Betty
Elita
- Poruka
- 21.481
MiEnA:Posto vidim da ste se malo udaljili od teme dok me nije bilo, da se vratimo...
Betty, molim te objasni mi zasto je bolje za TEBE i za OKOLINU da budes ostrvo?
Jako mi je vazno, jer mi je skoro to isto rekla i jedna veoma draga osoba koju i dalje ne razumem. Zato sam i pokrenula ovu temu...
Hvala!
;-)
heh..mene neko nešto ozbiljno da pita, sva sam ponosna sad 8)
Bolje je za mene da budem ostrvo jer ću ja sama najbolje sa sobom izaći na kraj, to prvo, a za okolinu je bolje da kad krenu erupcije na ostrvu - bude daleko, najbolje na drugom kontitnentu
Štiteći sebe, štitim i one koje volim - jednostavno je. Umem da budem itekako RAZOR cica, i ondaK je ovako bezbednije.
Mislim, jel bi ti živela podno živog vulkana? Ne bi. Niko ne bi rizikovao, osim ako nije sklopio pakt (čvrst!) sa bogovima tog plamena 8)
Bogovi su (zanimljiva slika) ipak - raspoloženi za druženje, uglavnom Al to je vrlo čudna bratija, samo sami mogu da odu napred, inače se zadrkaju u društvu. Zato su suštinski sami. I ne obećavaju nikom ništa.
Jel sam ti objasnila, Miena? Probala sam da ne patetišem. Samoća je conditio sine qua non mog razvoja, a društvo je uslov mog dobrog raspoloženja.Što znači da delim ono što mi se sviđa, ostalo je - more mojih, ličnih, stvari....