Zozonka
Obećava
- Poruka
- 64
Pa, naravno, DOBRO VECE, Artinve!...
...bas si me posramio...
...bas si me posramio...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
... dosadan sam, jer se ovo pitanje vec provlachilo vishe puta, ali dosadno je i login server ne radi, pa nemam pametnija posla... ne zamerite... i tako...ne sramite se.. ipak ste novi, pa niste znali... a i to sto ja to tako, ne mora da znachi da i ostali moraju... nekako ne volem te uzvichnike na kraju... al' ko me pa pita, sta ja volem, a sta ne...Zozonka:Pa, naravno, DOBRO VECE, Artinve!...
...bas si me posramio...
nishta... izvinucu se i ja, jer sam bio preshtar, samo zajsta ne volim uzvichnike...Zozonka:No comment na tvoje momentalno razmisljanje, verovatno sto sam u ovom kraju nova.
Izvinite tj. izvini sto sam sebi dala slobodu da ne persiram. Da li je to u redu?
pa zar kaladont nije bio popularan... i sta mislite o osobi iznad, pa se malo kasnije pojavila "sta mislite o osobi iznad 2"... mislim nema nikakve logike... a znam da su mnogi i napustili krstu zbog revolta... obichno ljudi od vlasti traze i pravdu, a ne lichne kriterijume, a cinimi se da se u poslednje vreme sve svodi samo na to... mada, eto, zalomilo se da sa tobom cjaskam na tu temu... ma... ljudi kazu, kada ti se ne dopada, ti poljubi pa ostavi... sta sam i ja nashao da ispravljam krive Drine...father:...i tako...a mene su pitali za kaladont ko i tebe sto su...
...ma sve je na Krsti tako...neorganizovano stono se kaze...nema komunikacije...
...relacije--->admin-uprava-modovi-ultra modovi...nista...nema...blank...
...i ti si sada mod i sta da zakljucas,sta da ne zakljucas...sve je na tebi...i samo na tebi...
...a samo si mod...recimo da ako tema ode u chat,ja zatarabim...ili duplikate...
...ako nije bas popularna ili zasla u legendu...kao ova recimo....ili statijaznam...matrix...ili kafana.......to se ne dira...od toga mos se rikne...za kafance mogu i da odrobijam nekog...
...mnogo mi lepse da modulatoriram na hardveru ili video igrama...tamo se bre zna red...
...svastara je zajebata rabota...dibidus...i mnogo nerviroze ima....
...jeste da...pacovi dve kile komad ko zec...
Artinve:nishta... izvinucu se i ja, jer sam bio preshtar, samo zajsta ne volim uzvichnike...
slobodno vi kako istete... to ja tako, jer ne umem drug'chije... imam neku blokadu, pa mi to samo izlecje... treba mi neko vreme da ga se otresem... a novi su dobro doshli uvek bili ovde... tako da se nemojte srditi na mene suvishe...