Nije ova tema za zene na krstarici.
Ovde je velika vecina zena ku.cke, ili ono sto ja zovem vamp zenske, jer ne volim rec ku.cke i ima mi malo drugacije znacenje , blisko vamp ali da ne sirim.
Tim samonabedjenim zenama ti ne mozes servirati ovakvu temu.
Ali priznajem da sam u svom veku na forumu video da postoje dve pristojne zene, doduse nisu napisale nijedan post , ali same znaju da se ne bi odbranile od ovih azdaja.
Ja ne bih iznosio svoje misljenje, jer me tumace nakaradno.
Tacno je da se udajom i zenidbom smanjuje izbor, ali ako pogledas, prosek je manji od 7 godina braka, pa postaju raspustenice.
A onda vise nisu nizasta, osim za zabavu.
Ali da gledamo pre udaje, znaci neotpakovane. Umesto saradnici u cilju nalazenja slicnih ili ugodnih osoba za partnerski odnos, one se postavljaju kao suparnici.
Neko ih je uspesno nabedio da su jadnice ,pa se cak i kad su jako uspesne i imaju i novca, uvek pokaze neka kontra tipa "neces ti mene da pravis jadnom ili nize vrednom" kad spustivsi sebi nivo spustis i njoj nivo nekog dogadjaja...Zvuci snobovski , a ja podrzavam tu borbu da ne padaju u jad i bedu Balkana. Samo bih da taj bes ne bude iskljucivo usmeren na muskarca, nego kao orjentir...
Tesko je naci neku zenu danas, da je sretna, bilo u braku ili van braka, u MZ odnosima...
Zato sto su prihvatile da su im muskarci rivali...a ovamo ocekuju veci deo njih, da vazi galantnost prema njima, sto je jedan od oksimorona a ima ih dosta.
Primecuju samo napaljene muskarce, postavljaju situaciju muvanja kao da bi one da muvbaju, a ovamo se cesto desva da cekaju da muskarac prvi krene...
Ne poznaju ili ne koriste motivacione signale pa su muskarci kao na prekidac...ako joj se svide , onda treba da krenu galantno i agresivno, samouvereno, a da ona ili lupa kontrice ili samo pasivno posmatra situaciju i meri i prosudjuje...izvinite presudjuje..
Nigde igrica, osim kod kontrica, a i one vise lice na vredjanje nego na unapred poznat rezultat samo se poigravamo ...
Definitivno im treba robot, a ne ljudsko bice, suvise su skrte sa socijalnim emocijama da bi nekog mogle da prevare...
Zato i prolaze iskljucivo panjevi i degeni, koji su kao majmun na grani , pa sta god ona lose uradi, oni se resetuju i samo kazu daj pice, daj pice...
Sve misle da su elokventne ali su vise alkoholventne...
Npr znam devojku prosecna fakultetlijka iz provincije koja je zaposlena i ima solidnu platu koju trosi na letovanja i putovanja, ali iako je dobra devojka u sustini, a to znam zato sto sam poslovao sa celom porodicom pa je znam na svim poljima, njen MZ izgled, znaci ono sto vidim kao muskarac ili sto vide drugi muskarci je da se covek odmah skloni od nje...
Samoziva, narcis do daske, nestrpljiva, netolerantna, pomisli covek i malo opicena...
Ali pazite, ja je znam i van toga , znaci kao poznanik porodicni, i znam da ume da poturi ledja za porodicu.
Ali cak i ja ne mogu sa njom ni u drustvu tipa MZ...jer je onda kao pokondirena tikva...
Znate koliko takvih ima po BG?
Rade specijalizacije, magistarske, mastere, doktorate, dok cekaju da smotaju nekog, a ako si kandidat, i sretnete se preko neke poznanice u kaficu, cak i ako su slatke na prvi pogled, ogadi ti se razgovor sa njima...uvek taktika, hoce samo boljeg od sebe i da se prislepaju, kao malo im to sto su same uradile, a ovamo uvek neke majmun kombinacije, bezveze, ili bez njih, a neke pozeraj snob kombinacije...jahaci apokalipse Beograda.
One to vide kao plus...prihvacenost od elite Beograda...niti one znaju sta je Elita, osim novcana po splavovima, niti ce ikad biti prihvacene, mozda samo preko muza...
Ali u unutrasnjosti nije tako...
Ono malo sto je ostalo, cesto su zrtve matorih baba i tetki...komsinica i ostalih zloca u kraju..
One ih blokiraju i prisivaju im neopravdano lose osobine..
Samo da bi uzdigle svoje, a njihove cerkice su jos gore...
Tako imas debelu samonabedjenu sa majkom azdajom i neku ocrnjenu a jeste par puta pogresila, ali iz naive nije iz genetskog prevarantstva..
Takvih situacija po unutrasnjosti imate ko pleve...
Meni zao takvih devojaka, koje hitaju ka baba devojkama, a ne sazaljevam ih , nego bi im rado pomogao da mogu...ili kad mogu...
Za kraj da kazem, da sve vise ima u visku zena po gradovima, a manjak po selima, s tim sto se uvoze po selim, a ne izvozimo ovaj visak po gradovima, tako da i pored viska, zene starije ostaju tvrdog stava, dok mladje prelaze na majmune, tipa daj sta das, necu da zavrsim kao tetka...
Jos ja pisem iz ugla elokventnog i pristojnog mladica, koji nit ih bije niti vara, ali niti se dzekise, niti lupa kontre preko ljubomore, mrzi ljubomoru, a mrzi i popovanje i ocekivano svadjanje uz popovanje.
Kad se ja ne izivljavam na tebi, otkud ti ideja da cu da uzivam da se ti izivljavas na meni...a sve pomisle da ako si miran da si i submisivan i mekan i metiljav.
Ne bas sve, ali je tacnije reci sve...99%