MiEnA
Obećava
- Poruka
- 59
Mozda je cudno sto ovu temu pokrece jedno zensko, ali mislim da njoj upravo OVDE ima mesta!
Dakle - Da li postoji neko ko je SAM SEBI DOVOLJAN I SRECAN SAM SA SOBOM bez prisustva "druge polovine"?
ZNAM i NE OCEKUJEM postove tipa - ljubav je divna, zasto tako... i sl...
ovde je rec o KONSTITUCIJI LICNOSTI?
Previse slusamo o tome kako je zenama potreban "neko" da bi se osecale zasticene?
Mit ili istina? - Sta je to u vezi cega su one "nezasticene"?
Ako je tako, da li ima nekog od vas, predstavnika "jaceg" pola ko je osetio da mu nije potrebna "dopuna", i "druga polovina", NEKO KO IMA OBE POLOVINE , tj. KO JE CEO?
Ne govorim o bioloskoj potrebi sexa, vec o cistoj psihologiji?
Zene to kod vas zovu "strah od vezivanja", ali da li je to zaista strah - i ko je onda tu u goroj poziciji - oni koji traze zastitu ili oni koji odbijaju pomoc?
Dakle, CELI, javite se i pomozite mi da raspetljam ovaj mit... ili istinu?
Dakle - Da li postoji neko ko je SAM SEBI DOVOLJAN I SRECAN SAM SA SOBOM bez prisustva "druge polovine"?
ZNAM i NE OCEKUJEM postove tipa - ljubav je divna, zasto tako... i sl...
ovde je rec o KONSTITUCIJI LICNOSTI?
Previse slusamo o tome kako je zenama potreban "neko" da bi se osecale zasticene?
Mit ili istina? - Sta je to u vezi cega su one "nezasticene"?
Ako je tako, da li ima nekog od vas, predstavnika "jaceg" pola ko je osetio da mu nije potrebna "dopuna", i "druga polovina", NEKO KO IMA OBE POLOVINE , tj. KO JE CEO?
Ne govorim o bioloskoj potrebi sexa, vec o cistoj psihologiji?
Zene to kod vas zovu "strah od vezivanja", ali da li je to zaista strah - i ko je onda tu u goroj poziciji - oni koji traze zastitu ili oni koji odbijaju pomoc?
Dakle, CELI, javite se i pomozite mi da raspetljam ovaj mit... ili istinu?