Sama u četrdesetoj...

pa uoste nije nonsens
daj bre , sto se lazemo?
naravno, ne odnosi se na sve zene..
ali odnosi se jedan broj zena kojima vreme kuca tika taka
a bez obzira na savremennst i sve, potreba za decom na prvom mestu je prirodna i veoma retko ne postoji.
naravno, isto vazi i za muskarce, bez obzira sto tekst cilja samo na zene..
koji sa 38 godina jos izigravaju decake koji jos nisu odlucili sta ce da budu kad porastu
sve se shebalo dizvinesh

Ima i onih koji sa 38 studiraju ... !
Jos ... !

- - - - - - - - - -

У приватној фирми у Србији је то ок плата.

Koji posao obavljaju za 1000 Euro ... ?

to je pogrešan pristup, te žene su za žaljenje (blaga neka varijanta) zato što ih je sistem bilo posredno bilo neposredno ostavio bež muškarca do u te godine. najtragičnije je to što ih je ubedio da je to njihova želja i odluka. nisu za osudu.

ni ja ne smatram da je nonsesns, jedino cesto primecujam kod ovakvih tekstova da zene upadnu u neki modus, ma sta ce oni meni da kazu, nanu im naninu
neka vrsta odbanbenog mehanizma kako kod vecine kad ih kritikujes, oni ne podnose kritiku, vec pocnu da se svadjaju i da te licno napadaju

ni ja ne smatram da je nonsesns, jedino cesto primecujam kod ovakvih tekstova da zene upadnu u neki modus, ma sta ce oni meni da kazu, nanu im naninu
neka vrsta odbanbenog mehanizma kako kod vecine kad ih kritikujes, oni ne podnose kritiku, vec pocnu da se svadjaju i da te licno napadaju
Samo žene?
A u kom si ti modusu sa svojih 40+? Gde je tebi porodica?
Kako ti prihvataš kritike na konto svog dezintegrisanog stanja?

samo sam čekao na ovakav filozofski tvist topika :lol:

Sve u skladu sa temom. :lol:

ima
tesko je kad si sam u dvoje, ali gore je kad si sam bez ikoga
da je samoca u dvoje gora, to dvoje bi se vec razisli da im bude bolje nego sto jeste

Ako nemas ljubavnog partnera ne znaci da si sam bez igde ikoga.
Razilazenje je obicno bolan i dugotrajan proces i vuce sa sobom puno problema, pa je mnogima lakse da situacija ostane kakva jeste.

Back