- Poruka
- 51.779
Zato sto je Crkva telo Hristovo.
Ma znam sta je crkva, ali zasto je nije dostojan?
Osim toga, da li je po tebi vojvoda Sindjelic "za osudu"?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
u prilog pikoline price ima li sta vrednije nego poloziti dusu svoju za bliznjeg svog.
Znam za par primera u ovim poslednjim ratovima, kad se čovek bacio na granatu kako bi spasio druge vojnike.Štaviše, moj jedan poznanik je to uradio. Rekli su mi da je video kako ručna bomba uleće u sobu u kojoj su bili on i još šest vojnika, on je uzviknuo "Ja od'o" i bacio se na bombu i tako spasio preostalu šestoricu. Dakle, svojevoljno je izvršio samoubistvo kako bi spasao druge. Da li i taj nije dostojan crkve Hristove?
Znam za par primera u ovim poslednjim ratovima, kad se čovek bacio na granatu kako bi spasio druge vojnike.Štaviše, moj jedan poznanik je to uradio. Rekli su mi da je video kako ručna bomba uleće u sobu u kojoj su bili on i još šest vojnika, on je uzviknuo "Ja od'o" i bacio se na bombu i tako spasio preostalu šestoricu. Dakle, svojevoljno je izvršio samoubistvo kako bi spasao druge. Da li i taj nije dostojan crkve Hristove?
u prilog pikoline price ima li sta vrednije nego poloziti dusu svoju za bliznjeg svog.
Ma znam sta je crkva, ali zasto je nije dostojan?
Osim toga, da li je po tebi vojvoda Sindjelic "za osudu"?
To je u redu,ali pikolina je govorila o nekakvoj časti.
Pa ne znam za Sinđelića. Zavisi kako gledaš. Možda je njegov postupak spasao živote mnogih Srba,a možda i nije. To Bog zna.
Ne znam za to, ali znam da, ukoliko se utvrdi da je samoubica u tom casu bio psihocki obolela osoba, onda je moguce da mu se odrzi opelo od svestenika.

Znači da svi vernici odavde mogu slobodno da se roknu jer je poznato da forumaši nisu normalni...Svi idete u raj! ! !![]()
Oh,ženo, pa odakle meni pravo da sudim o nečijim postupcima i gresima? Bog je pravedni sudija i On najbolje zna kako i šta. Imam ja dosta svoji greha sa kojima se borim.Nisi mi bas odredjen po ovim pitannjima.
Pa da, zasto ne bi cast bila vaznija,nego da covek zivi kao "mrtvac" po svaku cenu?
Od moje drugarice otac nije bio los covek ali se ubio kad je inspekcija dosla u banku. Verovatno da je nesto radio lose i proneverio. Medjutim, kakav bi zivot ostavio porodici, sa sramom i u zatvoru i jos ga ne bi cenili, pitanje je da li bi ga i posecivali, a on nije hteo takvu ljagu da im nanese? Zasto je cast toliko pogrsna kao argument?
A ovo drugo, zna se da je Sindjelic ubio sebe i jatake, ali i veliki broj Turaka.
Oh,ženo, pa odakle meni pravo da sudim o nečijim postupcima i gresima? Bog je pravedni sudija i On najbolje zna kako i šta. Imam ja dosta svoji greha sa kojima se borim.

Nisi mi bas odredjen po ovim pitannjima.
Pa da, zasto ne bi cast bila vaznija,nego da covek zivi kao "mrtvac" po svaku cenu?
Od moje drugarice otac nije bio los covek ali se ubio kad je inspekcija dosla u banku. Verovatno da je nesto radio lose i proneverio. Medjutim, kakav bi zivot ostavio porodici, sa sramom i u zatvoru i jos ga ne bi cenili, pitanje je da li bi ga i posecivali, a on nije hteo takvu ljagu da im nanese? Zasto je cast toliko pogrsna kao argument?
A ovo drugo, zna se da je Sindjelic ubio sebe i jatake, ali i veliki broj Turaka.
ja to pikolo vidim kao judinu pricu, nije se pokajao kao petar i nosio taj teret celog svog zivota vec isao manjom linijom otpora.
ono za sindjelica je ok, ako je polozio svoj zivot zarad svog naroda.
Jeste, ali zar se on nije pokajao samim tim sto je osudio samog sebe?
pa po pismu nije, jer covek ako nije vlast ne sme da sudi
Pa sta da radi, da zivotari?

tesi se, ja sam na putu istinesad se smej a kasnije ces da places i skrguces zubima![]()

Bogu je nebitno to on moze da cita srce coveka i zna dal je neko ucinio oprostiv ili neoprostiv greh...