Samoubistvo

Pa?!
Kako NIJE sebično?! Naravno da je sebično, kad razmišljaš samo o sebi, buuu-huuu, tebi je strašno u životu, buuu-huuu, rešićeš svoje probleme tako što ćeš se roknuti a šta je sa ljudima koji te vole najviše na svetu i koji bi ti pomogli da im kažeš da imaš problem i koji će sve da učine zbog tebe i za tebe - boli te uvo.
E, to se zove samo sebično.
ljudi koji se ubijaju nisu pri sebi. Nijedna zhivotinja nikad nije izvrshila samoubistvo (svesno). Nijedna normalna osoba nikad nece izvrshiti samoubistvo. Samo osobe koje su psihichki "pukle", koje su doshle do te granice da ne vide dalji smisao zhivota izvrshavaju samoubistvo. Takvoj osobi su ljudi koji je vole zadnji na pameti.
Ja opet to ne smatram sebichnim aktom, jer je ipak osoba koja se ubila najvishe na'ebala tu...

Danas sam raskinuo sa devojkom!
Nemam prijatelja!
Vise od pola odeljenja me mrzi!
Imam 3 keca i 13 neopravdanih!
Bolestan sam i jod deset dana imam sam da lezim i niko me nece zvati da pita kako sam!

Verovatno sam jos nesto zaboravio da ubacim nesto mi ovo mnogo vedro! Nije meni lako...

Nadji si hobi pa hobiraj malo.

Poslednja izmena:
Samoubistvo je imba stvar.
Ako nisi svojevoljno došao na ovaj svijet, možeš da ga napustiš. E sad, pitanje je da li se ubiti ili ne?
Šta je to što staje na put?
Valjda strah... od nečeg. Jeste mi došlo da se roknem... kad te uhvati sa svih strana, problemi sa samim sobom, okolinom, sranje u porodici, školi... Pomisliš najlakši izlaz je da napustiš sve. Ali eto, crnjak sam čitav život ali ipak ne znam da li bih mogao da se ubijem, nešto me zaustavlja. Valjda strah da ne povrijedim ove koje ostavljam.
I pitam se zašto se ljudi ne ubiju na neki bolestan način, nego piju pilule ovo ono. Boje se bola. A i kakve veze ima kad je to poslednji bol koji ćeš osjetiti.
Zašto kad se već ubijamo ne smislimo neki novi način?
http://i26.photobucket.com/albums/c129/isolatedmalkavian/SP_A0027.jpg
Okrene mi se u stomaku kada pogledam koliko je taj lik mrzio svoj život... prezirao je sam sebe sigurno.
Da li je hrabrost ili kukavičluk ubiti se?
Ne znam. Treba hrabrosti skupiti da digneš ruku na sebe, skratiš sebi život, i ne znaš šta je poslije. Kukavičluk je jer se ne smiješ suočiti sa problemima, realnošću.
bla... ne znam ni sam šta pišem...
I da, podržavam eutanaziju... ako čovjek ima velike bolove, sigurnu smrt.
mada, ja je ne bih vjerovatno tražio, pustio bih da bol kida tijelo, svakako je to poslednje ovozemaljsko što će mi se desiti.

:rotf: :rotf:
koliko dugo nisam chuo taj izraz :lol:
dobijesh rep zato shto si me nasmejao :lol:
a i post je dobar :D
dacu ti sutra rep, dao sam previshe danas :D

Normalan čovek ne može razumeti blistavost takvih umova. :)

Inače, 'de ćeš bolje... Heavy Metal, Samurai, Geisha-e...
Šiklja krv svuda, izdaje, kajanja, ljubav...

Full House. :mrgreen:

:hahaha:
a onaj naruto kad vidim, odma' pegla :lol:

Ne bih rekla da je sebicno... Sta ako se takvi ljudi osecaju sebicno jer opterecuju druge svojim problemima? I ne znam bas da li bi svima pomogli ljudi da im kazu svoj problem. Ljudi bre, svi smo razliciti, nekome npr. roditelji uopste ne brinu o njemu... Neko se mozda plasi da iznese ono sto ga muci.

Nemojte tako olako i ironicno da pristupate ovoj temi.

Boze, sta mi je trebalo da postujem ovde, ovo je bila mirna tema do juce...

Pa?!
Kako NIJE sebično?! Naravno da je sebično, kad razmišljaš samo o sebi, buuu-huuu, tebi je strašno u životu, buuu-huuu, rešićeš svoje probleme tako što ćeš se roknuti a šta je sa ljudima koji te vole najviše na svetu i koji bi ti pomogli da im kažeš da imaš problem i koji će sve da učine zbog tebe i za tebe - boli te uvo.
E, to se zove samo sebično.

