vanilin šećer
Aktivan član
- Poruka
- 1.885
Ovo istaknuto crvenim slovima u uvodnom postu dođe kao apel skrndelja da se i na njih obrati pažnja "dok je vreme"..
Iliti, videćete vi žene barem od 40-e kako je nekim muškarcima ceo život. 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Cak 1000 Euro ... ?
pa uoste nije nonsens
daj bre , sto se lazemo?
naravno, ne odnosi se na sve zene..
ali odnosi se jedan broj zena kojima vreme kuca tika taka
a bez obzira na savremennst i sve, potreba za decom na prvom mestu je prirodna i veoma retko ne postoji.
naravno, isto vazi i za muskarce, bez obzira sto tekst cilja samo na zene..
koji sa 38 godina jos izigravaju decake koji jos nisu odlucili sta ce da budu kad porastu
sve se shebalo dizvinesh
У приватној фирми у Србији је то ок плата.
"Kolege" iz redakcije Novosti su zaboravile da dodaju još jednu istinu, a to je kako prepoznati muškarca luzera - obično se nalaze u onoj grupi koja sočno čita Novosti i naslađuje se stereotipnim pričama o očajnim ženama, u cilju lažne potvrde nepostojanja sopstvenog očaja![]()
Ima i onih koji sa 38 studiraju ... !
Jos ... !
- - - - - - - - - -
Koji posao obavljaju za 1000 Euro ... ?
Idu sa vlasnikom firme na sastanke sa strancima, prevode, komuniciraju sa dobavljačima, isto iz inostranstva, marketing, pravne stvari.
Iako sam ovaj tekst doživela kao silovanje mog mozga ipak sam naterala sebe da pročitam do kraja.
Daću ti najkraći mogući siže.
Nonsens od prve do poslednje reči.
Samo žene?ni ja ne smatram da je nonsesns, jedino cesto primecujam kod ovakvih tekstova da zene upadnu u neki modus, ma sta ce oni meni da kazu, nanu im naninu
neka vrsta odbanbenog mehanizma kako kod vecine kad ih kritikujes, oni ne podnose kritiku, vec pocnu da se svadjaju i da te licno napadaju
Ispada da je sreca moguca samo u paru i nikako drugacije.
Nema gore nevolje od samoce u dvoje.
Kontam da nisu u EPS-u ... !
U redu ... !
imaNema gore nevolje od samoce u dvoje.
EPS je valjda državni, još uvek. Znam na šta misliš, nisu ( većina) partijske kuravele. Normala.![]()
Ma nisu same bre! Imaju kučiće i/ili mačićeA nadje se i poneki omladinac za vežbanje s vremena na vreme
![]()
samo sam čekao na ovakav filozofski tvist topika![]()
ima
tesko je kad si sam u dvoje, ali gore je kad si sam bez ikoga
da je samoca u dvoje gora, to dvoje bi se vec razisli da im bude bolje nego sto jeste
Imamo vala... i dolazimo frustrirane na forum.. jer smo same i jer ovi tako visperni omladinci nece da nas pipnu ni stapom preko interneta... i da nam pokazu svu moc svojih sirokih shvatanja, velegradskog duha...:mazimackuiplace: