Samo za nocne ptice!

veche cale...
eto i neki mod da se prosheta ovUde... vi'sh ti da je sve krenulo nizbrdo odkako ste zakljuchali kaladont i josh po neke teme... ljudi sada moraju da pishu pametne stavari, a vecina ne vole da je pametna... mislim nije da nisu, nego samo ne vole da se pokazuju... i sta sad?... sada je mnogo teze i otvoriti neku temu... zar ne bi trebalo da je glavni kriterijum za temu to koliko je posecena i koliko ljudi piskara na njoj... evo recimo ova je mnogo vishe za zakljuchavanje...
ipak mi se chini da su neki lichni kriterijumi u pitanju... evo, ja sam se bunio sto su namestili da mora da se pishe vishe karaktera nego ranije, a sada vidim da sam to radio bez razloga... mislim, bunio sam se samo zbog kaladonta, a sada njega vishe nema :(... dosadan sam, jer se ovo pitanje vec provlachilo vishe puta, ali dosadno je i login server ne radi, pa nemam pametnija posla... ne zamerite... i tako...

...i tako...a mene su pitali za kaladont ko i tebe sto su...
...ma sve je na Krsti tako...neorganizovano stono se kaze...nema komunikacije...
...relacije--->admin-uprava-modovi-ultra modovi...nista...nema...blank...
...i ti si sada mod i sta da zakljucas,sta da ne zakljucas...sve je na tebi...i samo na tebi...
...a samo si mod...recimo da ako tema ode u chat,ja zatarabim...ili duplikate...
...ako nije bas popularna ili zasla u legendu...kao ova recimo....ili statijaznam...matrix...ili kafana.......to se ne dira...od toga mos se rikne...za kafance mogu i da odrobijam nekog...
...mnogo mi lepse da modulatoriram na hardveru ili video igrama...tamo se bre zna red...
...svastara je zajebata rabota...dibidus...i mnogo nerviroze ima....
...jeste da...pacovi dve kile komad ko zec...

Zozonka:
No comment na tvoje momentalno razmisljanje, verovatno sto sam u ovom kraju nova.
Izvinite tj. izvini sto sam sebi dala slobodu da ne persiram. Da li je to u redu?
nishta... izvinucu se i ja, jer sam bio preshtar, samo zajsta ne volim uzvichnike...
slobodno vi kako istete... to ja tako, jer ne umem drug'chije... imam neku blokadu, pa mi to samo izlecje... treba mi neko vreme da ga se otresem... a novi su dobro doshli uvek bili ovde... tako da se nemojte srditi na mene suvishe...

father:
...i tako...a mene su pitali za kaladont ko i tebe sto su...
...ma sve je na Krsti tako...neorganizovano stono se kaze...nema komunikacije...
...relacije--->admin-uprava-modovi-ultra modovi...nista...nema...blank...
...i ti si sada mod i sta da zakljucas,sta da ne zakljucas...sve je na tebi...i samo na tebi...
...a samo si mod...recimo da ako tema ode u chat,ja zatarabim...ili duplikate...
...ako nije bas popularna ili zasla u legendu...kao ova recimo....ili statijaznam...matrix...ili kafana.......to se ne dira...od toga mos se rikne...za kafance mogu i da odrobijam nekog...
...mnogo mi lepse da modulatoriram na hardveru ili video igrama...tamo se bre zna red...
...svastara je zajebata rabota...dibidus...i mnogo nerviroze ima....
...jeste da...pacovi dve kile komad ko zec...
pa zar kaladont nije bio popularan... i sta mislite o osobi iznad, pa se malo kasnije pojavila "sta mislite o osobi iznad 2"... mislim nema nikakve logike... a znam da su mnogi i napustili krstu zbog revolta... obichno ljudi od vlasti traze i pravdu, a ne lichne kriterijume, a cinimi se da se u poslednje vreme sve svodi samo na to... mada, eto, zalomilo se da sa tobom cjaskam na tu temu... ma... ljudi kazu, kada ti se ne dopada, ti poljubi pa ostavi... sta sam i ja nashao da ispravljam krive Drine...

Artinve:
nishta... izvinucu se i ja, jer sam bio preshtar, samo zajsta ne volim uzvichnike...
slobodno vi kako istete... to ja tako, jer ne umem drug'chije... imam neku blokadu, pa mi to samo izlecje... treba mi neko vreme da ga se otresem... a novi su dobro doshli uvek bili ovde... tako da se nemojte srditi na mene suvishe...

Ma daleko od toga da se ja imam zbog cega ljutiti. U svakom slucaju, hvala na dobrodoslici!

U jbm ti... ne znam ni sam kako sam se setio ovog foruma... sad mi navrle neke uspomene iz mladosti i bla bla bla, da ne smaram vise.

Znam znam, pisem van radnog vremena koje sam sam propisao, ali kao tvorac svega ovoga, koristim ustavno pravo (poboljsano rezolucijom 1244 na 3. amandman) da pisem kad hocu i da niko od vas nema prava da mi ispusta fekalije zbog toga. A ako niko ne moze da pronadje to moje pravo, samo recite, napisacu ga zacas.

Ovaaaaj... sta ono htedoh reci... neam pojma. Nemam pojma ni sta tacno trazim ovde posle toliko vremena. Vise se ne secam ni koga mrzim, mada, nesto se ne secam ni da sam mrzeo nekoga, samo jednostavno nisam gotivio... mada, to je donekle slicno, zar ne? Jagodice, jesam li te negotivio bese? Cini mi se da jesam. A koga sam ono bese gotivio... hmmm, da, divlja-u-srcu je bila kul, kao i onaj narayan, moj 8) @ night brat, i ona sasha85 kao i jos neki likovi i lichice tu, sorry sto vas sad nisam spomenuo jer vas se jednostavno ne secam.

Nego nemojte da se nadate da cu opet biti tu pritajen medju vama, setajuci se iza mase dok se dvojica biju pod svetloscu centralno postavljene sijalice u nekom mracnom podrumu. Ne, moje je proslo, ja sad pricam sa bogom preko njegovog velikog drvenog stola i zurim u silne diplome na zidu iza njega. Kao sto neko rece gore, tema kao sto je ova je presla u legendu, ona je sada iznad mene, ona sad pripada vama, ja sam samo covek obavijen mitovima, natcovek, covek koji je dobio bljesak genijalnosti i u jednom trenutku stvorio nesto sto je istog trenutka postalo vece od njega samog. Vi sto spominjete gasenje ove teme, mislite da cete uspeti? I ja sam to pokusao jos odavno, ali naravno, ni u tad nisam vise imao nikakvog uticaja na to. Ova tema ce nadziveti i mene i vas i opstati dok ne ispuni svoju svrhu.

Jeo sam kokice pa mi se ona smarajuca opnica zaglavila izmedju zuba, grrrr, sad moram da trazim cackalice po kuci.

Ae, begam.

Tyler Tipkaros.

PS. Cale me je smorio, zna li neko kad i gde je izvlacenje nagrada za Jelen pivo "Igraj jer vredi" nagradnu igru? :)

Back