Roditelji vole decu najvise na svetu, a ja da kazem kevi sta sve radim...ona bi me ubila tako da ne bi bilo moguce samoubistvo...z:D salim se...:D

Ljudi ne izvršavaju samoubistvo samo zato što su nesrećni ili zato što su "pukli". :confused:

Ne, nego zato sto im se moze.:mrgreen:

ne, vec izvrshavaju zato shto su srecni ili zato shto im je dosadno :roll:

:lol::lol: :lol::lol:

@Tema

Da meni neko ponudi jedno mesto u raju, a zauzvrat da se ja sad ubijem...odmah bih to uradio!:D:D

I ne znam bas da li bi svima pomogli ljudi da im kazu svoj problem. Ljudi bre, svi smo razliciti, nekome npr. roditelji uopste ne brinu o njemu... Neko se mozda plasi da iznese ono sto ga muci.
Mislila sam na ljude kakvi većinom i postuju ovde.
Svi mi imamo normalne roditelje, šta god to ''normalan'' značilo. Niko od nas nije (recimo) psihički, fizički ili emotivno zlostavljan, itd. itd.
Ja sam se milion puta i svađala sa svojima i kao klinka bila ubeđena da me ne vole i trista čuda, ali posle jednog događaja mi je sinulo - stvarno, retardu, ko će više da te voli i da te podržava osim mame i tate?

Mislila sam na ljude kakvi većinom i postuju ovde.
Svi mi imamo normalne roditelje, šta god to ''normalan'' značilo. Niko od nas nije (recimo) psihički, fizički ili emotivno zlostavljan, itd. itd.
Ja sam se milion puta i svađala sa svojima i kao klinka bila ubeđena da me ne vole i trista čuda, ali posle jednog događaja mi je sinulo - stvarno, retardu, ko će više da te voli i da te podržava osim mame i tate?

Ti si srecnica. Ali nemaju svi tu srecu. Mora se misliti i na takve. Sta sa slucajem gde je majka lupam prostitutka, otac alkoholicar... Zato je glupo svrstavati sve u isti kos... Ali opet vam kazem, NIKO se nije ubio zbog lose ocene, jer ga je ostavila devojka i sl... To su samo paravani za teze probleme. I ono kad kazu, bio je super, ubio se odjednom... to nije odjednom. Ko zna sta je skrivao u sebi... Sad cu navesti neke primere, sta mislite kako je Tosetovom vozacu sada? Coveka ubi savest. Mozda ga drugi razumeju, pokusavaju da ga izvuku iz toga, ali tesko tu moze nesto da se uradi... Ili sta mislite, kako se osecaju homoseksualci? Imam jednog druga kome nije do zivota zbog toga. Jednostavno, nigde nece biti prihvacen.

Ali istina je da sve zavisi od coveka i koliko je sam spreman da se nosi sa svojim problemima.

Poslednja izmena:
Ako nisi svojevoljno došao na ovaj svijet, možeš da ga napustiš.

neces ti ni svojevoljno umreti, kad god i kako god umro.

Koliko samo djece nema roditelje, koliko ljudi nema krov nad glavom ni osnovne uslove za zivot,pa zive i bore se.
A tebi se ne zivi, ti bi se ubio, a sta je sa onom djecom u siromasnim djelovima Afrike, i oni bi se skolovali, i oni bi bili zaljubljeni, oni bi zivjeli, al nemaju uslove, oni nemaju izbora a vi zbog malo problem vec hocete skakati sa mosta.
Samoubice su kukavice i sebicnjaci, mozda zvucim okrutno, al je istinito, i nema tog argumenta koji ce me uvjeriti u suprotno.

Evo ovako prijatelj mog tate ,inace jako obrazovan i inteligentan covek rekao mi je : oni koji su doziveli nesrecu..kolima,autobusom,vozom...pali ,posekli se...bilo sta ,je ne zato sto je to bio neki nesrecan slusaj,ili su baxuzi..vec zato sto su pre toga sigurno ali sigurno pomislili ``Jao sto ne umrem`` , ``sto me ne pregazi nesto ,da se ne mucim vise`` jer vi ono sto mislite,i u sta verujete ,VI to postajete ,vazna je vibracija ,ako vi ustanete i kazete ``jao moram u skolu,jao moram da ucim,da se kupam`` zasto zivite??Ceo zivot se mucite...vi sebe mucite time,a ako naucite da ustanete nasmejani,da vam je sve lepo,i da uzivate,onda se vash zivot menja ,i ljudi vas vole.Razmislite o tome.

Back