Sama u četrdesetoj...

Ne volim da pisem o MZ odnosima na Balkanu , jer te svode na svoje visokoumno glediste, a ne razumeju,i drugo , animalci sve sto saznaju gledaju da iskoriste bez ikakvog obzira prema osobi koja je upletena.(ja sam amoralan, ali odgovoran prema znanju)

Ovaj pojam zena je frustraciono bice vam je prilicno nejasan, osim sto ga svodite na osvetoljubivost zena i sklonost ka depresijama i potreba za stalnim dokazima za samopouzdanje.
Medjutim tu ima tako mnogo mocnih detalja da je onome ko zna o tome, prilicno nemoralno da uopste dodirne tu oblast, cak i za pravljenje podnosljivog sistema, funkcionalnog...

Od svih tih jako ubitacnih i efikasnih detalja, ovaj je najmanje zloupotrebljiv a puno je upotrebljiv...
Frustraciono bice je zaljubivo ili zaljubljeno u svoju stvarnost....
To je potreba , a ne karakter ili slucajnost....
E sad, kako cete vi to da prepoznate u zivotu, kao narcisoidnost, projekcije i samoobmane, neku vrstu autizma i shizofrenije, zavisi od bockanja koje zaljubljenost u sopstvenu stvarnost te osobe izaziva kod vas.

Animalcima bilo muskim bilo zenskim ova teorija je nepotrebna, a svega cega se dohvate, zloupotrebice da povecaju svoj hijararhijski nivo...i uspesnost.

Oni cesto prave uspesne sisteme, tako sto teraju svoje hirove, a samo sacekaju da se frustraciono bice zaljubi u ono sto bude kreirao, kreirala kao stvarnost...
To jeste zloupotreba ovog znanja, iako nesvesnog, ali ipak dovodi do funkcionalne veze, u kojoj frustraciono bice pre ili kasnije dolazi u sukob sa npr prevarama partnera, ili frustracijom sto se razlikuju potrebe u broju seksualnih okrsaja.
Ili neke druge manje bitne svadje i situacije, npr necuvanje deteta, neucestvovanje u poslovima oko deteta, domacinstva, rodbine itd...
Ali u odnosu na sve druge varijante, zloupotreba ovog fenomena frustracionog bica je ipak dovela do ostvarenja funkcionalne veze...
Ne idealno sretne, ali pitanje srece kod frustracionog bica je kompleksna tema...

Inace je zanimljiva stvar oko frustracionog bica kako se ono pojacava kod zena.
Kapitalizmu odgovara pojacano frustraciono bice, jer se vise konzumira potrosacka zelja kao ventil za kompenzaciju i dokaze frustracionom bicu.
Ali i emancipatorskom pokretu odgovara jacanje frustracionog bica kod zena.

MZ odnosi u svetu bez zavera bi bili stabilni jer bi bili uzajamna pomoc u sazrevanju i M i Z...
Jer taj odnos osim srece donosi periodicno promene i kod M i kod Z i to donosi potrebu za resenjem i sazrevanjem oba partnera...
Ali u savremenom svetu, se forsira neravnomernost sazrevanja i tako se pravi raskorak...Zbog razlicitih razloga..
Tako izgleda da prve zene sazrevaju u tinejdzerskom dobu, tj seksualno se bude i pokrivaju.Samo napredniji muskarci tog ranog tinejdzerstva mogu da prate sve ponude i razmisljanja zena, devojaka ...Znaci Z bi tu imala vodecu ulogu u sazrevanju para, ako bi bili pribliznih godina..
Naravno da se to resava drugacije, pa se uparuju razlicita godista, od +5 do +55 u odnosu na zenu.
Kasnije kad sazru muskarci, opet se javlja disbalans, takodje vestacki odradjen...
Ali da ne detaljisem, najveci problem je sto danas zene staju sa sazrevanjem na poznomladalackom dobu i onda im ustvari ne odgovaraju bilo kakvi pojedinci koji nisu animalni i cija bi zrelost u godinama bila veca od 28, 29...Tek u poznijem dobu , predju 35...
Vecito mlada , sugestije kozmeticke industrije, sve su to simbioticke pojave u vezi sa ovom nasilnom sterilizacijom sazrevanja kod zena.
Emancipatorski pokret na svoj nacin forsira nezrelost kod zena i pojacani animalizam..
Ali najvise sto cini je ipak na planu frustracionog bica u domenu seksa.

