- Poruka
- 77.429
vo makedonacPrebio bi te makedonac
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
vo makedonacPrebio bi te makedonac
Vo preko interneta a bezanija u real life.vo makedonac
ti voliš ješeVo preko interneta a bezanija u real life.
Takvi ste vi junaci.
Ne mrzim Srbe mater mi je Srbkinja no tek sad vidim odakle zatucanost tolika.
Opsednutost verom i ostalim lakrdijama
Ne volim vec samo pokazujem razliku izmedju antisemitizma i normalne kritike.ti voliš ješe
šta bulazniš hleba ti nasušnogNe volim vec samo pokazujem razliku izmedju antisemitizma i normalne kritike.
I ja sam bio antisemit nekad gori od tebe.
Jedini gori od tebe je Maki taj nema konkurenciješta bulazniš hleba ti nasušnog
šta je to antisemitizam ?
Ako ti tako kazes onda je to to,ko sam ja da ti sporim...ti si glavna faca na ovom pdf, to smo ustanovili. mnogo si zajeban lik.
Miš maliAko ti tako kazes onda je to to,ko sam ja da ti sporim...![]()
ti svaju opaliMiš mali
Kako znaš da se na tebe odnosi Ikonašu ?ti svaju opali![]()
pa ko god da je miš mali svaju ti opaliKako znaš da se na tebe odnosi Ikonašu ?
Jako cudna pitanja. Oprosti ali moram ti reci , ovo izgleda kao da si ozbljino razdrazljiv na religiju ili vec, ne mogu cak ni da definisem. Moje iskutsvo sa verom je da sve sto se desavalo u mom zivotu je za moju dobrobit i sve u cilju da se vratim Bogu.Diskusija na jednoj drugoj temi dala mi je ideju da otvorim ovu.
Pitanje za vernike:
Da li bi ste se odrekli sopstvenog deteta, roditelja, člana familije ako ne bi pripadao verskoj organizaciji kojoj i vi pripadate ili bi se možda izjasnio da je ateista.
Šta vaša religija kaže po tom pitanju?
Još jedno pitanje
Da li bi ste ubili potencijalnog ubicu vašeg deteta i tako spasili život svom detetu ili bi ste maksimalno ispoštovali zapovest ne ubi tako što ništa ne bi ste uradili da odbranite dete a mogli ste?
Da li je trka za večnim životom i rajem važnija od sopstvenog poroda?