Sama u četrdesetoj...

Da ja vama nešto iskreno kažem ljudi
U prirodi svakog čoveka i u najtananijoj dubini njegove ličnosti je da bude nezadovoljan onim što ima iako je sam idejni tvorac svog života uvek zove u pomoć neku višu silu ili uzmiče pred njom, tražeći opravdanje za nešto što je društvo odlučilo da okarakteriše kao neuspeh.

Dakle uvek nezadovoljstvo kao lajt motiv!

Počev od sitnica do krupnih stvari u životu
Oni usamljeni sanjaju o otome kako bi lepo bilo imati nekog da im u zimskim noćima greje noge umesto termofora.
Oni koji imaju nekog da im greje noge sanjaju o tome da imaju malo više prostora u krevetu da im niko ne smeta dok se vrpolje noću...

odbijajući da shvate da je to baš ono što su sami odabrali.

A poenta je da ako je neka žena sama u 40 svakako je ne bi trebalo sažaljevati jer to je isključivo i jedino njen lični izbor.

Zato ja pijem... eto... zato sta god mi covek da, bog, priroda, ja sama... ne valja... moze bolje... onda kad se malo proplazam po dnu, kao sto je sad period naisao... shvatim koliko mi je sve bilo potaman... al' ne zavaravam se, jescu gomna opet kad budem stala na noge..:lol:

da li mislite da je muskarcima u toj situaciji lakse ili teze?

Исто им је, ма колико се тешили да су у предности.

Мушкарци умишљају да могу да излазе са млађима до у недоглед. И стално пренебрегавају чињеницу да је женско биће далеко јаче и у сексуалном смилу.

Ма молим вас, колико је процената мушкараца од 50+, неожењених који мењају цице како им се прохте? :roll:

Самозаваравање.

Мушкарци умишљају да могу да излазе са млађима до у недоглед. И стално пренебрегавају чињеницу да је женско биће далеко јаче и у сексуалном смилу.

Ма молим вас, колико је процената мушкараца од 50+, неожењених који мењају цице како им се прохте? :roll:

Самозаваравање.

Oni koji mogu da plate... ako je to uspeh, platiti...
A dobro... pusti ih da zive u iluziji... nemoj biti surova..:(

Da ja vama nešto iskreno kažem ljudi
U prirodi svakog čoveka i u najtananijoj dubini njegove ličnosti je da bude nezadovoljan onim što ima iako je sam idejni tvorac svog života uvek zove u pomoć neku višu silu ili uzmiče pred njom, tražeći opravdanje za nešto što je društvo odlučilo da okarakteriše kao neuspeh.

Dakle uvek nezadovoljstvo kao lajt motiv!

Počev od sitnica do krupnih stvari u životu
Oni usamljeni sanjaju o otome kako bi lepo bilo imati nekog da im u zimskim noćima greje noge umesto termofora.
Oni koji imaju nekog da im greje noge sanjaju o tome da imaju malo više prostora u krevetu da im niko ne smeta dok se vrpolje noću...

odbijajući da shvate da je to baš ono što su sami odabrali.

A poenta je da ako je neka žena sama u 40 svakako je ne bi trebalo sažaljevati jer to je isključivo i jedino njen lični izbor.

Nije bas tako. Sta cemo sa onima koju ostavljeni/razvedeni, a nisu to hteli, a sada traze adekvatnog partnera, ali to nemaju?
Ovako bi bilo da svi uvek mogu da nadju sta god zele, a uopste nije tako. Doduse, zene uvek mogu da nadju sex, ali ne uvek od onakvog tipa kakvog zele, zar ne?
A i po nekoj prici, ne mogu zene bas sa svakim da budu, ne mogu ni muskarci, valjda je pravilo da su zene emotivnije te da bi im tesko bilo da radi ono sto radi Samanta Dzons koja menja muskarca svakog dana.

Самозаваравање.

Ja mislim da su muskarci cak u goroj poziciji. Teze podnose samocu i cini mi se da se u tom periodu manje druze od zena i da imaju losiji izbor drustva. Alkoholisanje i kladionica.:roll:
Na primer, zena u nekoj depresiji zbog propale veze ce naci neko drustvo, utehu i pozitivnu energiju, dok se depresivni muskarci svuda gledaju ko neki smrdljivci.