Emancipatorski pokret sugerise zenama da budu cool, da imaju seks, ali da ne vole lako i jako , jer su onda ranjive.Ne budite ranjivi.
Naizgled nista destruktivno.Medjutim takva sugestija je u suprotnosti kod vecine zena sa njihovom seksualnosti...koja je veca od tog budi cool sistema.
Tako zena zeli da bude zavedena i zaljubljena i seksualno ispunjena, a emancipacija joj sugerise da bude cool i da se uzdrzi od zaljubljivanja vec da konzumira seks.
Emotivnost takvo resenje ne zadovoljava i stvara se podsvesna mzrnja zene prema sebi...
Ta mrznja je jaka, jer zena radi protiv svog nagona i svoje seksualnosti...Ona zeli da se preda, a emancipatorstvo ne dozvoljava jer je deklarise kao slabu ako je emotivno data, predata, na tanjiru....iako zena uziva, cak i uz neke male nelagodnosti i neugodnosti i nesigurnosti zbog otkrivenosti kad je predata partneru.
Ali svi znamo da je dozvljaj ljubavi , seksa , svega mnogo puta veci kad se dajete nego kad lajete i konzumirate...
Tehnike izludjivanja su jedno , kamasutra i slicno, a drhtanje usled neizvesnosti izvesnog , zaljubljenost do 6.7.8.9 ili cak 10 su nezaboravni dozivljaji, cak i kad malo izblede.

Zato se pitanja frustracionom bicu trebaju pazljivije postavljati...
Npr ne postavljas pitanje kako zelite da vam muskarci prilaze, ili koji nacini su vam pozeljni i zeljeni da vam muskarac pridje, nego obrnuto, na koje nacine ne bi voleli da vam ljubav vaseg zivota pridje...ili onaj ko pridje nece proci...i verovali ili ne, dok spremaju odgovor na pitanje sta ne bi zelele, postajace svesne sta zamisljaju i sta bi zelele...
To su cake frustracionog bica kad razmislja...

A ko zeli moze samo iz ovog prikaza detalja frustracionog bica da razvije neki sledeci detalj, deo...
Moze se razviti i reci nacini kako se zadovoljava frustraciono bice...ali naravno da to nije logican i direktan put, vec uvek zaobilazan i na pecanje, varku.
Zato sto je frustracija izuzetno jak nocni cuvar i rafalno ce ukokati sve sto preti sadasnjosti ili zamisljenoj buducnosti...
Ali rekoh animalci zenski muski ce sve zloupotrebiti da bi stekli leverige, prednost, ucenjivost, uticaj, na ostale...

Moderno doba je svo takvo, cak i life coach, vas ne uci da ostanete svoji i ostvarite ravnotezu mogucnosti i zelja, nego kako da se promenite da bi ostvarili svoje ambicije i zelje...
Cak sad nastupa period licenciranja zvanicnih life coach skola tako da ce oni koji rade da vi budete sretni jer ste vi, nestati, pa ce postojati samo lifecoach gde vi postajete vase novo vi...uspesno i ambiciozno...

Umri_muski:
Interesantno za pricu je sto sam po istim merilima spasio dva ljudska zivota blentavim klinkama, jedna koja nije gledala sa slusalicama u usima i prelazila tramvajsku sinu , a drugoj jednom drugom prilikom...Znaci niko me nije pozvao, trazio pomoc, nekulturno sam se drznuo da stavim ruke na njenu ruku ili oko pasa u drugom slucaju...

Svaka cast za ovo.:super:

Umri_muski:
Ali zato imas krajeva u BG gde su ljudi nekulturni...Znaci cik da neki saner zaluta u 309, Kaludjerica.Dovoljno je bilo da ga cica optuzi i pola autobusa je krenula ka njemu da ga lema...steta , posto je drugi i treci clan ekipe ostao nerazbijen, nije bilo dokaza da su oni na koje su sumnjali...

Ovo mi izgleda kao razlika izmedju konzervativizma i naseg liberalizma. E sada, cini mi se da ce kod nas neko i konzervativizam nazvati malogradjanstinom.

Umri_muski:
Ovo kao nema veze sa temom, ali ima...metafizicki..
Kako podilazenje zenskom shvatanju pristojnosti i kulture donosi porast otudjenosti i kriminala...

Zanimljivo je da krivis samo zene, a ja mnogo vise zameram muskarcima.

Umri_muski:
Po pitanju ovog kiselog osmeha su interesantne dve gradjanke, Valjevka i Cacanka...jer one vaze , prva za opasnu , a druga za visokonosnu osobu...
Medjutim, ni jedna ni druga grupa gradjanki , po mom misljenju ne nabacuju kisele osmehe pod obavezno , zato sto Cacanke stvarno drze visoko do sebe, to im je navika sa njihovog korzoa, ali u smislu pokazi se, imas par minuta da budes takav kakav jesi, kulturan ili ne...
Valjevke igraju razne takticke igrice, moze se reci blokovi, ali bez kiselog osmeha...

Slazem se, ima toga bas kod tih devojaka. Novitet za mene.

Poslednja izmena:
Pa spuste se.Kad ih drma kriza i romi su dobri.:hahaha:

Bas se nekad smorim kad procitam ovako nesto. Covece, previse je muskaraca svastojeba, te danas cak i baba moze da nadje nekog caknutog mladica. Dobro mozda ne bas baba-baba, ali ono neka zena koja pristojno izgleda u 60...

