SAM SEBI DOVOLJAN... mit ili nesto vise?

• Začetnik teme Začetnik teme MiEnA
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Kada se osecas bolje ( smirenije, vedrije, bezbriznije) i sta ti je lakse?

• Imam pored sebe "mirnu luku" i sigurnu vezu u koju verujem.

• Nisam u vezi - sam sa sobom i svojim mislima, bez opterecenja da trazim nekog.

• Slobodan, zujim, flertujem...

• U vezi sam, ali nista nije toliko obavezujuce i ozbiljno.

• Potpuno izolovan od svake upadice i flerta. Kad dodje ono pravo - znacu.

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
ma, kad se ponašaš "ko ženska kokoška" :lol:

poz. od lobija "umišljene živine"
doofywave.gif

kad bih samo shvatila što se natežete :P

Betty:
Toni Parsons tvrdi iz usta onog ,kako se zove zaboravila sam opartenr od Bridžit Džons , SVAKI ČOVEK JE OSTRVO.
Ja se toga držim - bolje je za moju okolinu :lol:
a i za mene
bruce_h4h.gif

Posto vidim da ste se malo udaljili od teme dok me nije bilo, da se vratimo...

Betty, molim te objasni mi zasto je bolje za TEBE i za OKOLINU da budes ostrvo?
Jako mi je vazno, jer mi je skoro to isto rekla i jedna veoma draga osoba koju i dalje ne razumem. Zato sam i pokrenula ovu temu... :roll:
Hvala!
;-)

Pa sada ti je moderno da ljudi imaju po jedno dete i kad ono raste samo sta moze da nauci sem da bude sebicno ( sa retkim izuzetcima) ... e pa to dete kad poraste onda moze da bude samo sebican covek ili zena ... svejedno ... elem to bi bio deo istine a drugo je poznato jos od pre , kaze nas narod dobar i lud dva rodjena brata i ko je lud ne budi mu drug ( to i za mene cesto kazu jel stalno nesto nekom pomazem i kazem e necu vise al kad me pozovu i kad pocnu da kukaju jbg pa ne mogu da ostavim nekog na cedilu pogotovo kada znam da je to neka sirotinja koja ne moze da plati) i eto ljud kazu pa necu to da trpim ili necu ja da me neko tamo gnjavi i slicno ( tako je mislila i moja bivsa zena , a sada zna da kuka i moli za pomoc . mada je ja otkacim sem kad se radi o detetu)
Naravoucenije sam sebi dovoljan (ili ko sto beti rece ostrvo) to moze da bude podnosljivo dok je covek mlad , a posle kad ostari onda se gorko kaje al onda je kasno i nema nazad ... zato nemojte vaspitavati decu da budu moderni nego da budu dobro ljudi ( a ako ih neko kamenom onda nek odgovore stenom!) da vole da dele sa onima koji ih vole da ne bude da komsiji crkne krava nego da mu se oteli i svima ce biti bolje ... a bilo je bolje dok su se komsije javljale jedni drugima pa dok su se pomagali .... a onda dodjose partizani i donese kulturu toplog zeca i ode sve u pm...

Back