Ja mislim da su muskarci cak u goroj poziciji. Teze podnose samocu i cini mi se da se u tom periodu manje druze od zena i da imaju losiji izbor drustva. Alkoholisanje i kladionica.:roll:
Na primer, zena u nekoj depresiji zbog propale veze ce naci neko drustvo, utehu i pozitivnu energiju, dok se depresivni muskarci svuda gledaju ko neki smrdljivci.
Koliko depresivnih muškaraca poznaješ?

Што и поткрепљује чињеница да се након смрти партнерке или развода у великом проценту поново жене.

Док жене много ређе.

zene jedu

- - - - - - - - - -

Што и поткрепљује чињеница да се након смрти партнерке или развода у великом проценту поново жене.

Док жене много ређе.
to ima veze i sa idejom o muskoj i zenskoj vernosti, cak i posle partnerove smrti

zena mora da bude verna cak i pokojnom muzu i da brine i o svojoj odrasloj deci
cesto i same sebi namecu takva pravila

- - - - - - - - - -

Koliko depresivnih muškaraca poznaješ?
ne mora da se vidi iz aviona da je neko depresivan
neko moze da izgleda sasvim OK, a da se oseca jako lose

Nisu svi muskarci isti i opet upadate u slepilo...
Moj komsija se zenio 13 puta, drugi komsija 9 puta...
Usred sela se ljudi zene po deset puta...ali imaju takav pristup....
Ona emisija provodadzija pokazuje da se na selu uglavnom svodi na zenim te i treba mi radnica...

Balkan je animalan, i animalan muskarac ce da odmah trazi bilo sta...krezubu ako treba, pa posle dok je sa krezubom, ide dalje , na vise...
I niko od njega ne ocekuje vernost niti on nudi to , samo prica sta zena hoce da cuje...
Svaka zena ima licemeran odnos prema vernosti, to je danas integrisano licemerje, a primecuje se cak i na netu....ocekuje da muskarac koji joj se svidja iako nije u vezi, kontaktira prvi kontakt samo nju , a ne i ostale....iako sa njom nema nista do tog trenutka..

Tako da zakljucak u vezi zenidbe ne moze da se iskoristi za muskarce 40+ u prici...
Mislim da su uglavnom u istom polozaju, jer bi tako i trebalo da budu...
Jedino sto zene MORAJU da preko 40+ promene plocu, tj tu vise nema hocu decu....a muskarac ne mora, ali mu opcije bas ne cvetaju...

Знам неколико удовица које су се после мирно удале и родиле децу и са новим мужевима. Генерација мојих родитеља је у питању.

Све зависи да ли хоћеш да се закопаш или нећеш.

Poslednja izmena od moderatora:
Знам неколико удовица које су се после мирно удале и родиле децу и са новим мужевима. Генерација мојих родитеља је у питању.

Све зависи да ли хоћеш да се закопаш или нећеш.
ako su jos mogle da radjaju, to su mlade zene
ja sam ovde komentarila one od 50+

ako su jos mogle da radjaju, to su mlade zene
ja sam ovde komentarila one od 50+

То су жене које су родиле (са другим мужем) у касним тридесетим или раним четрдесетим. О том годишту је и реч на теми.

Нисам се надовезала ни на чији коментар посебно.

То су жене које су родиле (са другим мужем) у касним тридесетим или раним четрдесетим. О том годишту је и реч на теми.

Нисам се надовезала ни на чији коментар посебно.
tacno, ja sam uopstila i na starije

- - - - - - - - - -

Ne poznajem takve.Ako se osećamo loše,kažemo jedni drugima.Oni za koje znam da su samci.Mnogo je gora stvar ako ''kao imaš'' ženu a ona se bavi sama sobom i svojim pravilima.Šta će ti?
Ne mozes to da znas. Ima ljudi po cijem ponasanju ne bi nikad mogao da pretpostavis da su depresivni, naprotiv.

Kome ne valja zena, treba da promeni zenu.

Muskarci su ti generalno u mnogim stvarima bezveze. High tales, preterivanja i lagarije, pijancenja i kladionica.:roll:
Dosta su vise frustrirani i iskompleksirani, loze se na BMW, Lambo, Bughati i jedini ideal su im pare i dobre ribe.:roll:
Lose drustveno vaspitanje generalno.:(
To su bajke i priče za lažne ortake.Nemam takve a pojam ''dobra riba'' nije isti za sve.Razne prostitutke mi nisu ''dobre ribe'',jer me ne zanimaju.

Back