovatno konkretan problem ne postoji, već jednostavno neki trip u glavi...Ajoj,to je stravicno.