Samo za nocne ptice!

e kao da me malo osvezio apotekarkin forum tamo moraju da budu fini hihihihi
super je kad se mesha izgleda
da li su ovde ljudi ljuti zbog zhute

inace ne smem da virim na zenski kutak u dve teme a imam sutra lab vezbe...a kad mator konj oce da radi lab vezbe to izgleda ovako. prvo skoro zaboravi da ih ima a drugo nije se setio da pogleda maloo cemu je rec. a ne znam ni da li mi treba neki praktikum. a jos treba i da malo odspavam. eto i sad bolje da ne idem a ono je sad il nikad pa na kraju se mozda sazale i puste me a jos gore oko tebe su svi u shemi i znaju sta se radi a ti ko pao s marsa i jos si zensko pa onda jos dignes nos u samoodbrani
uzas :)

a ne sivjda mi se ni da se sazale kao ponosna sam
mislim koj ce meni ****** (!!!!!!!!!!!!!) taj etf stvanro ne znam mislila sam kao neka mentalna vezba ali brate mnogo sam matora za te zezancije realno mi nije uopste potreban. sad sanjam kako ga u rekordnom roku zavrsavam i imam odlicne ocene kao jeste matora i kilavila al na kraju je ipak..
a de sam bre za to pisala sam programcice kao dete prekucavala sam ih..

ovaj arnitve kad ne bi flertovo ne bi ziveo. al samo ne s upitnicima tu se nesto zbuni mucenicki

opet mi mozak ne radi stegla sam ramena :)

e sto se ovde samo pljujemo a kod ape ljudi zive u slozi sreci i veselju o kako volim da ogovaram...a sve shkole to ocrnjuju pocev od hriscanstva
mozda neki satanisti to vole

jao i ti me kuliras, de odem svi me iskuliraju to mi je zaista fascinantno

kolika je ta moja sujeta
mislim teram stalno isto i nishta,..ali moram da ga isteram

e ovo j ebilo mnogo dosadno pa sam ga obrisala

e kazu da je resenje da slusas druge..tako natasa bekvalac vlada muskarcima

mislim izvinite

e pa sad cu da slusam casna rec samo kako se to radi i sta je to stvarno
evo pise ovaj tomax i sta da mu napise covek sad ga treba osokoliti je l
sta s njim
sta on hoce sta me napada ***** mu materina
ne vidi me tu a nesto mi se sad obraca
i tako vam je to

e mislim to da li sam yla to vam je unutrasnje uvazavanje jer mene to briga zbog moje slike o sebi...i mozda da ne dobijembatine

da a mnogo mi je dosadno kad mi kazu da vole da me citaju...i sta sad

sto sam uopste ostajala ovde bilo je mnogo racionalnijih stvari koje su se mogle uraditi i osecala bih se verovatno bolje, a oci bi bile zdravije....zasto uvek ovo
?
to ni psihici ne znaju odgovor. a ko zna...

e sad cu da se kurcim sad necu da dolazim na krstu jedno sedam dana. da se vidi cijamajkacrnuvunu prede
cemu to sluzi nicemu aliok zvuci
imamo jos pola sata da se druzimo.
i sta cemo slab vezbom...???
mocno je biti etfovaci jos studirati daje neku mentalnu snagu koju sad bash nemam ali bas
:(
mislim upisite neku jnajgoru uvredu ovde svako sebi to vam porucujem :
............................

Back