Vec vidjeno u "Ocajnim domacicama" kada je bastovan srednjoskolac ostavio Evu Longoriju zbog dobrodrzece babe od 60.:lol:

Inace, ta serija je genijalna i dosta lepo prikazuje negativnosti zena na jedan duhovito mracan nacin.:)

Šta te to smori?Ja sam se,kao i većina muškaraca ''ložio'' na ''dobre ribe'',dok nisam saznao ko je ''to'' jahao.I onda,kad saznaš da su bile roba za crnce,Arape i svakakve prljave klošare,pomisliš na poređenje sa javnim wcima,kažeš sebi da si gl00p i ne ''vidiš'' ih,k'o da ne postoje.

A ti ne bi ***** neku zgodnu crnkinju, Arapkinju ili Kineskinju? Muskarci su probirljiviji i normalniji po tome, jel da?:roll:

I muskarci uopste ne karaju qurve, nije nego.:roll:

Krajputasice karaju, a ovamo pricas javnim WC-ima?:roll:

Shvati da svako ima pravo da bude sa kim hoce, a da pritom ne krsi zakon. Ja nemam nista protiv devojke koja je bila sa crncem, Arapinom ili Kinezom. Cak jedna moja drugarica se bas lozi na crnce i kad ima sansu bude sa njima.:lol:

Šta te to smori?Ja sam se,kao i većina muškaraca ''ložio'' na ''dobre ribe'',dok nisam saznao ko je ''to'' jahao.I onda,kad saznaš da su bile roba za crnce,Arape i svakakve prljave klošare,pomisliš na poređenje sa javnim wcima,kažeš sebi da si gl00p i ne ''vidiš'' ih,k'o da ne postoje.

Evo gledam klinku u busu kako se nabacuje kome god , gradjevincima najbajatijim, izgleda kao dete od 13 ili 12 godina.
Moje misljenje je da je na heroinu, ili nekoj drogi koja dize libido, ali to samo nagadjam zbog omamljenosti i slabe kontrole misica i tonusa.
Nije joj prvi put i kresace se ta jos puno puta...

Nije problem ko je sve ulazio u nju i svr.savao, osim ako ne verujete u onu tezu o mesanju genetickog materjala iz semena, a u to veruju svi odgajivaci rasnih zivotinja.
Problem je sto njena svest zna da ce i moze da uradi sta joj se hoce i to ce sutra i da uradi ako "krizira" tj ako je partner naljuti...
A biti sa nekom ludacom koja malo malo pa se krese sa nekim na netu, po komsiluku ili poslu, autobusu...zvuci prilicno opasno u danasnje vreme a i emotivno nezadovoljavajuce vecini muskaraca..

Nevinost i cednost nisu samo fizicka stanja himena, vec i mentalne granice koje osoba ima u svom ponasanju...

A ti ne bi ***** neku zgodnu crnkinju, Arapkinju ili Kineskinju? Muskarci su probirljiviji i normalniji po tome, jel da?:roll:

I muskarci uopste ne karaju qurve, nije nego.:roll:

Krajputasice karaju, a ovamo pricas javnim WC-ima?:roll:

Shvati da svako ima pravo da bude sa kim hoce, a da pritom ne krsi zakon. Ja nemam nista protiv devojke koja je bila sa crncem, Arapinom ili Kinezom. Cak jedna moja drugarica se bas lozi na crnce i kad ima sansu bude sa njima.:lol:

Ako pitas starije zene a i udate zene koje su u toku , druze se , rade na takvim mestima, reci ce ti da uvek je bilo i bice drolja muskaraca i drolja zena...
Ali da postoje i muskarci koji su domacini i nikako nisu drolje, i za njih mozes reci da ne bi ebali sve i svakog, a ja licno i poznajem ljude i bili su u mom prisustvu u situacijama gde oni misle da je to normalna situacija za mene, da im se zato nude devojke za kres varijantu, onu popodnevnu opustajucu, pa opet nisu to odabrali...jer vise vole mir svoj porodicni.

Postoje i zene koje se ne bi odvazile da zalaze u polja strasti...U teoriji izuzetaka....Mnogo je vise onih koje bi i jare i pare, uz glumu finoce a umereno uzudjenje i kraduckanje sa strane...One su plen za masovne svalere....ne samo po banjama gde su nekad a i sad moje koleginice sa faksa, devojke od 20 godina odlazile da bi ih neko seksao...kad im dosadi neuspeh kod kolega ili blokada sto ne bi da se sazna a nikako ne uspevaju ono sto vidjaju kod drugih...sheme iz busa ili zurki...

Tako da je snishodjenje javnom zenskom mnjenju da je isti broj drolja muskaraca i drolja zena....nije ni priblizno isti...

Back