Samo za nocne ptice!

...e, ptice....zabushanti jedni...

image040.jpg

a evo... ni grana nije grana kada chuchish sam.... pa se i ja preselih... a rekoh sebi da necju dizati ovu temu vishe... i tako... tvrdoglav i uporan sam istrajao u tome... slabo ptica ima i danju i nocju u odnosu na nekad... ili to sam to samo ja jedan nostalgichni nocjnopticji veteran... mora bit da je to, chim sam veteran :P...

valjda nema gusjenica... chuo sam ja da one ne mogu a da ne prozbore po koju... a valjda je ovo za njih ozloglasheno mesto kojeg se pribojavaju... mislim te gusjenice... a ako se plashite da li ima... ma sad cju ja odma' proveriti... taman sam neshto ogladneo...

nego sta nego zanimljivo... a ima i veshtine u svemu tome... tehnika premashtanja s' noge na nogu i ostalo... mada, brzo cjesh ti to savladati... i nije neshto teshko da se nauchi... teshko jeste... al' brzo se uchi... moze mozda biti i da je to neki instinkt... il' sta vecj...

vid'... gljiva odma o motanju listicja sa drva :)...eto ti sad.. pa da mu nisi kazla, ne bi coe'k mozda ni znao za drvo... 'vako kad zna, teshko ce odoleti... mada vidish... gusenice su pametan potez... one krkaju lishcje, a ti krkash njih... i ne budesh nikom sumljiv... kazem ti ja... ima tu raznijeh caka... treba to sve povatati... :)

ma, to ti pricham...ovako sa listicima bilo bi vegeterijanski previshe...a vec sa gusjenicom vitamini, proteini, minerali...ih...domace, krtina chista !!! Ma treba ih sve povatati...eto...eto je jedna..ispod tvoje nozice...ode...odeeeeee...drz je, greota da ne bucne u kljuuuuuuuuuuuunnnnnnnn.....mljac...joj, izvini sledeca je tvoja obecavammm-njam-njam

e... evo jedna pesma... doshlo mi ... pa da odrecitujem, jer ne valja posle sa punim ustima :)

Pesma trave

Imaju trave jednu misao tešku kao kamen
Jer one meni kažu:" Ne treba tvoja pesma.
Leži u nama. I sklopi ruke , gde bilo, pod glavu.
I ćuti. Dugo ćuti dok ne zaboraviš govor.

I posmatraj mirno breg sasvim udaljen, i plav,
Što duboko ćuti. I digni oči polako sa brega
U oblak, tako nemiran i beo, nezaustavljen u nebu.
I spusti oči sa oblaka u sebe. I zaustavljen sam u sebi,

Lezi. I ćuti sa očima u sebi pod oblakom kraj brega.
Zbunjen od mraka u sebi, pogledaj, i obično shvati
(Obično kao što nas vetar slučajno zaklati):
Nad bregom nema oblaka. Breg ćuti sam, malo crn od sutona."

Ležim u travi visokoj i neodređeno mislim.
Mrav jedan na mom kolenu kao na bregu čovek.
Nemiran, mrav stoji. Ja ćutim. I to je moja pesma.
Sasvim zamišljen, ležim u travi. Trave sume teško kao kamen.

Back